2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dis agrisini en iyi ben anlarim canim 12. haftada 1 yirmilik dis cektirdim simdi baska yirmilik disim agriyor yarin dr kontrolum var cektir derse cektircem onu da. Disciye git antibiyotik verir hafifletiyor o
Nasıl uykuya daldığımi bilmiyorum acıdan. Dış belli sıkıntı olacaktı ama ilk kez ağrısı böyle umarım devamı gelmez dikkat edicem bi süre olmadı mecbur ilac

İyi şükür rahat olmana sevindim , süreç şansımıza zor hepten kötüye gidiyor malesef yolum cokkk uzun Bursa'dan Şırnaga gidicem aracımız da bende mejbur eşim arabyi goturucek ve artık bizi de götürmek istiyor izinler iptal sadce 10 günlük babalık izini var hemen toparlamam gerekiyor gidemezsem bu virüste iki çocukla uçakla gitmeye cesaret edemem ki uçuşlar bile iptal olabilir tüm cesaretimle eğer iyisem gitmeye calisicam

Haklisin canım çok şükür herşey yolunda ama işte biraz olsun istemiştim ama ne yapalım kısmet artık şimdi gün sayıyorum

Canim grubumuzda ilk doğuran sensin sanırım.Sukur ki okadar acemilere rağmen sağlıkla doğdu kizin sen de sağlıkla atlattin.covid de atlattın mi inşallah mutlu mesut guzel günleriniz olsun yavrunla.

Bizde iki ebeyle evde doğumu düşünmüştük ama kan sulandırıcı iğneyi son güne kadar kullanacaksın diyor doktor o yüzden cesaret edemeyeceğiz gibi
Evde acil müdahele edilmesi gereken bir durum olabilir o yüzden dediğin gibi riske atmamak lazım. Gönüllü isterdi ki hiç bu hastalık olmasın, stressiz geçirelim bu zamanlarımızı ama yapıcak bişey yok bir şekilde atlatacağız artık

Evet maalesef kötü bir zamana denk geldik, düşünüyorum hatta pandeminin başında doğum yapanlar daha şanslıydı bence en azından önlemler daha sıkıydı vaka sayısı bu kadar artmamıştı. Biz en zirve zamana denk geldik, Allah korusun bizi de ailelerimizi de..
Bizim de izinlerimiz iptal oldu eşim havalimanında çalışıyor doğum izni bile vermediler bize. Gitmeniz şartsa madem uçakla yolcuğu hiç göze almayın derim, hem lohusa hem çocuklarla çok daha zor ve riskli olur. Kendi arabanızla mola vere vere gidersiniz artık daha güvenli en azından. Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…