Reklamlarda gördüm cnm Lysol ve Domestos pratik yüzey spreyi aklıma yattı kolonyagi gibi alkol oranı 80 miş sıktıktan sonra kuramasini bekleyecekmisiz bu kadar biliyorum ,pazartesi kontrolüm var dönüşte alicam 1 tane bulunsnSüpersin vallaha! Bak hiç aklıma gelmedi bu sprey. Ben nevresimlerden kettala kadar hazırladım hastane için, ama hep diyorum ki kapı kolları, yatak kenarlarına kim dokundu bilemiyoruz, kolonyayala silerim dedimSonra düşünüyorum ki ya sancılar ağır geçer yapamam, eşim benim kadar temiz de yapamaz... offf
Ama bu sprey iyi fikir, acaba çok mu kimyasal, bebeklere zarar verir miAraştırmak lazım.
Evet benim de aklıma yattı. Eşime bile söyledim yarın gidip alıcak :) teşekkür ederim fikir için!Reklamlarda gördüm cnm Lysol ve Domestos pratik yüzey spreyi aklıma yattı kolonyagi gibi alkol oranı 80 miş sıktıktan sonra kuramasini bekleyecekmisiz bu kadar biliyorum ,pazartesi kontrolüm var dönüşte alicam 1 tane bulunsn
1 cm açıklığın var, pembemsi sümüksü bir şey gördün üstüne. Yani doğuma yakınsın. Bu nişan olmuyor muHanımlar ben bir şey soracaktım. Perşembe günü kontrolüm vardı benim. Bebiş 3.480gr, 52 cm MaşaAllahsuyum iyi durumda, bir sıkıntım gözükmüyordu. Sonradan çatı muayenesi yaptı doktorum, açılma 1 cm dedi, rahim yumuşak, yani her şey güzel gidiyor çok şükür Doğuma yaklaşık 10 günün var dedi. NSTde hafif sancım çıktı, o da sıkıntı değil. Birde boğazında bir kat kordon dokanmış dedi, ama bu da sorun değil, sadece hareketlere dikkat etmem gerekiyor dedi. Normal doğuma da engel değildir.
Akşam yürüyüş yaptım, sol tarafımda bir ağrı oldu ve sonra sanki kaynar su dökülmüş oraya bir hissim oldu. Eve gelince kanlı akıntı oldu ve gece boyunca devam etti. Doktorum bu çatı kontrolünden kaynaklanan bir akıntı, telaş yapma dedi. Dün hafiften kahve rengi lekeler görüyordum çamaşırımda (çok özür diliyorum kızlar) 3-4 kere. Gece bir şey yoktu, sabahtan pembemsi sümüklü bir şey gelmeye başladı, ve hala geliyor. Çatı kontrolünden sonra bu kadar uzun akıntıyla karşılaşan var mı? Bu arada, hiç canım acımadı.
1 cm açıklık ikinci gebelik olduğundandır canım :) ilk normal doğumdu. Genelde 1-2 cm açıklık oluyor ikinci ve sonraki gebeliklerde. Bende diyorum acaba nişan mı... Bana 10 günün daha var dedi, bende rahatladım :) bugün de tekrar farklı bir şey görünce acaba mı dedim...yoksa çatı muayeneden sonra bir kaç gün sürebilir akıntı.1 cm açıklığın var, pembemsi sümüksü bir şey gördün üstüne. Yani doğuma yakınsın. Bu nişan olmuyor muo gelen akıntı. Doktorumun tarifine uyuyor da. Hafif kanlı da olabilir demişti bana. O yüzden beyaz çamaşır giyiyorum sürekli ben farkedeyim diye
Doğum yaklaşmış işte birkaç güne gidersin hastaneye canım Allah tez vakitte kurtarsın darısı bize olsun inş nişan gelmiş tam olarak haftan nedirHanımlar ben bir şey soracaktım. Perşembe günü kontrolüm vardı benim. Bebiş 3.480gr, 52 cm MaşaAllahsuyum iyi durumda, bir sıkıntım gözükmüyordu. Sonradan çatı muayenesi yaptı doktorum, açılma 1 cm dedi, rahim yumuşak, yani her şey güzel gidiyor çok şükür Doğuma yaklaşık 10 günün var dedi. NSTde hafif sancım çıktı, o da sıkıntı değil. Birde boğazında bir kat kordon dokanmış dedi, ama bu da sorun değil, sadece hareketlere dikkat etmem gerekiyor dedi. Normal doğuma da engel değildir.
Akşam yürüyüş yaptım, sol tarafımda bir ağrı oldu ve sonra sanki kaynar su dökülmüş oraya bir hissim oldu. Eve gelince kanlı akıntı oldu ve gece boyunca devam etti. Doktorum bu çatı kontrolünden kaynaklanan bir akıntı, telaş yapma dedi. Dün hafiften kahve rengi lekeler görüyordum çamaşırımda (çok özür diliyorum kızlar) 3-4 kere. Gece bir şey yoktu, sabahtan pembemsi sümüklü bir şey gelmeye başladı, ve hala geliyor. Çatı kontrolünden sonra bu kadar uzun akıntıyla karşılaşan var mı? Bu arada, hiç canım acımadı.
