2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider
Saglikla kucagina alacaksin bebisini sabah da bize guzel haberi vereceksin bebegimi emzirdim biz iyiyiz diye

Zamani gelmis demek annesi daha gelmeye devam ederse hazirlanin gidin guzel haberlerini bekluyoruz

İnşallah bizimkide geçer de yavrum hep bir yerden stres kaynağı çıkıyor hayırlısı artık teşekkür ederim

Hamileliğin başında benim de lekelenme vardı çok şükür o zamanları atlattık
Öyle valla tedirgin oluyo insan ben çok supriz bı şekilde resmen regli olarak hamile olduğumu öğrendim sagliksiz şöyle böyle dediler sürekli yatarak geçti çok şükür buralara kadar da geldik

Ikinizde kendinize guveniyorsaniz saglij sorunu da yasamiyosaniz aslinda neden olmasin su donemde hastanede olmak hele de bizim durumumuzda cokta mantikli gelmiyor kontrole giderken bile korkuyor insan ki saatlerce orda kalacagiz dogumda

Kızlar bi daha geldi yoldayız uyumayanların duasını beklerim biraz korkuyorum inşallah her şey yolunda gider

inşallah kolay ve güzel bir doğum olur Allah yardımcın olsun
İnşallah bizimkide geçer de yavrum hep bir yerden stres kaynağı çıkıyor hayırlısı artık teşekkür ederim
İnşallah geçer kafanıza takmayın dua edin sadece

Şu daha fazla oluyor ama parça parça gelen de oluyor

Canım çünkü muhtemel tarihler değil yazanlar, doğumu kesinleşenlerin tarihleri. Muhtemelleri de sürpriz olarak ekliyoruz. Ve bunu da istemen lazım ki ekleyelim
Canm doğum yapanların listesini bulamadım o sayfada beni etiketler misiniz ?

Kızlar acil bakar mısınız dün aksam gögsümden böyle süt ve kan geldi doktoruma yazdım daha cevap vermedi bu beni cok korkuttu

Eklentiler

• 20201121_041516.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 93
Alıntı yapamadım kızlar. Açıklık 1-2 cm suni vermek istemiyorum sana şuan dedi aktif su gelmiyor sızıntı olabiliyor ama dedi pede baktılar turnusol kağıdıyla gelmedi orda. Bugün yarın olabilir dedi eve dönüyoruz uyumaya inşallah bizde sıkıntısız alırız kucağımıza

Kızlar epidural ile spinal i anlatayam öğrendim ne olduğunu spinalde ilaç belden omuriliğe bikere veriliyor 2 dk içinde uyuşuyormuşsun 6 saate yakın uyuşuk kalınıyormuş ağrı kesici sonradan koldan yada bacaktan yapılıyormuş epiduralde ise ilaç omuriliğin çevresine bir katater ile beş altı cm lik misina inceliğinde bir iğne ile bele geçiriliyormuş ordanda omuza gelen birşey takıyorlar uyuşma süresi 15 dk felan sürüyormuş sonra yapılıcak ağrı kesiciler 3 saate bir omuza takılan minik iğneden veriliyormuş böyle yani .tüm doğuran arkilerime sordum ikisinden cok memnunum diyende var yine ikisinden memnun kalmadım diyende var tercih bize kalmiş birazda ağrı eşiğiimiz ile alakalı sanırım spinalde bacak hemen hareket etmiyormuş epiduralde kalkmasanda bacak hareket ediyormuş birde böle bişe var anestici söyledi bunun detayını bilmiyorum orayı kaçırmışım hepimize hayırlı doğumlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…