2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın , nasıl yani canm yatış mi verdi doktorun
Yok canım normal rutin kontrol şimdi nst deyim perşembe günü sabah 7:30 da hastanede olacağım çok stres sardı tansiyonum yine yüksek çıktı eger tekrar yüksek çıkarsa pazertesi gününe doğumu kaydirabilirim dedi

Ya birde kızlar genel.anestezi olacakmış yine onada çok üzüldüm bir de mutlaka hatırlat serklaj dikişini almayı unutmayalım dedi

Sakin ol cnm tansiyona dikkat ediyorlar hayırlısıyla doğsun pazartesi de olur gelişimleri tamamlandı zaten

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤

Selam Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınız kaç kg doğdu

Allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah

Çok geçmiş olsun hoşgeldi minik

Gozunaydin canim saglikla buyut insallahh

gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Allah analı büyütsün canım maşallah

hadi gözün aydın canım ya rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah

Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün

Hayırlı olsun canım, ömrü bahtı güzel olsun
Çok teşekkür ederim kızlar

36+1 'im 2900 kg olmus 46 cm ölçtü suyu herşeyi güzel dedi. Sancı çıkmış hafif ama normal dedi.
Haftaya tekrar çağırdı
Maşallah çok güzel çıkmış bak üzülüyordun rahat ol artık e sancı da normal haftaya 38e giriyoruz nasip olursa

Dış ağrısından sabah ettiğim bir gece Afff ne fenaydi
Dis agrisini en iyi ben anlarim canim 12. haftada 1 yirmilik dis cektirdim simdi baska yirmilik disim agriyor yarin dr kontrolum var cektir derse cektircem onu da. Disciye git antibiyotik verir hafifletiyor o

Kızlar son kontrolden geldim, haftaya doğum inşallah. Bebek bu hafta pek kilo almamış ama doktor sorun görmedi. Ara kontrole gerek duymadı, sancım, acilmam filan yok. Perşembe inşallah gideceğim, doğum olacak.
Rabbim Hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu arada 3 kilo olmuştur diyordum ama kilo almamış çok fazla 2 hafta önce 2644 du şimdi 2896 çıktı çok moralim bozuldu ya zaten sis oluyorlar ve baya aşağı düşüyor kiloları
Muz süt ye iç canım
Kg'su da kötü değil annesi neden üzülüyorsun hemen büyüyorlar doğunca zaten

Kızlar son kontrolden geldim, haftaya doğum inşallah. Bebek bu hafta pek kilo almamış ama doktor sorun görmedi. Ara kontrole gerek duymadı, sancım, acilmam filan yok. Perşembe inşallah gideceğim, doğum olacak.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…