2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
26 Kasım sanırım canım di mi? Öyle okudum sanki ama. Annemdeyim evime geçeyim pcden girince eklicem bikaç kişi daha var eklenecek.
Canım beni listeye eklemiştin ama son güncel listede adımı göremedim yanlışlıkla silindi herhalde Sürpriz olarak tekrar ekleyebilirsin

Canım ben çarşamba günü vakalar 4000 aştığını görünce eşime bana bir ebe bul evde doğuracam dedim. Harbiden insan korkuyor. Yine de Egepolde bina ayrı ve çok temiz tutuyorlar oraları, fakat Ege Yaşam ayni binada var covid hastaları. Bu beni çok tedirgin ediyor. Dün baktım 5000 aştı hasta sayısı
Eşim evde kabul etmiyor kesinlikle

Çok güzel olmuşlar. Ben de çikolata yaptırmadım.1 kutu mado çikolata yaptırırım yeter dedim.zaten magnetlerde hediyeliklerde falan isim yazıyor
Teşekkür ederiz kuzum aynen bende öyle düşündüm zaten çokta misafir kabul etme taraftarı değilim ama kesin çat kapı gelen olur onlarada artık kapıdan birşeyler düşüneceğiz inş

Kizlar bir sorum olacak.Ben gece tuvalete kalktım altımda peçete vardi o ıslanmış biraz da pijamam nemlenmis gibi geldi ama terledim herhalde.simdi de çok az akıntı geldi su gibi yarım çay bardağından az yani bu su mu akıntı mi bilemedim ki.

Su gelmesinin daha farklı olduğunu biliyorum canım. Öyle değil. Foş yapıyor:) seninki akıntı vs. Dir

Eki Görüntüle 2725076 buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar
Çok tatlı olmuş bende 20 adet balon açacak 40 çikolata yaptırdım Abisine yaptırmıştım şimdi ayrımcılık olsun istemedim kimseyi de kabul etmeyeceğim annemler kaynanam felan derken onlar alirlar istediklerine verirler diye düşündüm gelince paylaşırım bende

İyi düşünmüşşünüz bekliyoruz fotileriii sağlıkla gelsin miniklerimiz de inş

Öyledir demi yaa boşa heyecan yapmiyim:) Dedim acaba bazen de az az falan geliyor olabilir mi ondan sorayım bi dedim
Diyelim ki az az geldi.onda da bir risk yok bu haftalarda bence. O zaman da doktor ultrasonda görmeyecek mi suyun geliyor , azalıyor vs. Diye.:) rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…