Çok zor bir döneme denk geldik gerçekten. Şuan için uygulanan tedbirler 2 hafta gözlenecek duruma göre yeni yasaklar bile gelebilirmiş. Nasış olacak böyle bilmiyorum. Benim kayınvalidem ebe başlarda işin şakasını yapıyorduk ama geçen eşim ciddi ciddi evde mi doğum yapsan acaba dedi. Herhangi bir acil durum olur diye istemiyorum ama hastanelerde de durum kötü. Sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza
Canım ben çarşamba günü vakalar 4000 aştığını görünce eşime bana bir ebe bul evde doğuracam dedim. Harbiden insan korkuyor. Yine de Egepolde bina ayrı ve çok temiz tutuyorlar oraları, fakat Ege Yaşam ayni binada var covid hastaları. Bu beni çok tedirgin ediyor. Dün baktım 5000 aştı hasta sayısı
Eşim evde kabul etmiyor kesinlikle
Eki Görüntüle 2725076
buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar
Teşekkür ederiz kuzum aynen bende öyle düşündüm zaten çokta misafir kabul etme taraftarı değilim ama kesin çat kapı gelen olur onlarada artık kapıdan birşeyler düşüneceğiz inş
Kizlar bir sorum olacak.Ben gece tuvalete kalktım altımda peçete vardi o ıslanmış biraz da pijamam nemlenmis gibi geldi ama terledim herhalde.simdi de çok az akıntı geldi su gibi yarım çay bardağından az yani bu su mu akıntı mi bilemedim ki.
Kizlar bir sorum olacak.Ben gece tuvalete kalktım altımda peçete vardi o ıslanmış biraz da pijamam nemlenmis gibi geldi ama terledim herhalde.simdi de çok az akıntı geldi su gibi yarım çay bardağından az yani bu su mu akıntı mi bilemedim ki.
Eki Görüntüle 2725076
buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar
Çok tatlı olmuş bende 20 adet balon açacak 40 çikolata yaptırdım Abisine yaptırmıştım şimdi ayrımcılık olsun istemedim kimseyi de kabul etmeyeceğim annemler kaynanam felan derken onlar alirlar istediklerine verirler diye düşündüm gelince paylaşırım bende
Çok tatlı olmuş bende 20 adet balon açacak 40 çikolata yaptırdım Abisine yaptırmıştım şimdi ayrımcılık olsun istemedim kimseyi de kabul etmeyeceğim annemler kaynanam felan derken onlar alirlar istediklerine verirler diye düşündüm gelince paylaşırım bende
Diyelim ki az az geldi.onda da bir risk yok bu haftalarda bence. O zaman da doktor ultrasonda görmeyecek mi suyun geliyor , azalıyor vs. Diye.:) rahat ol