2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sızıntı olabilir
Herkesini birden boşalmayabiliyormuş

Oğlumun çikolatası magneti de geldi çok tatlış olmuş abisi çikolata tadına baktı bile çokda lezzetli
Çok tatlıı
Sen nerde yaptırdın canım ?
Ürünler sticer mı baskı mı ?
Yaptırıcam ana bir türlü karar veremedim nereye yaptırsam

Bende açacak düşünüyorum
İnstagramda çok sayda var ama hangisi iyidir bilemedim
Sticer değil dimi ?
Çok güzeller bu arada
Kuzum bu benim yaptırdığım güvenilir bir site üç gün de elimdeydi oda hafta sonuna denk gelmesine rağmen .kaliteside güzel biz beğendik sticer değil instagram adresi sercheshop bakabilirsin

Son düzenleme:
Bana da gönderir misin lütfen özelden hikayeyi

Çok tatlıı
Sen nerde yaptırdın canım ?
Ürünler sticer mı baskı mı ?
Yaptırıcam ana bir türlü karar veremedim nereye yaptırsam
Canım Instagram da denk geldi magnet_acacak diye bir sayfa UV baskı yapıyorlar etiket degil , Metal kutuya da baskı yapıldı ben çok beğendim dün 3te sipariş verdim bugün elime ulaştı baya hızlılar ve iletişimleri çok iyi

Tamam canım cok korktum doktorumda henüz cevap yazmadı
Kardeşime sordum ancak döndü müsait olamadı herslde . O kanlı süt değildir dedi rengi koyu kahverengidir dedi . Başka da birşey yazmamış yine ulaşamıyorum bebeği baya sorunlu hiç telefonuna bile bakamıyor

Bana da gönderir misin lütfen özelden hikayeyi
hikayeyi kopyalayamıyorum maalesef çok uzun diye beceremedim bayada uğraştım Facebook’tan SSVD(Türkiye’nin İLK ve ÖNCÜ) grubu nu takip edin orda birsürü hikaye var ssvd normal doğum ve evde doğum hikayeleri ben arada açıp okuyorum .

yok canım tektim eşimi bile almadılar hemşireler geldi gitti sadece odada dezenfektan vardı kullanıyodum ama nası olduysa bulaştı bu illet odanın camı açılmıyodu ama kızımdan habire kan almak için bebek odasına gidiyoduk ya keske imza atıp ilk fırsatta çıksaydım 6 gün yattık hastanede sprey alsan zırt pırt hemşireler geliyo gidiyo hangisine sıkcan ki

Tabi canm bazen neler yapsak da boş en güzeli dediğin gibi bir an önce hastaneden çıkmak

Canım maalesef bu tedbirler anca evde uygulanabilir hastane de hemşireler, doktorlar taşıyıcı olup bızlerle ılgılenebılıyor hangı bırını dezanfekte edeceksın. Rabbim sınamasın diyerek mümkün oldugunca hızlı hastaneden cıkmaya bakmak lazım

Öyle görünüyor malesef Allah vermesin gelecekse her türlü kaçış yok ama doğum yaklaştıkça virüs korkusu daha çok sardı

Teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun! Benim arada tansiyonum fırlıyor ondan kabul etmiyor eşim

Öyle görünüyor malesef Allah vermesin gelecekse her türlü kaçış yok ama doğum yaklaştıkça virüs korkusu daha çok sardı
Gerçekten oyle ama vaka sayısı da insanı çok tedirgin ediyor insanlar virüslü elini kolunu sallaya sallaya gezıyor
Allah korusun hepimizi herkesi

vala kızlar önleminizi alın derim bem sadece odamdayım diye fazla takmadım maskeyi açıkçası şimdi acısını çekiyorum
Odamızda dursak bile ısıtma merkezden geliyor, havalandırma da, yanı ayni hava sirkülasyon ediyor odalarda. Covid hastanın odasından, benim odama, misal. Yani aynı havayı emmiş oluyoruz ondan risk yüksek

Süpersin vallaha! Bak hiç aklıma gelmedi bu sprey. Ben nevresimlerden kettala kadar hazırladım hastane için, ama hep diyorum ki kapı kolları, yatak kenarlarına kim dokundu bilemiyoruz, kolonyayala silerim dedim Sonra düşünüyorum ki ya sancılar ağır geçer yapamam, eşim benim kadar temiz de yapamaz... offf
Ama bu sprey iyi fikir, acaba çok mu kimyasal, bebeklere zarar verir mi Araştırmak lazım.

Tamamdır. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…