Emse tamam diyeceğim ancak bebeğim memeyi ağzına hiç almıyor bile.Merhaba. Memeyle kavga ederek emmek yoğun gaz ve besin alerjisi belirtisidir. Benim kızım alerjikti, perhiz yapmadığım zaman sinirle, tepinerek emer emer bırakırdı memeyi. Bir süre süt ve süt ürünlerini tüketmeden bebeği takip etmenizi tavsiye ederim. Perhizle huysuzluğu azalırsa hayvan sütü alerjisi vardır. Artık hemen her bebekte hayvan sütü alerjisi var.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah
Aynen canımBu kvler niye lohusa kadini uzerki sanki kendisi gelin degildi kendi hic dogum yapmadi sıkıntı cekmedi ne var bu da bi annenin evladi benim oglumun esi torunumun annesi dese el ustunde tutsa ah ahh. Neyse bebisler saglikli olsunda gerisi hallolur canim
Yarın sabahtan bir doktorumu arayıp söyleyim o zaman canım sağol bilgi verdiğin için sen kısa süreli mi hissetmiştin bir kaç günlük bir şey miydi hareket azalması yaniCanım bence gidip kontrol olmanda fayda var. Benim de aksam hareketlerinde azalma vardı. Sabah doktorum gel bakalım dedi ve bebeğe giden oksijen miktarında azalma olduğu için doğuma alındım.
Eğer emzirirken biberon verdiniz de bebek sonradan memeye tepki vermeye başladıysa sorun biberona alışmasıdır muhtemelen. Ama siz sadece emzirirken birden bu sorunla karşılaştıysanız bebeğiniz emme ile rahatsızlık arasında ilişki kurmuş ve emmeye o yüzden tepki göstermiş olabilir.Emse tamam diyeceğim ancak bebeğim memeyi ağzına hiç almıyor bile.
Anladım canım çok teşekkürlerDuygulu14 Aslında 2 gün boyunca azdı hareketleri. Ben ayakta kaldım yoruldum diye önemsemedim bi de hareket ediyodu az da olsa. Aksam 9'dan sonra çok çok azaldı. Olan hareket de tekme şeklinde değildi hafif kımıldıyodu. Nst'ye girdim o iyiydi bir de ayrıntılı ultrasona gönderdi doktorum orada kan akışına bakıldı ve doğumu başlattı
İsabet olmuş deseneMalesef kayinvalideler (istisnalar hariç) hep olumsuz konuşuyorlar benim kide öyleydi şimdi 3 aralığa kadar karantinası var refakatçi gelicektim de böyle oldu diyor ama refaketci olacağından benim haberim yoktu
Gozun aydin canim omru uzun ve mutlu olsunKizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Tat koku bunuda deneyin ona gore iyice suphelenin tadini sorun tarid etsin anlatsınEvet canım kreşte oldu zaten inşallah kovid falan değildir. Ateş de çok yükselmiyor. Aferin içince düşüyor. Çocuklara da test yapmıyorlarmış öyle duydum. Burnuna serum fizyolojik sıkıp baby vac ile çektik babasıyla şimdi çok şükür öksürük kesildi. Üstten akıntı yüzünden öksürüyor galiba.
Hgdin siskinlik buyuk ihtimal kasilmadir canim bendede oluyor ozellikle yukari kisimdaMerhaba kızlar ben aslında kasım annelerindeyim ama benim bebişin geleceği yok gibibir sorum var sizede bir sorayım dedim bu gün 39+4 olduk geçen hafta hareketleri acıtıyordu şiddetliydi ama 3-4 gündür daha sakin böyle karnımda şişme kabarma gibi hissediyorum hiç hareket etmiyor değil, ediyor ama geçen haftaki gibide değil acaba son haftadayız diye mi böyle oldu sizde durumlar nasıl bilgisi olan var mı evhamda yapmak istemiyorum boşuna ama kafama takıldı
Kizlar alakasiz bir sey danisicam size gece gece dert oldu icimedun temizlige kiz geldi ikinci gelisi pandemi yuzunden ben cok yaninda durmadim. Dun gece esimin cebindeki para eksik cikti bende dusurmussundur dedim ustunde durmadik. Bugun yatak odasindaki makyaj masasinin cekmecesinde bi kutum var icinde uc tane yuzuk uc tanede altin kunyem duruyor ellerim sis diye aylardir hicbirini takamiyordum icine bisey koymak icin kutuyu actim az once kunyelerden biri eksik. Kizinda gunahini alma diyor esim ama aklima baska bir sey
Giden gitmistir kuzum ne yapabilirisn kiKizlar alakasiz bir sey danisicam size gece gece dert oldu icimedun temizlige kiz geldi ikinci gelisi pandemi yuzunden ben cok yaninda durmadim. Dun gece esimin cebindeki para eksik cikti bende dusurmussundur dedim ustunde durmadik. Bugun yatak odasindaki makyaj masasinin cekmecesinde bi kutum var icinde uc tane yuzuk uc tanede altin kunyem duruyor ellerim sis diye aylardir hicbirini takamiyordum icine bisey koymak icin kutuyu actim az once kunyelerden biri eksik. Kizinda gunahini alma diyor esim ama aklima baska bir sey gelmiyor sizce ne yapabilirim
Çok şükür gözünüz aydın canımKizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
Açıkcası çekindim biraz ama yapıcak birşey yok mecbur olunca bir şekilde katlanıyorsunBaya parmakliyor diyorsundiyor ki kasma kendini olduuu dedim buyur
Aslında normal bence ama sen yine de riske girme doktora teslim Allaha emanetiz
Ben önceki doğumda kombine olmuştumYa bugün sezaryen doğumu araştırmaya başladım da daha önce doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Şimdi ben doğum anını kaçırmak istemiyorum spinal ve epidural kombine olarak uygulanabiliyormuş ya da sadece spinal ya da epidural ama sonrasında şiddetli baş ağrısı çeken çok olmuş. Bir de doğum sırasında acı olmasa da yapılan işlemi anlıyorsun diyen de çok var. O anın hissedildiğini öğrenmek beni biraz tedirgin etti açıkcasıO yüzden genel anestezi mi istesem diye düşünüyorum ama bu seferde bebeğimi hemen göremeyeceğim.
Tecrübeli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok heyecanlanır mıyım diye korkuyorum ama sanırım öyle olursa sakinleştirici veriyorlarmış forumda konuları okuyordum bende, biraz rahatladımBen önceki doğumda kombine olmuştum
Evet dokunduklarını hissediyorsun ama bu sorun olmadı bende yani acımıyor hiç bir şekilde sen zaten o an bebeğe odaklanmış olacaksın
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
A AsiMavi20 27 Kasım
@Endobeybi 4 Aralık
Kdr1643 5 Aralık
@meyyke 7 Aralık
@Bluangl 10 Aralık