2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum
Bende Ankara'dayım. Bence hiiç kıpırdama yerinden 5 saatlik yol olacak sana 7 8 saat kimseyi de göremeyeceksin bir yere gidemeyeceksin canın ne çekiyorsa eşin
Günümüz aynı benimde 37+2 senin sezeryan olacak sanırım benim normal bekliyorum 3400 dü 2 hafta önce şimdi kaç bilmiyorum haftaya öğreneceğim inş

27kasım da benim kızlar sezeryan

Evet ya dinlene dinlene giderim bende çok gitmek istiyorum ki bir daha uzun bir süre gidemeyeceğiz inşallah yollarda doğurmam
Kuzum 31.haftada Sivas tan Mersin’e geldim 6 7 saat sürüyor eğer bir hafta daha bekleseydim gelmek için gelemezmişim resmen her petrolde durduk dinlendik sırtım cok ağrımıştı bebek kasıldı kendimi rahatlata rahatlata geldim Yolculuk baya uzadı bizim ama yinede sen bilirsin tabi hepimizin bünyesi farklı

E benim 27 Aralık dedi doktor. Ben neden listede yokum

Maşaallah ❤ ben gitmezdim yani o riske girmem kuzum ne olacağı belli olmaz

Bayanlar sanırım suyum geliyor Tv izlerken bir bacağımı altıma almış oturuyordum. Hafif bi ıslaklık hissettim taytın dışından elimi koydum elim ıslandı akıntı gibi koyu değil bildiğin su gibiydi elimde kuruyunca biraz yapışkandı. Peçete koyduk rengini görmek için şeffaf renksiz. Peçete de baya ıslandı ama şimdi tekrar gelmedi bir fincan kadar belki var belki yok su mudur bu?

canim acaba idrarini kacirmis olabilir misin? Sizinti var mi hala onu kontrol et, sakin ol once suyunsa hastaneye git bizi de habersiz birakma ay heyecanlandim bende

Hamileliğin başında benim de lekelenme vardı çok şükür o zamanları atlattık

canim acaba idrarini kacirmis olabilir misin? Sizinti var mi hala onu kontrol et, sakin ol once suyunsa hastaneye git bizi de habersiz birakma ay heyecanlandim bende
Bende düşündüm ama peçetede hafif sarımtrak olması gerekirdi idrar o kadar şeffaf olöaz sanki birde elime gelen aynı göğsümden gelen şeffaf sıvıya benziyordu sonradan hafif yapışkan. Haberederim baya hazırlandık bir kere daha gelmesini bekliyorum

Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum
ayyy adanayı çok seviyorum yaa yaşanılası memleket ilk evliliğimde adanadaydım 6 7 sene kaldım çok sevmiştim
[/QUOTE]

gerçekten güzel şehirdir yeme içme açısından 1 numara en çok da orda yemeyi özlüyorum. Neyse ki ankaraya da alıştım seviyorum burayı da yemekleri hariç

Canim hayirlisi bakarsin sabaha mis kokulu bebisin kollarinda olur

Kız kardeşimin bebeğinde de vardı testislerini görünce ben şok olmuştum. Zamanla geçti şimdi çok az kaldı . Eğer geçmeseydi operasyon olacaktı . Şu anda 7 aylık öyle hemen operasyon yapılmıyor bekletiliyor baya bir ilerlemeye göre operasyona karar veriliyor. İnşLlah sizinkine de operasyona gerrk kalmaz .

Zaten bu hsfta iptal oldu canım haftaya gidecekmiş o zaman da artık ben riske giremem çünkü 38 hafts oluyoruz

Bende Ankara'dayım. Bence hiiç kıpırdama yerinden 5 saatlik yol olacak sana 7 8 saat kimseyi de göremeyeceksin bir yere gidemeyeceksin canın ne çekiyorsa eşin
Artık öyle olacak canım hayırlısı
Yarın olsa kesin niyetliydim eşyalarımı bile hazırlamıştım ama haftaya kalınca artık ben kendim vazgeçtim nolur nolmaz diye artık eşim bana ordan adana dürüm şırdan getirecrk yapacsk birşey yok ısıtıp yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…