2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende ilk doğumumda annem ve kvdem yanımda olmasına rağmen tuvalete eşimle gitmiştim kişiden kişiye değişiyor belki de. Bu sefer annem yanımda olamayacak kvdemle de tek başıma kalmak istemem. Hee yardımcı olmasına çok güzel olur ama ben her anlamda manevi olarak da destek olabilecek kişi olarak eşimi görüyorum o yüzden onu istiyorum

Valla benim ilk doğumda ablamla eşim kaldı hatta ablam hemşire fakat gece bebek kuvoze alınınca bu ikisi sabaha kadar gözünü açmadan uyudu Odaya gelen hemşire ışık yaktikca arkalarını döndüler bense gözümü kirpmadim refekatcicninda hayırlısı

Bebek odada olsa biraz zor uyurlardı bence

Canım ateş 3 günü geçtiyse doktora götür istersen. Kreşe de gidiyordu değil mi ? Ortalık karışık malum sana da bulaşabilir doğum yaklaşıyor

Bebek odada olsa biraz zor uyurlardı bence
Bencede keşke bana da baksalardi o kadar sıkıştım ama WC ye kalkamayinca hemşire sürgü yaptı onu bile duymadilar

Sanırım pandeminin tek sevdiğim yanı bu olacak kv gelemez diye ilkinde annemi de kaçırmıştı bana da zehir etti hiç affetmiyorum onu o gün yaptıklarından kendi bir gün durup bir çorba bile yapmadı sonra gönderdim zaten gerek yok diye

Gözünüz aydın canım. Inşallah bir an önce toparlarsın sen de.

Affedilmiyor canım valla doğum her gün olan bişey değil destek yerine köstek olanlar unutulmuyor. Benim üst katımda malesef ama uzun zamandır konuşmuyorum annemler covid olduğu için de benden çok korkuyorlar gelmez inşallah

Canım ateş 3 günü geçtiyse doktora götür istersen. Kreşe de gidiyordu değil mi ? Ortalık karışık malum sana da bulaşabilir doğum yaklaşıyor
Evet canım kreşte oldu zaten inşallah kovid falan değildir. Ateş de çok yükselmiyor. Aferin içince düşüyor. Çocuklara da test yapmıyorlarmış öyle duydum. Burnuna serum fizyolojik sıkıp baby vac ile çektik babasıyla şimdi çok şükür öksürük kesildi. Üstten akıntı yüzünden öksürüyor galiba.

Bir gün boyunca sinirden yemek yemedim akşama kadar sütüm zaten yok doğru düzgün delirtmisti beni unuturmuyum İnşallah gelmez seninkide uzak dursunlar iyilikleri kendilerine olsun

Çok geçmiş olsun canım
Çocuklara test yapılıyor diye biliyorum belki özel ücretli yapılıyordur. Belki de soğuk algınlığıdır ama dediğim gibi 3 günü geçerse gidin bence. İnşallah çabuk toparlar

Uzun, sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımıza

Ay ilk gün benim kayınvalidem de yok birinin bebeği kusmuğundan boğulmuş falan demişti ay ne güzel moral oldu bana da taze lohusa olarak. Mümkünse iş yapacak olandan ziyada manevi anlamda yük olmayacak kişiler kalsın

Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…