2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sağol canım benim, öyle yapayım madem darısı da başımaaa

Kv devamlı soruyor bana şiştin mi el ayak ağrın başladı mi hayır şişmedim normal ben ve göbeğim diyorum zorla şişirecek beni ya doğuma yakın el ayak sise diyor

Anladım canım, teşekkür ederim bilgi için. Kızımla hamileyken nişanım gelmemişti direk sular gelmeye başladı. Bu sefer muayeneden dolayı mı akıntı, nişan mı anlayamadım. Yine de hazırlıklı olucam, bakalım nasıl devam edicek.

Kv sanırım bundan bahsediyor bende olmadi yada henüz olmadı inşallah olmaz kızlar

Kv devamlı soruyor bana şiştin mi el ayak ağrın başladı mi hayır şişmedim normal ben ve göbeğim diyorum zorla şişirecek beni ya doğuma yakın el ayak sise diyor
Ayy bizden çok meraklı herkes dimi. Ben ilk gebeliğimde hergün soruyordu kvdem ağrın var mı diye ama bu şişme olayı bence doğuma yakın olmuyor ya. İlk gebeliğimde 5 aylıkken şişlikler başlamıştı bende o zaman oturarak çalışıyordum ben hareketsizliğe bağlamıştım. Şimdi evdeyim aktifim ödemim yok

Çikolata çanta için mi canım
Merak ettim bir şeye faydası mı var

Bende hemen olmadı, taaa akşam yürüyüşe çıktım sonra geldi ve uzun sürdü, 3 gün nerdeyse...
Amin İn şa Allah

Kaçıncı haftadasınız

Kızlar 38+ olanlara bşy sormak istiyorum ağrı sancı var mı ...sağ kasığımda adet ağrısı gibi ağrı var bel ağrısı var bu konuda bilgisi olanlar yazablr mi tam olarak nedr yaşayan var mı byle bşy

Okuyorum yorumları onu yaptım bunu yaptım.
O iyi bu İyi.
Ben Doktora gidiyorum geliyorum.
Almancam yok.
Ne yapıyorlar bilmiyorum.
İdrar ve kan veriyorum Her gittiğimde.
İnsanın kendi memleketi gibisi yok.
İnşaallah hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

Benim de daha var aslinda 26 araliktan sonra bekliyorum ama cidden ellerimde ve ayaklarimda hafif sismeler basladi sanki yuzuklerim olmuyor zaten ordan da farkettim erken gelir mi acaba bebis tereddutte kaldim:)

Bir arkadaş vardı fatma mıydı ?
Dün yazmıştı sanırım
Doğum yaptı mı acaba
Ben mi göremedim
Doktor açıklık 1-2 cm suni vermek istemiyorum sana şuan dedi aktif su gelmiyor sızıntı olabiliyor ama dedi pede baktılar turnusol kağıdıyla gelmedi orda. Bugün yarın olabilir bi haftada da durabilir dedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…