2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah tez zamanda kavuşursunuz
Allah bağışlasın gözünüz Aydın

Bende öyleyim bir sürü de iş yapıyorum bu ara hiç oturmaya bile fırsatım olmuyo valla ama bebek rahat demek yerinde
Bende öyleyim bir ara daha sıkıntılıydım doğum yaklaştıkça iyice yerleşti benimki
Sanırım 40 ı görücez yine hayırla sağlıkla gelsinler inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ben bqslqyali 10 gün falan oldu canim.26 kasim günüm.bence basla hic bekleme.

İlk doğumunda yanıma allık rımel kalem dudak kremi almıştım ertesi gün fotoğrafçı gelmişti. Küçük ayna yetmedi hastane odasındaki tuvaletin aynasını eşim bana getirdi o tuttu ben sürdüm Yatağımda yaptım makyajımı ama öyle baktın mı makyajlı gibi değil hafiften renk gelsin havam değişsin diye. Saçımı taradım tacımı taktım oldu bitti ama şimdi yanımda minimum eşya götürüyorum mümkün olan en kısa sürede hastaneden çıkmak istiyorum taç falan da almadım. Azcık toparlanalım evde çekeriz resimlerimizi anne abla kardeş

Bebeğin gelişimi 36 - 37 hafta ile uyumluymuş zaten maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

Kilomuz 3240 olmuş yanılma payı +-400 .boy 49 cm. Perşembe diye konusmustuk dogumu ama suyum azalınca için rahat etsin diye çarşambaya yer ayarlamaya çalışayım dedi doktorum. nst ve hafta ile uyum güzel cıktı. Inşallah çarşambaya alabiliriz gün kızlar. Tam 38+0 oluyor o zaman

Oyy maşallah ona

Kasım annelerinde doğum yapanlar da gayet aktif yazıyor soruyor bizim doğum yapan annişlerin bebekleri hiç durmuyor galiba unuttular buraları Aralık gelmeden sessizleşti buralar.. Benim de iki gündür kasılmalarım oluyor kızlar geç doğunca hep öyle hazırladım kendimi 40 da falan olur diye ama annemler karantinadayken böyle yalnız doğurcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…