2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Artık doğmak istiyolar sanırım bende de kasılma çok var bugün ama sancı şeklinde değil. Bugünkü kadın doktora kalsam bu akşam alacaktı beni sezeryana ya
İnşAllah en hayırlı zaman da sağlıkla gelir bebişin canım böyle bilinmemezlik de zor bakalım ne zaman kavuşursun
Maşallah canım gözün aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun kuzun
Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Gözün aydın canım ne güzel ikinizde iyisiniz çok sevindim Amin darısı başımıza

Ay evet yiyorum sisiyorum yemezsem bebek sismez diyorum bir 3 kg olsa doğsa en azından diyorum hergun takvim saymaktan şaştım kurbanlık koyun gibi hissediyorum
Al benden de o kadar 3 kg olmuştur diye umuyorum en son üç hafta önce 2300 dü tahminimce bir ayda 800 gram aliyo yani gitmelerimde oyleydi

Kızlar grip oldum son 10 gün püüf napabilirim ıhlamur vs hiç sevmem limonlu su içiyorum ne yapabilirim çabuk iyileşmek için

Merhaba kızlar ben aslında kasım annelerindeyim ama benim bebişin geleceği yok gibi bir sorum var sizede bir sorayım dedim bu gün 39+4 olduk geçen hafta hareketleri acıtıyordu şiddetliydi ama 3-4 gündür daha sakin böyle karnımda şişme kabarma gibi hissediyorum hiç hareket etmiyor değil, ediyor ama geçen haftaki gibide değil acaba son haftadayız diye mi böyle oldu sizde durumlar nasıl bilgisi olan var mı evhamda yapmak istemiyorum boşuna ama kafama takıldı

Biz de aralik annesiyiz ama ben kasım oldum:)) benim de öyleydi. Doktorum normal demişti. Hareketlerini sadece takip et demişti. Yanı nasıl hareket ettiği değil de ,hareket edip etmediğini önemsedi sanirim. Ama zaten seni sık sık kontrole cagiriyordur

Bir gün boyunca sinirden yemek yemedim akşama kadar sütüm zaten yok doğru düzgün delirtmisti beni unuturmuyum İnşallah gelmez seninkide uzak dursunlar iyilikleri kendilerine olsun
Allah bize sağlık ve güç versin evlatlarımız da sağlıklı olsun ve moral bozacak can sıkacak herkes de uzak olsun inşallahhh
Kötü örnek verip can sıkmak nedir bence de canım insanın kafası rahat huzurlu oldu mu iş halledilir bir şekilde o lohusa psikolojisinde Allah hepimizi anlayışlı insanlarla muhatap etsin inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah Evet cuma günü tekrar gideceğim yarında bir doktoru arayıp sorayım mı diye düşünüyorumda belki yaşayan varsa içim rahatlar dedim

Canım doğum çok yakın olabilir ikinci kızımda da durgunluk vardı sonra nstde de durağanlık devam edince doğumhaneye göndermişti doktorum meğer kızım doğum kanalına girmiş açıklık da varmış o gün kucağıma almıştım illa ağrı olması gerekmiyor kontrollerin sık olsun mutlaka git kolay sağlıklı doğum diliyorum sana

Ay inşallah öyledir canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir avazda kurtulup minikleri kucağımıza alırız

Bu kvler niye lohusa kadini uzerki sanki kendisi gelin degildi kendi hic dogum yapmadi sıkıntı cekmedi ne var bu da bi annenin evladi benim oglumun esi torunumun annesi dese el ustunde tutsa ah ahh. Neyse bebisler saglikli olsunda gerisi hallolur canim

Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sıra bize geliyor

Doktordan doktora senin durumuna göre degisiyo canım benim gittiğim hastane 34 sonrasında aliyo haftaya gitcem inşallah önlem amaçlı 33 de gitmiştim çekmişlerdi sonrasında zaten haftada bire düşer .
Bende son gittigimde nst ye aldilar o da agrin varmi diye sordu onun uzerine aldi yarinda saglik ocaginda kontrolum var geri sayim basladi:)hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah
Evet genelleme yaparsak kizlar erkenci erkekler de içerde rahat yapılarında var zaten benim oğlum 40+4 de alindi daha da gelmeye niyeti yoktu ikinci 39.haftada Perşembe günü dogucak Allah'ın izniyle
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim bu arada bizide listeye eklermisin

Malesef kayinvalideler (istisnalar hariç) hep olumsuz konuşuyorlar benim kide öyleydi şimdi 3 aralığa kadar karantinası var refakatçi gelicektim de böyle oldu diyor ama refaketci olacağından benim haberim yoktu

Msj attım canm

Canım bence gidip kontrol olmanda fayda var. Benim de aksam hareketlerinde azalma vardı. Sabah doktorum gel bakalım dedi ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma olduğu için doğuma alındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…