2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canım dünkü sayılar beni de tedirgin etti son haftalar sağsağlim atlatalım inşallah Benim kayınvalide 34 yıllık ebe kaç tane doğum yaptırmış aslında benim için iyi olurdu ama ben tedirginim işte Biz yakınız seninle eşin müsade etse ebe vardı hani
Gerçi şehirler arası yasaklardan bahsediyorlar öyle olursa gelemeyebilir İzmir’de yaşamıyor çünkü bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız

Ikinizde kendinize guveniyorsaniz saglij sorunu da yasamiyosaniz aslinda neden olmasin su donemde hastanede olmak hele de bizim durumumuzda cokta mantikli gelmiyor kontrole giderken bile korkuyor insan ki saatlerce orda kalacagiz dogumda
Çok haklısın ama işte ilk doğum olduğu için korkuyorum bir de kayınvalidem beni öyle görsünde istemiyorum açıkcası çekinirim yani umarım hastanede çok kalmamız gerekmez hemen toparlanır çıkarız

vala kızlar önleminizi alın derim bem sadece odamdayım diye fazla takmadım maskeyi açıkçası şimdi acısını çekiyorum

Canım şu gelmesi öyle olmuyor

vala kızlar önleminizi alın derim bem sadece odamdayım diye fazla takmadım maskeyi açıkçası şimdi acısını çekiyorum
Canm ziyarete gelen giden oldumu peki personel de çok riskli kimse yokken maskeyi çıkarıp odayi havalandırsaydin keşke bende kapı kolları yatak için spreyler çıkmış ya onlardan alayım diyorum kafamda deli sorular

Eki Görüntüle 2725076 buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar
Bende açacak düşünüyorum
İnstagramda çok sayda var ama hangisi iyidir bilemedim
Sticer değil dimi ?
Çok güzeller bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…