2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizde iki ebeyle evde doğumu düşünmüştük ama kan sulandırıcı iğneyi son güne kadar kullanacaksın diyor doktor o yüzden cesaret edemeyeceğiz gibi

Canm sağlıklı olsunlar da benim eşim 40 gün erken doğmuş kaynanam diyor elimin içi kadardı herkes ölür bu çocuk deyip durmuş ama şimdi maşallahı var 1,86 boyu

Canm sağlıklı olsunlar da benim eşim 40 gün erken doğmuş kaynanam diyor elimin içi kadardı herkes ölür bu çocuk deyip durmuş ama şimdi maşallahı var 1,86 boyu
Anneye de ölür bu çocuk denmesi ne acıdır ya Ayy inşallah benimki de uzun olur

Maşallah gün ne çabuk geçmiş sen nasılsın toparladın mi bende doğumdan 9-10 gün sonra kendi evime gideceğim de yolda rahat gider miyim diye merak ediyorum
Bedenen daha iyiyim çok şükür. Psikolojik olarak toparlayamadım pek, kendi ailem karantinada şuan eşim gece çalıştığı için kvmin yanındayım pek rahat değilim. Kendi evime geçeyim diye bekliyorum öyle sabrediyorum
Sezeryan olacaksa çok uzun mesafe olmadıkça rahat gidersin dikişlerini çok rahatsız etmez yolculuk ama 1-2 saatten fazlası rahatsız edebilir

36+1 'im 2900 kg olmus 46 cm ölçtü suyu herşeyi güzel dedi. Sancı çıkmış hafif ama normal dedi.
Haftaya tekrar çağırdı
Masallah canim boyuda kilosuda cok iyi Artik 36dan sonra her hafta cagiriyorlar zaten normal bisey oldugundan degil merak etme

Gözünüz aydın canım
Allah sağlıkla büyütün inşallah

Ne guzell darisi basimiza insalllah Gozunaydin canim hayirli olsun saglikla buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…