- 19 Ocak 2020
- 1.511
- 1.911
- 133
- 41
Bende bugün son kontrolüme geldim bakalım görüşeceğizBen çok gerildim yani benle ilgili durum oldu kaslarimi çok kasinca bebek zor çıktı o süreçte epey stres yaşadık o anda uyumayida red ettim.Aci kısmı aynıdır sonuçta aynı ameliyatı epidural sonrası ağrı kesici vermeye devam ediyorlar çıkana kadar belki daha etkilidir
Canım çok.sevindim kızınla kavuşmana Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤Merhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Şuan tabii ki agrilarim var ama ağrı kesici yapılıyor arada rahatlıyorum. İlk yürüyüş için ayağa kalkmak çok zordu, sonrakiler daha kolay geçiyor.
Göğüs ucum çok küçük olduğu için bebegim tam tutamadı, ilk emzirme kan ter içinde kalarak geçtibebek hemsiresi avent'in silikon göğüs ucunu önerdi, eşim gidip aldı ve silikon uçla emziriyorum şimdilik. Emzirme aralarında lansinoh krem sürüp gümüş kapak da kapatiyorum nemli kalıyor.
Sabah benim doktorum ve çocuk doktoru gelip kontrollerimizi yapacak, bir aksilik yoksa öğleden sonra taburcu oluruz diye düşünüyorum.
canim gozun aydin allah anali babali buyutsun omru guzel olsunMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Şuan tabii ki agrilarim var ama ağrı kesici yapılıyor arada rahatlıyorum. İlk yürüyüş için ayağa kalkmak çok zordu, sonrakiler daha kolay geçiyor.
Göğüs ucum çok küçük olduğu için bebegim tam tutamadı, ilk emzirme kan ter içinde kalarak geçtibebek hemsiresi avent'in silikon göğüs ucunu önerdi, eşim gidip aldı ve silikon uçla emziriyorum şimdilik. Emzirme aralarında lansinoh krem sürüp gümüş kapak da kapatiyorum nemli kalıyor.
Sabah benim doktorum ve çocuk doktoru gelip kontrollerimizi yapacak, bir aksilik yoksa öğleden sonra taburcu oluruz diye düşünüyorum.
Almıştır canımKızlar bugün benimde kontrolüm var inşallah bebeğim kilo almıştır eğer kilo almıyorsa alıcaz dediler en son
Elimden geleni yapacağım yara olmaması için onları da alıp artık valizi kapatmak istiyorumGözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
İlk dogumumda uzun bi süre silikon uçla emzirdim canim ben. Wee baby.nindi sanırım çok uygun fiyatli bir şey ve çokta memnun kalmıştım. Bu sefer de nolur nolmaz bulunsun yanımda diye aldim o da bebedor.un olması lazım. İnsallah gerek kalmaz ama benim için kurtarıcı olmuştu.
Ben sordum sara göre aliniyomus yani ultrasonda çok takiliyoruz ilerde geri de diye ama hiç bı sıkıntısı yokmuş. Bir ihtimal normal dogumu zorlar canımKızlar doğum sat a göre mi yoksa ultrasonda yazan tarihe göremi olur...bide bebeğin başı büyük 39+2 gözkyr bu doğum tarihni etkiler mi??
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Çok şükür Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Sata göre canm dün benim bebeğim 38+1iken 39+1cikti ama günümüz değişmediKızlar doğum sat a göre mi yoksa ultrasonda yazan tarihe göremi olur...bide bebeğin başı büyük 39+2 gözkyr bu doğum tarihni etkiler mi??
Günaydın , nasıl yani canm yatış mi verdi doktorunCanlarım hastaneye geldim sonuna geldik hamileliğin şimdi dediler ki canan hanım eşiniz gelebilir sizinleeşimi aradım gelemem banka yoğun dedi annem gelecek onun yerine oda duygusala bağladı ağlıyor nasıl.telefonda ❤
Çok şükür gözün aydın canimMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Yatış mı yapacaksın anlamadımCanlarım hastaneye geldim sonuna geldik hamileliğin şimdi dediler ki canan hanım eşiniz gelebilir sizinleeşimi aradım gelemem banka yoğun dedi annem gelecek onun yerine oda duygusala bağladı ağlıyor nasıl.telefonda ❤
Rabbim uzun, sağlıklı ömürler versin. Aklımız sende kalmıştı çok şükür bebiş de sen de iyiymişsiniz. Analı babalı büyüsün inşallah darısı başımızaMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
Benim de ilk kez bu hafta kilo almadı. Seni daha iyi anladim su an :) Haftaya dogum planladık. Insallah toparlar haftaya kadarKızlar bugün benimde kontrolüm var inşallah bebeğim kilo almıştır eğer kilo almıyorsa alıcaz dediler en son
Sen naptın canım bebişin gelişimi nasıl kilo almış mıYatış mı yapacaksın anlamadımçok heyecanlı
36+1 'im 2900 kg olmus 46 cm ölçtü suyu herşeyi güzel dedi. Sancı çıkmış hafif ama normal dedi.Sen naptın canım bebişin gelişimi nasıl kilo almış mı
gözünaydın canım rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah kaşıntılardan kurtulmuşsundur miniğinle kavusuncaMerhaba kızlar, sabah 08:50'de kızım Beyza doğdu şükürler olsun. Spinal sezaryen ameliyatım çok olumlu geçti, sakın korkmayın. Anestezi doktorumdan tutun ameliyathane hemsirelerine kadar herkes çok güler yüzlü ve pozitif kişilerdi. Kesin panik olurum, kötü hissederim diyordum ama korktuğum gibi olmadı asla. İnşallah fırsat bulduğunda sizee detaylı doğum hikayemi yazacagim. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?