Doğum yaklaşmış işte birkaç güne gidersin hastaneye canım Allah tez vakitte kurtarsın darısı bize olsun inş nişan gelmiş tam olarak haftan nedir
Valla bende korkuyorum benimde 8 yıl sonra hiç aklımda yokken evlendim birde çocuğum olacak. Maşallah bebişim boyu kilosu çok iyi Rabbim esirgesin. Benimde 37+4 haftam ne zaman olacak bekliyorum son 2 gündür karnım kesiliyor.Biraz korkuyorum galiba10 yıl sonra tekrar 10 gün doktordan duymak çok rahatlamıştı beni.
Şimdi 37+2, yani 38 hafta on içindeyim. Gelişme tamamlandı artık.
Amin canım! İn şa Allah
Allah hepimize kolay doğurmak nasip eylesin İn şa Allah
Cnm Bende 38 .hafta başı istedim ama doktorum 38+4 yapalım dedi. Sonra 38+2 ye döndük. Ben de miyom ameliyatı geçmişi var ondan öyle dedi. Sorun yoksa 40 ı beklerdik muhtemelen. Doktorun sorun görmemiş demekkiMerhaba kızlar. Ben de bugün kontrole gittim. Tam 37 haftalığım. 38+2 için, 30 kasımda sezeryan günü aldım. Ani bir durum olmazsaSorunu olmamasına rağmen daha erken haftalara gün alabilen var mı? Ben 38+0 istedim ama doktor olmaz dedi.
Moralleri bozmamak için bu kadar açık yazmak istemedim açıkcası ama bu virüs dokunduğumuz yerlerden çok hava yoluyla bulaşıyor havayı da dezanfekte etmenin imkanı yok Allah'a emanetiz hepimizKızlar biz eşimle hep dezenfektan kullanırdık, o kadar da tedbirliydik ama hiçbir koruyuculuğu yokmuş meğerse, ikimiz de geçirdik bu illeti. Hastalığımızdan beri fısfıslı şişede kolonya kullanır olduk, size de tavsiyemdir. En güzeli kolonya. Birer fısfıslı şişe edinin kolonya koyun kapılara vs her yere sıkın. Yine karar sizin tabi.
Canım sanırım nişanın gelmeye başlamış . Yavaştan sancıların başlayabilirHanımlar ben bir şey soracaktım. Perşembe günü kontrolüm vardı benim. Bebiş 3.480gr, 52 cm MaşaAllahsuyum iyi durumda, bir sıkıntım gözükmüyordu. Sonradan çatı muayenesi yaptı doktorum, açılma 1 cm dedi, rahim yumuşak, yani her şey güzel gidiyor çok şükür Doğuma yaklaşık 10 günün var dedi. NSTde hafif sancım çıktı, o da sıkıntı değil. Birde boğazında bir kat kordon dokanmış dedi, ama bu da sorun değil, sadece hareketlere dikkat etmem gerekiyor dedi. Normal doğuma da engel değildir.
Evet bende endişe ettim ama tekrar olmadıSızıntı olabilir
Herkesini birden boşalmayabiliyormuş
Herkes başka bi şey sölüo ki havada asılı kalmıo yere çöküo da denio, valla bilmiorum ya Allah korusun hepimizi başka bir şey diyemiorum artık benMoralleri bozmamak için bu kadar açık yazmak istemedim açıkcası ama bu virüs dokunduğumuz yerlerden çok hava yoluyla bulaşıyor havayı da dezanfekte etmenin imkanı yok Allah'a emanetiz hepimiz
Canım havada asılı kalması imkansız. Yer çekimi vs. Den dolayı. Hemfikirler bu konuda ancak yakın temasla, covidli biri hapsurursa,öksürürse, ya da maskesiz konuşursa sende de maske yoksa tabiki açık havada da bulaş riski var. O yüzden maske+ mesafe . Inşallah yeterli olur bunlarHerkes başka bi şey sölüo ki havada asılı kalmıo yere çöküo da denio, valla bilmiorum ya Allah korusun hepimizi başka bir şey diyemiorum artık ben
İnşallah ama olmayınca da olmuyor işte. Öyle bir düşman ki nerde olduğu asla belli değil. Maske de taktık mesafe de koruduk, insanları uyarmaktan da bıktık. Ama bulunca buluyor maalesef.Canım havada asılı kalması imkansız. Yer çekimi vs. Den dolayı. Hemfikirler bu konuda ancak yakın temasla, covidli biri hapsurursa,öksürürse, ya da maskesiz konuşursa sende de maske yoksa tabiki açık havada da bulaş riski var. O yüzden maske+ mesafe . Inşallah yeterli olur bunlar
Evet cnm. Allah korusun diyelimİnşallah ama olmayınca da olmuyor işte. Öyle bir düşman ki nerde olduğu asla belli değil. Maske de taktık mesafe de koruduk, insanları uyarmaktan da bıktık. Ama bulunca buluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?