2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sezaryende ödem oluyormuş ama hamilelikten bile çok. Ay ben korkuorum ya ztn ödemli vücudum var
Benim ilk doğumda sezeryandan 2-3gun sonra ayaklarım o kadar şişmiştiki bileklerim bütün olmuştu doktora sordum bana ayağının altına yastık koy uzat demişti o zaman geçmişti şişlik ama rahatsız etmemişti öyle ağrı felan olmadı

Valla benim de doktorum hiç bir sorun görmüyor ve doktor 39+ ya bekleyecek gibi görünüyor herhangi bir sorun olmazsa. Bende 38 de falan alsın istiyorum ama sanırım Aralık başını görcem.
Benim doktor da 39a biraz daha yaklaşalım dedi ama hocam vallaji dayanamicam dedim

Benimde 1 aydır böyle oluyo ama tahlillerde falan Bi sorun çıkmadı ayaklarımı hawaya kaldırıp dinlendiğimde 2-3 gün anca geçiyo

Nişan da olabilir canım.
İlk gebeliğimde 36. Haftada doktorum çatı muaynesi yapmıştı beni de uyarmıştı o şekilde kanama olabilir diye bende olmadı. Şimdi çatımı bildiği için bakma gereği duymadı doğum başlayınca bakacağız dedi. Benim de 36 da 2 cm açılma vardı 40 ta gidince 5 cm olmuştu sonra suni sancı verildi doğum yaptım

Benim de ilk hamileliğimde böyle şişmişti tansiyon falan da yoktu yere basarken sanki balon varmış gibi hissediyordum. Şimdimi hamileliğimde hiç şişmedi. Tuzu tamamen kesmeyi önermiyorlar hamilelikte canım bir araştır istersen.

Evet ya onların elinde olcak bebişler bize gelene kadar sonra yinee elleşcek etcekler Allah korusun bizi ve evlatlarımızı
Bebekler yıkanmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Allah korusun iyi düşünelim kızlar. Hepimiz korkuyoruz ama elimizden geleni yapıcaz. Allah a emanetiz.

Bir arkadaş vardı fatma mıydı ?
Dün yazmıştı sanırım
Doğum yaptı mı acaba
Ben mi göremedim

Benim doğum inşallah Perşembe günü, keşke daha beklesek diyordum. Ama bugün o kadar ağırlaştım ki daha bekleyemem diyorum. Ayaklar akşam oturunca benim de şişiyor. Bugün gidip çikolata aldık, eksiğim kalmadı inşallah, yarın çantamı kapatacağım.

birinize bile faydam olursa ne mutlu bana canım kaşıntılarım var bugün 5. günümüz bakalım 10. günde bitiuo galiba karantina
Canım benim keşke hiç böyle bir tecrüben olmasaydı ama artık hastalık kimde nasıl bulaşıyor onu bile anlamıyoruz, Allah dah beterlerinden saklasın Sende her geçen gün daha iyi olursun inşallah çabucak atlatırsın kuzum

4 Aralık bende listede yokum

Ptesi ben olacağım alttan muayane bakalım bende de olur mu gerçi bende arada lekelenme oluyordu olsa da anlamam nisan mi ne diye :)
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin çember daraldıkça heyecan artıyor

Sezaryende ödem oluyormuş ama hamilelikten bile çok. Ay ben korkuorum ya ztn ödemli vücudum var
Canım benim ilk doğumum sezeryandu hiç ödem toplamadım hatta Doğumdan bir hafta sonra tüm ödemlerim gitmişti 1 hafta sonunda toplam 12 kilo eksilmiştim kilo ödem ne varsa gitmişti hiç kafana takma o kişiden kişiye değişir. Birde ben nasıl inanırsak öyle olacağını düşünüyorum hep o yüzden hep olumlu güzel düşünmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…