2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim grubumuzda ilk doğuran sensin sanırım.Sukur ki okadar acemilere rağmen sağlıkla doğdu kizin sen de sağlıkla atlattin.covid de atlattın mi inşallah mutlu mesut guzel günleriniz olsun yavrunla.
inşallah canım ya sağ salim atlatsaydık şu virüsüde doya doya öpseydim kızımı n as ı zormus

Yaaa ne güzel ebe kayınvalidem olsa birde ilk doğumum sezeryan olmasa kesinlikle evde doğum düşünürdüm canım bugün bir ssvd doğum hikayesi okudum Allahım o kadar güzeldi ki hem ssvd hemde ebe eşliğinde evde doğurmuş. Tabi baya cesaret ister ben cesaret edemem çünkü ilk doğumum sezeryan en ufak bir rüptür riskinde evde olmak annenin yüzde 99 kaybı demek Allah korusun . Tam teslimiyet gerekiyor yapan kişi öylece başarmış maşallah .

Benim ilk doğumum olacak canım 2. olsa belki cesaret edebilirdim ama şimdi çok zor zaten ben biraz pimpirikliyim o yüzden eziyet olur yani. Görümcemde doktor o da olacak yanımızda hem de şu an kadın doğum polikliniğinde yani kadro tamam ama bende o cesaret yok işte Bir de 1-2 gündür doğum korkusu başladı bende okuduğun olumlu hikayelerden denk gelirse bana da gönderebilir misin

Amin hayırlısıyla atlatsak su günleri , bende araçla gitmek istiyorum inşallah gideriz olmaz sada artık dünyanın sonu değil o kadar sorunla karşılaştık ki hepside gelip geçiyor Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…