Hmm anladım sağol canımAlırsın canm eş veya kendisinin 120 gün prim günü olması şartıyla diyor
Hayırlı dogumlar olsun inşallah. Açıklamaların kolaylıkla olsun. Sağ salim kucağına al inşallah.Kızlar merhaba nasılsınız bnm doğumum başladı çok gzl sancılarım var 2 cm de açılmam var evime kndi rızamla geldim sancımı evimde çekmek için hastane yakın ruhen çökmüş durumdayım kndimi yanlız hissediyorum kızımıda çok özlüyorum sizler ne durumdasınız
AminHayırlı dogumlar olsun inşallah. Açıklamaların kolaylıkla olsun. Sağ salim kucağına al inşallah.
Kasım'dakiler de genelde Ekim'de doğurdu zaten :)Bu arada konuyu kasim anneleriyle mi birlestirsek aralik anneleri hep kasim oldu:)))))))
Aynı şey geldi bu akşam aklıma Kasım'da doğumlar başlayınca aralığa pek kimse kalmayacakBu arada konuyu kasim anneleriyle mi birlestirsek aralik anneleri hep kasim oldu:)))))))
İnşallah kolayca doğumun gerçekleşir bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın canım. Rabbim yardımcın olsunAmininşallah inanın hiç gözümde değil ağrı sancı kızım yanımda ya yetiyor en büyük desteği ona sarıplıp öpünce alıyorum
Rabbim yardımcın olsun canım. Allaha Emanet olAmininşallah inanın hiç gözümde değil ağrı sancı kızım yanımda ya yetiyor en büyük desteği ona sarıplıp öpünce alıyorum
Hayırlı olsun canım kızına kavuştun. Darısı bizlere insallahMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Şuan tabii ki agrilarim var ama ağrı kesici yapılıyor arada rahatlıyorum. İlk yürüyüş için ayağa kalkmak çok zordu, sonrakiler daha kolay geçiyor.
Göğüs ucum çok küçük olduğu için bebegim tam tutamadı, ilk emzirme kan ter içinde kalarak geçtibebek hemsiresi avent'in silikon göğüs ucunu önerdi, eşim gidip aldı ve silikon uçla emziriyorum şimdilik. Emzirme aralarında lansinoh krem sürüp gümüş kapak da kapatiyorum nemli kalıyor.
Sabah benim doktorum ve çocuk doktoru gelip kontrollerimizi yapacak, bir aksilik yoksa öğleden sonra taburcu oluruz diye düşünüyorum.
Ben de bugün şekerlerini paketledim minnagiminMor papatya desenli sekerlerden çok özenmistim ama üretimi yokmuş şu an pembeli yaptim artık.
Hatıra kalması açısından da magnet açacak yaptırmıştım.
Elinize sağlık çok güzel olmuşBen de bugün şekerlerini paketledim minnagiminMor papatya desenli sekerlerden çok özenmistim ama üretimi yokmuş şu an pembeli yaptim artık.
Hatıra kalması açısından da magnet açacak yaptırmıştım.
Allah analı babalı büyütsün canımMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Şuan tabii ki agrilarim var ama ağrı kesici yapılıyor arada rahatlıyorum. İlk yürüyüş için ayağa kalkmak çok zordu, sonrakiler daha kolay geçiyor.
Göğüs ucum çok küçük olduğu için bebegim tam tutamadı, ilk emzirme kan ter içinde kalarak geçtibebek hemsiresi avent'in silikon göğüs ucunu önerdi, eşim gidip aldı ve silikon uçla emziriyorum şimdilik. Emzirme aralarında lansinoh krem sürüp gümüş kapak da kapatiyorum nemli kalıyor.
Sabah benim doktorum ve çocuk doktoru gelip kontrollerimizi yapacak, bir aksilik yoksa öğleden sonra taburcu oluruz diye düşünüyorum.
Önemli değil canim gelince lezzetini de paylaşırımBende bir inceliyim teşekkürler canım
Bekliyoruz canım ilk fırsatta yazMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Teşekkür ederimElinize sağlık çok güzel olmuşşekerleri, poşetleri nerden aldınız acaba
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
İlk dogumumda uzun bi süre silikon uçla emzirdim canim ben. Wee baby.nindi sanırım çok uygun fiyatli bir şey ve çokta memnun kalmıştım. Bu sefer de nolur nolmaz bulunsun yanımda diye aldim o da bebedor.un olması lazım. İnsallah gerek kalmaz ama benim için kurtarıcı olmuştu.Bekliyoruz canım ilk fırsatta yazsende kavustun çok şükür sagsalim inşallah bize de nasip olur Allah'ım anali babalı büyütmeyi nasip eylesin. Benimde göğüs ucum fazla yok yara olacak diye çok tedirginim silikon uc alacağım her ihtimale karşı ama onlarda bebek sadece cekiyo diyolar süt öyle gelmiyomus. Sütünle nemli tutmak önemliymiş yara olmaması için.
Evet ya lansinoh cift taraflı 415 e var nette.eczanede daha pahali olur doğruEvet bulunur ama daha pahalı olur
Ayy cok cok sevindim senin de bitti gitti ne guzel:) sağlıkla anali babalı büyüsün canım benimMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?