2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ağrı var mı ?
Doktorum ağrı olmadan kasılmaların bir anlamı olmadığını söylüyor. Doğum başlaması açısından yani
Ağrı sancı yok şükür karnım kasılıyor oda bebek dayanıyor sanırım o kadar sert ki nefes alamıyorum derdi ne bugün anlamadım ayağa kalktıkça karnımın alt kısmında ağrı oluyor sadece

Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum
Canım riske atmazdım ben olsam nolur nolmaz ertelerdim her şeyi ki öyle de yaptım memlekete son 11 aydır gitmedim daha bi 5 ay da gidemem büyük ihtimalle bayrama kadar ama napayım sağlık diyince akan sular duyuyor

Kaç haftalıksın canım kaç kilo bebeğin canım bizimki 2550 olmuş şükür 4 Aralık doğum tarihi dedi sezeryan 2 gün öncede korona testi yapacaklarmış
2550 de iyi. Daha artar 4 aralığa kadar.Bugün 37+2 yim cnm. 3100 kilo. Ama en sonki kontrolde 3065 gibi bir şeydi. Yanı 1 haftada kilo almamış. Önümüzdeki hafta perşembeye gün verdi Bana da. Covid testi p.tesi yapılacak bana ve refakatcime

Refakatçi için birşey demedi ama canım bana aklıma gelmedi sormak

Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum
[/QUOTE]
ayyy adanayı çok seviyorum yaa yaşanılası memleket ilk evliliğimde adanadaydım 6 7 sene kaldım çok sevmiştim

Bende kontrole gittim bugün oğluşum guzel buyumus maşallah.Dogum için 3-4 hafta var bir değişiklik olmazsa.Dönmus pozisyonu aşağı.Yalniz testislerinde su birikiyormus hidroseli.Daha da artabilir dedi doğumdan sonra gecedebilir dedi.Dogumda çocuk Dr una hatırlatın muayene yapılsın.inmezse operasyon gerekiyormuş.Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…