2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de iki gündür öyle. Kontrolüm de pazartesi. Karnımı elleyince hissediyorum ama normalde karnım delincek gibi gerinirdi. Artık daha yumuşak hareketler yapıyor. İnşallah normaldir bu durum canım.

HAyirlısı olsun canım kuzenim normal Doğumdan çok korkuyordu dr pazartesi için sezaryen yaparız diye konuşmuştu pazar günü gayet de rahat bir Doğum ile aldı kızını kucağına
Biz plan yapıyoruz anan asıl plan bizden bağımsız inşallah en güzel şekilde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Eğer biraz toparlanmayı başarabildiysen azıcık ayakta filan dene salla hafifçe öyle dene biraz değişik şekillerde daha kolay alabilir memeyi kolay gelsin

Maşallah canım sağlıkla büyüt
Aynen kuzum benimkinin eli kulağında bence 10 güne kalmaz diye düşünüyorum.
Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Allah bagislasin canim, darisi basimiza
Amin kuzum inşallah sağlıkla doğsun da, şu bi haftayı da doldursa endişe etmicem 36 olacak en azında gelişimi tamamlanmış olur ve ciğer geliştirici fayda etmiş olur. Cuma bunu kendi doktoruma tekrar gidecem bakalım ne dicek.

Benim de iki gündür öyle. Kontrolüm de pazartesi. Karnımı elleyince hissediyorum ama normalde karnım delincek gibi gerinirdi. Artık daha yumuşak hareketler yapıyor. İnşallah normaldir bu durum canım.
İnşallah canım kötüde düşünüp stres yapmayalım daha da etkilenir minikler

Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebeğini. Ben de sezeryan oldum 5 gun önce. İlk 2 gün biraz zorlanabilirsin ama 2.gunden sonra ağrıların epey azalmış olacak hiç merak etme.

Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün

Gözünüz aydın canım. Inşallah bir an önce toparlarsın sen de.

Uzun, sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımıza

N nsl4721 gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayirli evlâd olsun inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar ,darısı hayırlısıyla sizin başınıza olsun inşallah

Eğer biraz toparlanmayı başarabildiysen azıcık ayakta filan dene salla hafifçe öyle dene biraz değişik şekillerde daha kolay alabilir memeyi kolay gelsin
şimdilik ayakta emzirebilmem pek mümkün değil birkaç gün sonra denerim inşallah, bir de Henüz yatakta tam yatamadigim Yan yatarak emzirmeyi denemedim. Teşekkür ederim

Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydın
bir bildikleri var herhalde ama gidince soracağım
Canım beni daha bu hafta ilk defa aldılar bi sıkıntı yoksa gerek duymuyorlar nstye doktor tercihine bağlı nst zamanları.
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Kizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Canım Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinizin evlatlarını darısı bizlere inşallah
Canım emzik veriyor musunuz yeni doğduğunda nasıl oluyor bu konuda tercihiniz, emzikten falan mı bırakıyor memeyi

canım benim annem yanımdaydı güya ilk gece hep uyudu kendine hayrı yoktu gerçi bebeğim de küvözdeydi ama benle ilgilenilmesine ihtiyacım vardı iyiki eşim yanımdaydı . Eve geçip bebek de gelince yine annem çok acemiydi hiç çocuk doğurmamış gibiydi acayip sinir olmuştum zaten psikolojim hiç iyi değildi nasıl bilmiyorsun falan diye anneme kızıp söylenmiştim. Eşim annemden daha atılgandı ve altını falan değiştirmek istiyordu hep kucağında dursun istiyordu

2020 ARALIK BEBEKLERİ
Kızlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum ),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah

Hayırlı olsun canım Allah hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canım bebeğim toplu diyorsun da ne kadar toplu ki 4-5 kilo bebekler bile normal doğumla doğabiliyor. Sen bilirsin tabi ki ama normal için başka sorun yoksa bence sezeryanı ilk seçenek olarak düşünme

limpido canım senden alıntı yaptım da olmadı burdan yazayım . Öncelikle ellerine sağlık listeyle ilgileniyorsun O listeye acaba dedim bir sütun daha eklenemez mi doğum şekli adında. Yani normal sezeryan gibi herkesin doğum şekli de yazılır. İstatistik gibi olur

Canım Kasım annelerinde doğum şekli kısmı polemiğe neden oldu, o nedenle de burda arkadaşlarla yazmamaya karar verdik konuşuldu yani bu konu, senin gözünden kaçtı demek

Bebek toplu derken

Günaydın öncelikle kusura bakmayın biraz özel bir soru olacak ama az önce duşta farkettim vajinada epey şişlik var. Hele oturur pozisyona gelince sanki nasıl desem içerden baskı var gibi kaslar dışarı doğru epey şişiyor. Doğumla alakalı bir belirti değildir dimi, yeni farkettim böyle değildi yani kısa çaplı bir şok geçirdim Açılma olunca mi böyle oluyor acaba
Doktorum da erkek çekinirim sormaya.

Canim biberonla verme birdaha unutsun onu bi bence emecektir yine

şimdilik ayakta emzirebilmem pek mümkün değil birkaç gün sonra denerim inşallah, bir de Henüz yatakta tam yatamadigim Yan yatarak emzirmeyi denemedim. Teşekkür ederim
Canim bir de bebek yatarken başını hafif yükselt ve sen eğil üzerine biberon gibi ver göğsünü bazen ise yarıyor.tabi toparlan da önce yaran aciyordur daha

Kanala yerlestiyse olabilir canım zaten vajinanın şekli degisiyo kilo alıyoruz filan ben öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…