2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ilkini nasıl yapmıştın canım.ben normal dogum denedim suni sanci aldim ama olmadi.genel anesteziyle sezeryan oldum.bunda dami genel.olsam diye dusunuyorum
Canım bende serklaj yanı rahim de dikiş olduğu için mecbur sezeryan oluyorum ilki de genel anestezi olmuştu

Kızlar ayakları şişen oluyor mu benim ayaklarım davul ödemden dolayı oda çok ağrı yapıyor

Valla benim de doktorum hiç bir sorun görmüyor ve doktor 39+ ya bekleyecek gibi görünüyor herhangi bir sorun olmazsa. Bende 38 de falan alsın istiyorum ama sanırım Aralık başını görcem.

Hayırlısı olsun canım. Bunlar hepsi çok güzel duygular, korku ve endişe çok tatlı aslında MaşaAllah! Bütün bebişler sağ salim vakitinde gelsinler kucağımıza, hem bebişlere hem annişlere kolay doğumlar olsun İn şa Allah

Canım sanırım nişanın gelmeye başlamış . Yavaştan sancıların başlayabilir
Evet canım, galiba öyledir. Ben ondan sordum acaba grubumuzdaki kızlarda çatı kontrolünden sonra akıntı var mıydı bir kaç gün boyunca. Galiba kimsede böyle bir durum olmadı... Demek ki nişan bu, demek yakında oğluşumla kavuşacağız İn şa Allah Artık bekleyeceğim sancılarımı.

Kızlar ayakları şişen oluyor mu benim ayaklarım davul ödemden dolayı oda çok ağrı yapıyor
Kızımda böyle olmuştu. Çok zor valla fil ayağı gibi. Ayakkabılarım olmuyordu. Rabbim yardımcın olsun. Şimdi sağ elim şişiyor. Onu da tuzu şekeri tamamen kestim biraz fayda etti. Mümkünse tuzu tamamen kes sen de.

Eklentiler

• BC118019-3FD7-43D0-AD1B-F5F2E017D79B.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 110
  • 04772FFA-D72D-460F-A979-4CE4217B9B06.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 78DE4AD3-1275-4322-A8B4-7F66854DD195.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 116
Çok sağol ilgin için canım banada doktorum akıntı gibi bi kansa problem değil ddi büyük ihtmal çatlak kaynaklı heralde

Ya valla aynen böyle benim de çok zor oluyor ağrısı olmasa yine iyi ama maalesef ağrı oluyor

Çalışıyor muydun o zaman canım ?

Sezaryende ödem oluyormuş ama hamilelikten bile çok. Ay ben korkuorum ya ztn ödemli vücudum var
Evet tansiyonla filan alakalı oluyomus bol su ve yürüyüş oneriliyo haliyle. Çok tuzlu yememek lazım tuz oranini iyi ayarlamak lazım TSH si etkiliyo bebeği de etkiliyomus haliyle

Canım tansiyonum normal doğumdan sonra daha çok şişiyor benim ayaklarım 1 hafta sonra normale dönüyor
Tuzlu yeme bari canım son aylar sisiyoruz haliyle ama sonrasında sıkıntı oluyomus bı çok kişiden duyduğum bu geçmeyecek bisey değil tabi ama ödem anesteziyle birleşince daha yoğun oluyomus

Valla benim de doktorum hiç bir sorun görmüyor ve doktor 39+ ya bekleyecek gibi görünüyor herhangi bir sorun olmazsa. Bende 38 de falan alsın istiyorum ama sanırım Aralık başını görcem.
Bende dedim daha erken olsa bekleyeceğiz bir aksilik olmazsa 39 a kadar dedi insan bir an önce olsun istiyor o bir hafta bile gözümde büyüyor

Cnm Bende 38 .hafta başı istedim ama doktorum 38+4 yapalım dedi. Sonra 38+2 ye döndük. Ben de miyom ameliyatı geçmişi var ondan öyle dedi. Sorun yoksa 40 ı beklerdik muhtemelen. Doktorun sorun görmemiş demekki
Teşekkür ederim yanıtın için ben tansiyon sorunum nedeniyle ilaç kullanıyorum, stresliyim de biraz. O yüzden bir an evvel doğurmak istiyorum ilki de sezeryandı zaten, normal doğum bekleyecek Niyetim de yoktu ama Yine de Sezeryan yerime baktı ultrason ile, bebek de büyük normal olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…