Nasıl uykuya daldığımi bilmiyorum acıdan. Dış belli sıkıntı olacaktı ama ilk kez ağrısı böyle umarım devamı gelmez dikkat edicem bi süre olmadı mecbur ilacDis agrisini en iyi ben anlarim canim 12. haftada 1 yirmilik dis cektirdim simdi baska yirmilik disim agriyor yarin dr kontrolum var cektir derse cektircem onu da. Disciye git antibiyotik verir hafifletiyor o
Ahh başınız sağolsunKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik
İyi şükür rahat olmana sevindim , süreç şansımıza zor hepten kötüye gidiyor malesef yolum cokkk uzun Bursa'dan Şırnaga gidicem aracımız da bende mejbur eşim arabyi goturucek ve artık bizi de götürmek istiyor izinler iptal sadce 10 günlük babalık izini var hemen toparlamam gerekiyor gidemezsem bu virüste iki çocukla uçakla gitmeye cesaret edemem ki uçuşlar bile iptal olabilir tüm cesaretimle eğer iyisem gitmeye calisicamBedenen daha iyiyim çok şükür. Psikolojik olarak toparlayamadım pek, kendi ailem karantinada şuan eşim gece çalıştığı için kvmin yanındayım pek rahat değilim. Kendi evime geçeyim diye bekliyorum öyle sabrediyorum
Sezeryan olacaksa çok uzun mesafe olmadıkça rahat gidersin dikişlerini çok rahatsız etmez yolculuk ama 1-2 saatten fazlası rahatsız edebilir
Aminnn hepimizin inşallahİnşallah canım
Allah hepimize kolay doğumlar nasib etsin
Bundan sonra dikkat et valla Allah korusun canım
Ay insallah canımAyy çok heyecanlandımAllahım sağlıkla gelsin ya
26.11.2020 de
Bizi de haberdar et iyi hissettiğin an da şimdiden söyleyeyim ben çok merak ediyorum
Başınız sağolsunKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik
Kesinlikle alakası yok belli bir noktadan sonra anladım ki kilo almaları duruyor çünkü boyu da uzamamışTek üzüntün bu olsun kuzum, bide hep son aylar daha çok alırlar diyorlar bence hiçte öyle değil çoğu yorum da öyle görünüyor
Senin de mi 26 kasım ❤Aynı durum bende de oldu cnm. 1 haftada kilo almamış. Haftaya gün verdi Bana da
Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesinKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik
Allah sağlıkla kavuştursun kacinci hafta oluyor doğum acabaAy insallah canımpazartesi bir kontrol daha var. testler falan. Orda iyice netledir. Bebek kilo alsin diye bugün balık falan yiycem
Haklisin canım çok şükür herşey yolunda ama işte biraz olsun istemiştim ama ne yapalım kısmet artık şimdi gün sayıyorumCanım doktorun bana dediği iri bebeğin doğumu normalde olsa, sezaryende olsa daha sıkıntılı, kilo istediğimiz bi şey değil gelişimi ilerliyorsa yeterli bizim için dedi o yüzden vardır bi hayır sen dengeli sağlıklı beslen stres yapma, gerisi bebek alması gerekeni alıyor inşallah.
Canım çok geçmiş olsun hamilelikte dış ağrısı çok zorNasıl uykuya daldığımi bilmiyorum acıdan. Dış belli sıkıntı olacaktı ama ilk kez ağrısı böyle umarım devamı gelmez dikkat edicem bi süre olmadı mecbur ilac
Canim grubumuzda ilk doğuran sensin sanırım.Sukur ki okadar acemilere rağmen sağlıkla doğdu kizin sen de sağlıkla atlattin.covid de atlattın mi inşallah mutlu mesut guzel günleriniz olsun yavrunla.kızlar ben telaştan dogum hikayesi yazmamısım gerçi öyle güzel bi dpgum yasayamadım plansız oldugundan suyum gelmeden 2 gün öncesinde nişanım gelmişti mukuslu pembemsi bişeydi bi sonraki günde doktora gitmiştim (6 dolmuş degiştirerek iyiki dolmuşta doğurmamısım) doktor bebe gelişimini tamamlamıs 3000 kilo beklemez bu bebek demişti 1 gün geçti aradan akşam uzanırken bikaç damla sıvı geldi ufak tuvaletimi yaptım bilmeden öyle sanmıstım ayağa kalktım birden çok fazla kanla karısık suyum gelmişti adım attıkça gelmeye devam ediyodu eşimde annesindeydi aradım geldi bende cüzdanımı alıp doguma gittim şaka gibi yaagece 23.30du.
