2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar emzirme sudyeni almayan varsa lcw ninkiler pentidekilerden cok daha guzel kaliteli ve uygun aklinizda olsun ben ilk pentiden aldim pisman oldum. Bide waikikide kendindne kulplu emzirme atleti var sudyen giymeye gerek kalmicak gibi oda cok rahat geldi bana almak isteyen baksin mutlaka

Bende geçen ay internet sitesinden denemek için almıştım hem fiyatı uygun hem de gerçekten çok güzelmiş tekrar sipariş vereceğim

bende lcw den aldim yaklasik 1 aydir sutyen yerine onu giyiyorum disariya falan cikarken

Canım bir de görümcen doktor ve ne güzel ilk doğum hastanede bir sürü gereksiz müdahale oluyor maalesef insan doğuracaksa bile doğuramayabiliyor . O hikayeyi istersen yollayayım yalnız epey uzun bir hikaye bulayım da yollayayım belki cesaretini artırır ve Aralık annelerinden biri de evde doğurmuş olur ne güzel

Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallah boyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi

Kızlar sipariş ettiğim çikolatalar geldi lezzetini soranlar olmuştu gayet başarılı madlen çikolata ayrıca Amazon sayfasından mamajonun silikon göğüs ucu ve göğüs kalkanını aldım kargo ilk üyelik için bedavaya geldi yorumları çok güzel fiyatta gayet uygundu aslında ihtiyaca göre alcaktim burdaki yorumlara göre de yola çıkarak her ihtimale karşı aldim her ikisi de makul fiyatti düşünen varsa kaçırmasın

Oy kilosu falan masallah. 5 saatlik yolda dinlene dinlene giderdim gitmem gerekirse

Maşallah canım . Son günlerin bı kaç tanıdık o şekilde doğum yaptı sürekli aynı pozisyonda beklemek sarsıntı da etkiliyo haliyle nereye gidecektin ki ben olsam gitmezdim . Yani dogunu başka ilde düşünsem bile bu kadar beklemezdim

Gitmem canim ben 5 saat cok bana gore acil olmadikca

Ben 3 saatlik yoldan bile korkuorum 30. Haftadan beri. Saat başı dinlenerek mola verilerek gidilebilir belki ama ben gitmezdim yine de.

Bende geçen ay internet sitesinden denemek için almıştım hem fiyatı uygun hem de gerçekten çok güzelmiş tekrar sipariş vereceğim
Evett bende cok sevdim
Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallah boyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Masallah kuzuya senin bilcegin bir sey tabiki bende doktoruma bursaya gitmek icin izin istedim 35 haftadayim istanbuldan bursa 1.30 saat oldugu icin gidebilirsin dedi ama biraz gonulsuzdu esimde zaten panik oldugundan riske atmayalim dedik vazgectik senin yolun daha uzunmus ben cesaret edemezdim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…