2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı dogumlar olsun inşallah. Açıklamaların kolaylıkla olsun. Sağ salim kucağına al inşallah.

Merhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Şuan tabii ki agrilarim var ama ağrı kesici yapılıyor arada rahatlıyorum. İlk yürüyüş için ayağa kalkmak çok zordu, sonrakiler daha kolay geçiyor.
Göğüs ucum çok küçük olduğu için bebegim tam tutamadı, ilk emzirme kan ter içinde kalarak geçti bebek hemsiresi avent'in silikon göğüs ucunu önerdi, eşim gidip aldı ve silikon uçla emziriyorum şimdilik. Emzirme aralarında lansinoh krem sürüp gümüş kapak da kapatiyorum nemli kalıyor.
Sabah benim doktorum ve çocuk doktoru gelip kontrollerimizi yapacak, bir aksilik yoksa öğleden sonra taburcu oluruz diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun canım kızına kavuştun. Darısı bizlere insallah siz böyle olumlu olumlu yazınca nasil güzel oluyor bize de anlatamam. Insallah en kisa surede taburcu olup bebisinle evine de geçersin ❤

Elinize sağlık çok güzel olmuş şekerleri, poşetleri nerden aldınız acaba

Allah analı babalı büyütsün canım

Bekliyoruz canım ilk fırsatta yaz sende kavustun çok şükür sagsalim inşallah bize de nasip olur Allah'ım anali babalı büyütmeyi nasip eylesin. Benimde göğüs ucum fazla yok yara olacak diye çok tedirginim silikon uc alacağım her ihtimale karşı ama onlarda bebek sadece cekiyo diyolar süt öyle gelmiyomus. Sütünle nemli tutmak önemliymiş yara olmaması için.

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
İlk dogumumda uzun bi süre silikon uçla emzirdim canim ben. Wee baby.nindi sanırım çok uygun fiyatli bir şey ve çokta memnun kalmıştım. Bu sefer de nolur nolmaz bulunsun yanımda diye aldim o da bebedor.un olması lazım. İnsallah gerek kalmaz ama benim için kurtarıcı olmuştu.

Kızlar doğum sat a göre mi yoksa ultrasonda yazan tarihe göremi olur...bide bebeğin başı büyük 39+2 gözkyr bu doğum tarihni etkiler mi??

Ayy cok cok sevindim senin de bitti gitti ne guzel:) sağlıkla anali babalı büyüsün canım benim

Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah doğumununda güzel geçmesine sevindim,darısı bizlere inşallah kısa sürede toparlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…