hastaneye gittik benim gibi olan 2 3 kişi daha vardı sıra bekledim ama sancılar baslıyodu 15 20 dakkada hafif hafifti muayene etti doktor oldugum yer kanlı su bacak aram sırılsıklam acemi doktor elle muayene etti anlamado baska doktor cagırdı o da acemiydi o da elle muayene etti dogum baslamıs dedi çok şükğr anladınız diyebildim sadece yatışım yapıldı daha tam oturmamıs acemi doktorların dolu oldugu hastanrye gidersem böle olurmus sezeryan geçmişim oldugu halde sabah 8.30a kadar beklettiler son saatler zordu 2 cm açılma ilerlemiyodu yanımada kimseyi almıyolardı sonunda ameliyathaneye götürdüler oturttular belden iğne yapıcaklardı 4 5 kere denemelerine rağmen iğne ilerlemiyodu kesin anestizi uzmanıda acemiydikadına sancı vuruyo dur desemde iğneyi ilerletmeye çalısıyodu bu böyle olmicak deyip genel anestizeye karar verdi hiç uykum yok dursun kesmesin derken uyumuşum uyandıgımda odamdaydım kızımı getirdiler hemen emdi 3200 gr 53 cm 35+5 te gelmeye karar veren bi minik bütün acılarımı unutturdu erken geldigi için emme refleksi yavaştı az emiyodu sarılık oldu 2 gece te mavi ışıkta yattı toplamda 6 gün hastanedeydik tam eve geçtik hersey bitti derken bikaç gün sonrada covid pozitif çıktı rabbim sağlık versin yeterki hamdolsun bugünümüze çok korkuyodum küvöze girerse bi sorun olursa diye korktugum gibi olmadı şimdi kokusunu alamasam da iyileşince doya doya koklicam kızımı
Ayy hadi hayırlısı. Yalnız perşembe sezeryan olacak bi 5 kisi variz galiba buradaEvet inşallahdoktor perşembe dedi. Pazarlık yaptım salı yapalım dedim. Yok perşembe dedi
Başınız sagolsun canım üzüldüm. Allah rahmet eylesinKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik
Bende bugün gittim 34+3 2200 kg 43 cm seninkinin maşallahı var36+1 'im 2900 kg olmus 46 cm ölçtü suyu herşeyi güzel dedi. Sancı çıkmış hafif ama normal dedi.
Haftaya tekrar çağırdı
Evde acil müdahele edilmesi gereken bir durum olabilir o yüzden dediğin gibi riske atmamak lazım. Gönüllü isterdi ki hiç bu hastalık olmasın, stressiz geçirelim bu zamanlarımızı ama yapıcak bişey yok bir şekilde atlatacağız artıkBizde iki ebeyle evde doğumu düşünmüştük ama kan sulandırıcı iğneyi son güne kadar kullanacaksın diyor doktor o yüzden cesaret edemeyeceğiz gibi
basin sagolsun canim, mekani cennet olsunKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik
Evet maalesef kötü bir zamana denk geldik, düşünüyorum hatta pandeminin başında doğum yapanlar daha şanslıydı bence en azından önlemler daha sıkıydı vaka sayısı bu kadar artmamıştı. Biz en zirve zamana denk geldik, Allah korusun bizi de ailelerimizi de..İyi şükür rahat olmana sevindim , süreç şansımıza zor hepten kötüye gidiyor malesef yolum cokkk uzun Bursa'dan Şırnaga gidicem aracımız da bende mejbur eşim arabyi goturucek ve artık bizi de götürmek istiyor izinler iptal sadce 10 günlük babalık izini var hemen toparlamam gerekiyor gidemezsem bu virüste iki çocukla uçakla gitmeye cesaret edemem ki uçuşlar bile iptal olabilir tüm cesaretimle eğer iyisem gitmeye calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?