Diyelim ki az az geldi.onda da bir risk yok bu haftalarda bence. O zaman da doktor ultrasonda görmeyecek mi suyun geliyor , azalıyor vs. Diye.:) rahat ol
Tak canm onu ben kendim aldım harika kokuyor kullanmaya başladım bile üzerindeki süsü de eve gelen başka hediyelik ten taktım sonra çıkarırım atarım kolonyagini çantaya
Canım ben çarşamba günü vakalar 4000 aştığını görünce eşime bana bir ebe bul evde doğuracam dedim. Harbiden insan korkuyor. Yine de Egepolde bina ayrı ve çok temiz tutuyorlar oraları, fakat Ege Yaşam ayni binada var covid hastaları. Bu beni çok tedirgin ediyor. Dün baktım 5000 aştı hasta sayısı
Eşim evde kabul etmiyor kesinlikle
Evet canım dünkü sayılar beni de tedirgin etti son haftalar sağsağlim atlatalım inşallah Benim kayınvalide 34 yıllık ebe kaç tane doğum yaptırmış aslında benim için iyi olurdu ama ben tedirginim işte Biz yakınız seninle eşin müsade etse ebe vardı hani
Gerçi şehirler arası yasaklardan bahsediyorlar öyle olursa gelemeyebilir İzmir’de yaşamıyor çünkü bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız
Ikinizde kendinize guveniyorsaniz saglij sorunu da yasamiyosaniz aslinda neden olmasin su donemde hastanede olmak hele de bizim durumumuzda cokta mantikli gelmiyor kontrole giderken bile korkuyor insan ki saatlerce orda kalacagiz dogumda
Çok haklısın ama işte ilk doğum olduğu için korkuyorum bir de kayınvalidem beni öyle görsünde istemiyorum açıkcası çekinirim yani umarım hastanede çok kalmamız gerekmez hemen toparlanır çıkarız
Çok haklısın ama işte ilk doğum olduğu için korkuyorum bir de kayınvalidem beni öyle görsünde istemiyorum açıkcası çekinirim yani umarım hastanede çok kalmamız gerekmez hemen toparlanır çıkarız
Bayanlar sanırım suyum geliyor Tv izlerken bir bacağımı altıma almış oturuyordum. Hafif bi ıslaklık hissettim taytın dışından elimi koydum elim ıslandı akıntı gibi koyu değil bildiğin su gibiydi elimde kuruyunca biraz yapışkandı. Peçete koyduk rengini görmek için şeffaf renksiz. Peçete de baya ıslandı ama şimdi tekrar gelmedi bir fincan kadar belki var belki yok su mudur bu?
Canm ziyarete gelen giden oldumu peki personel de çok riskli kimse yokken maskeyi çıkarıp odayi havalandırsaydin keşke bende kapı kolları yatak için spreyler çıkmış ya onlardan alayım diyorum kafamda deli sorular
Eki Görüntüle 2725076
buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar