Amin kuzum insallah sen de öyleİnşallah vaktinde ve sağlıkla gelir canım bebeğin
Yok canım temasım yoktu. Bayanın calistigi yerde covidli biri varmış ilaç verip yollamış doktor o da çalışmaya devam etmişTemasın varmıydı canım? Benim annem babam kardeşlerim oldu ah ben napayımkaç gündür korkusunu yaşıyorum onları ayrı kendimi ayrı düşünüyorum
Üzülebilir ama sen öyle istiyorsan anlayış gösterecektir canım bende eşimin kalmasını isterim kızsam da darılsam da ağlasam da onun yanında rahat ederim ama devlet hastanelerinde böyle bir imkan yok malesef ilk kızım da kaynanam ikinci de annem kalmıştı valla her işimi de ben yaptım hele kaynanam bana 1 günü bile zehir etmişti şimdi kendi annem covid malesef karantina da gelemeyecek eltim gelcek büyük ihtimal zaten 2 doğumumda da istediklerim olmadı yine düzen bozulmadı alıştımhepimiz sağlıkla kavuşalım yeter ki
Evet canım doğru hatırlıyorsun bende yaptırdım ama 1 haftadır sonuç çıkmamış ne oldu bende anlamadımAmin kuzum insallah sen de öyletarih belli mi normal doğum mh olacak sezeryan mi? Benim zorunlu sezeryan ama daha net değil. Durumun da karışık zaten.
Yok canım temasım yoktu. Bayanın calistigi yerde covidli biri varmış ilaç verip yollamış doktor o da çalışmaya devam etmişberaber çalıştıkları için bulaşmış komsuyada. Artık pek önlem alınmıyor kardeşin gribim bisey yok demişti demi öyle hatırlıyorum sen test yaptırdın mi? Inşallah bulaşmamıştır. Dün gece hastanede yattım ben de korkuyorum ama tuzlu su filan çekecem artık
80-100 arası değişiyorduNst de sancılar kaç çktı düzenlmydi bnde 50-60 lara bi kere çkıo onun dışında 10-40 arası inip çkıo
Ay canım sorma hiç susmamıştı benim ki keşke uyusaydı herşeyi çok bilen cahillerden kendisiKayinvalideyle de ne zor olur yabenim ilk doğumun olacak annem gelecek inşallah eşim zaten pek beceremez ki sezeryanda bende bebek de bakıma muhtaç olacaz bi açıdan. En iyisi annemin gelmesi hatta annem ablamın da gelmesininistiyo ama 1 kişi aliyo hastane. 2. Burun ameliyatında kv kalmıştı bi gece hastanede yanımda tüm gece uyumuştu insan bi su verir ya. Ne sinir olmuştum. Elinle de zorlanirsın ama en azından geliyor canım şu ortamda herkes korkuyor bide
Benim de ilk doğumdu bende çok şaşırmıştım. İnşallah hepimizin öyle olurYaa çok iyi kaldı 10 günüm beklliyorum ilk doğum nasıl bişi bilmiyorumumuyorum ki açılmayı anlamim hoppp diye doğrim
Evet canım doğru hatırlıyorsun bende yaptırdım ama 1 haftadır sonuç çıkmamış ne oldu bende anlamadımevden çıkmıyorum nstlere bile gitmiyorum iyim şükür bir sıkıntım yok ama tedbir almakta fayda var dedim merak da ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz son anda neler çıkıyor baksana hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımıza alsaydık kuzuları vakalar o kadar arttı ki doğumu mu düşünelim bize bişey bulaşacak mı onu mı düşünelim şaşırdık
Bir adet diz yada dirsekartık canım cidden çok yaniyo iki gündür dur durak bilmiyo bu cadı kız
Zorlaştı artık bebisler doğmadan düzen kalmadi alismamiz içinmis bunlarArtık doğmak istiyolar sanırım bende de kasılma çok var bugün ama sancı şeklinde değil. Bugünkü kadın doktora kalsam bu akşam alacaktı beni sezeryana ya
Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebeğini. Ben de sezeryan oldum 5 gun önce. İlk 2 gün biraz zorlanabilirsin ama 2.gunden sonra ağrıların epey azalmış olacak hiç merak etme.Kızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah
Amin inşallah canımBazen sakin kabullenmiş boşuna heyecan yapma diyerek:) bazen heyecandan kutkut kalp atışları ile :) iyi düşünelim hep, bebisi alıp gelelim eve insallahhhhh Allahimm
Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsünKızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah
tövbe estağfurullah bırakayım şurayaNts den anlarım da senin kağıttan birşey anlamadim
O kadar da değil yahu tobe de kızzz hamilesin duan kabul olur falansafiyedir o temizlik yaparken doğuran biryandan sayar 1 2 3 4
Merhaba. Memeyle kavga ederek emmek yoğun gaz ve besin alerjisi belirtisidir. Benim kızım alerjikti, perhiz yapmadığım zaman sinirle, tepinerek emer emer bırakırdı memeyi. Bir süre süt ve süt ürünlerini tüketmeden bebeği takip etmenizi tavsiye ederim. Perhizle huysuzluğu azalırsa hayvan sütü alerjisi vardır. Artık hemen her bebekte hayvan sütü alerjisi var.Canım Allah kolaylık versin hepimize inşaallah.
Senin bebiş de almiyor mu memeyi?
Ben de sağıp veriyroum ayrıca mama takviyesi de yapiyriuz. İlk 2 gün çok güzel emen çocuk şimdi memeyi almıyor bir türlü çok sinirlenip itiyor nasıl tekrar alistiracagim bilmiyorum.
Ayyy Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallah kuzucuğunaKizlar kucagima aldim cok sukur bebegimi. Epidural. 38+0 2920 gram (ben 3000 diye yuvarliyorum),49 cm..Darisi doğurmayan tüm arkadaslarima insallah
bilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?