2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
ben kesinlikle gitmezdim

Ben de gitmezdim canım çok uzun Yol

Evde dogurmayi ben de çok isterim ama onun için de özel ebe tutmak gerekiyor araştırdım onun fiyatları da 2.5 dan başlıyormuş

Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum

Bugün sabahtan beri karnımda kasılıp duruyor bebek çok gergin çok da hareket etmedi zaten ne oluyor bugün anlamadım ki

saol canım şöyle düşünüyorum sonuçta Allah’ın dediği olacak doğacağı zaman yer herşey aslında belli . İnşallah birşey olmaz diye böyle bir deli cesareti geldi bana

Valla ben evde odadan odaya zor gidiyorum mümkün değil şehir dışına çıkayım onu da geçtim pandemi var artış var her yerde gitmezdim

Valla ben evde odadan odaya zor gidiyorum mümkün değil şehir dışına çıkayım onu da geçtim pandemi var artış var her yerde gitmezdim
Kendi arabamızla gideceğiz diye biraz rahatım aslında . Ayy ne bilim daha eşim de çok razı değil zaten eve de geç gelecek bugün bakalım ne yapacak belki de götürmez

Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum
Aseriyon bişey denilmez yapan yer illaki vardır ama canım bence şuan riskli her açıdan vakalarda gün geçtikçe artiyo yine dinlene dinlene gidilebilir ama nasip yani doğumun saati günü sasmiyo ben hamileliğimin başında 10 hafta filandim 45 dk lik ilceye gittim lekelenme olmuştu ondan sonrada zaten çıkmadım bı yere etkiliyo cidden

Kesinlikle duş böyle durumlarda çok iyi geliyor ben duştan sonra birde güzel yağla masaj yapıyorum karnıma baya iyi geliyor
Valla toparladım biraz hasta hasta yatıyordum kasılmış vaziyette sabah kuaför işlerimi halledip çantanın eksiklerini tamamlayım gözüm korktu bugün daha var diye erteledikçe erteliyordum her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…