kızlar ben telaştan dogum hikayesi yazmamısım gerçi öyle güzel bi dpgum yasayamadım plansız oldugundan suyum gelmeden 2 gün öncesinde nişanım gelmişti mukuslu pembemsi bişeydi bi sonraki günde doktora gitmiştim (6 dolmuş degiştirerek iyiki dolmuşta doğurmamısım) doktor bebe gelişimini tamamlamıs 3000 kilo beklemez bu bebek demişti 1 gün geçti aradan akşam uzanırken bikaç damla sıvı geldi ufak tuvaletimi yaptım bilmeden öyle sanmıstım ayağa kalktım birden çok fazla kanla karısık suyum gelmişti adım attıkça gelmeye devam ediyodu eşimde annesindeydi aradım geldi bende cüzdanımı alıp doguma gittim şaka gibi yaa
gece 23.30du.
hastaneye gittik benim gibi olan 2 3 kişi daha vardı sıra bekledim ama sancılar baslıyodu 15 20 dakkada hafif hafifti muayene etti doktor oldugum yer kanlı su bacak aram sırılsıklam acemi doktor elle muayene etti anlamado baska doktor cagırdı o da acemiydi o da elle muayene etti dogum baslamıs dedi çok şükğr anladınız diyebildim sadece yatışım yapıldı daha tam oturmamıs acemi doktorların dolu oldugu hastanrye gidersem böle olurmus sezeryan geçmişim oldugu halde sabah 8.30a kadar beklettiler son saatler zordu 2 cm açılma ilerlemiyodu yanımada kimseyi almıyolardı sonunda ameliyathaneye götürdüler oturttular belden iğne yapıcaklardı 4 5 kere denemelerine rağmen iğne ilerlemiyodu kesin anestizi uzmanıda acemiydi
kadına sancı vuruyo dur desemde iğneyi ilerletmeye çalısıyodu bu böyle olmicak deyip genel anestizeye karar verdi hiç uykum yok dursun kesmesin derken uyumuşum uyandıgımda odamdaydım kızımı getirdiler hemen emdi 3200 gr 53 cm 35+5 te gelmeye karar veren bi minik bütün acılarımı unutturdu erken geldigi için emme refleksi yavaştı az emiyodu sarılık oldu 2 gece te mavi ışıkta yattı toplamda 6 gün hastanedeydik tam eve geçtik hersey bitti derken bikaç gün sonrada covid pozitif çıktı rabbim sağlık versin yeterki hamdolsun bugünümüze çok korkuyodum küvöze girerse bi sorun olursa diye korktugum gibi olmadı şimdi kokusunu alamasam da iyileşince doya doya koklicam kızımı