2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah vaktinde ve sağlıkla gelir canım bebeğin
Amin kuzum insallah sen de öyle tarih belli mi normal doğum mh olacak sezeryan mi? Benim zorunlu sezeryan ama daha net değil. Durumun da karışık zaten.
Temasın varmıydı canım? Benim annem babam kardeşlerim oldu ah ben napayım kaç gündür korkusunu yaşıyorum onları ayrı kendimi ayrı düşünüyorum
Yok canım temasım yoktu. Bayanın calistigi yerde covidli biri varmış ilaç verip yollamış doktor o da çalışmaya devam etmiş beraber çalıştıkları için bulaşmış komsuyada. Artık pek önlem alınmıyor kardeşin gribim bisey yok demişti demi öyle hatırlıyorum sen test yaptırdın mi? Inşallah bulaşmamıştır. Dün gece hastanede yattım ben de korkuyorum ama tuzlu su filan çekecem artık

Kayinvalideyle de ne zor olur ya benim ilk doğumun olacak annem gelecek inşallah eşim zaten pek beceremez ki sezeryanda bende bebek de bakıma muhtaç olacaz bi açıdan. En iyisi annemin gelmesi hatta annem ablamın da gelmesininistiyo ama 1 kişi aliyo hastane. 2. Burun ameliyatında kv kalmıştı bi gece hastanede yanımda tüm gece uyumuştu insan bi su verir ya. Ne sinir olmuştum. Elinle de zorlanirsın ama en azından geliyor canım şu ortamda herkes korkuyor bide

Evet canım doğru hatırlıyorsun bende yaptırdım ama 1 haftadır sonuç çıkmamış ne oldu bende anlamadım evden çıkmıyorum nstlere bile gitmiyorum iyim şükür bir sıkıntım yok ama tedbir almakta fayda var dedim merak da ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz son anda neler çıkıyor baksana hayırlısıyla sağlıkla bir kucağımıza alsaydık kuzuları vakalar o kadar arttı ki doğumu mu düşünelim bize bişey bulaşacak mı onu mı düşünelim şaşırdık

Ay canım sorma hiç susmamıştı benim ki keşke uyusaydı herşeyi çok bilen cahillerden kendisi ikincide de annem kaldı diye kıskançlık olaylar o da zehir olmuştu eltim en azından kafa yapısı olarak uyumlu bir insan şu anda en iyi seçenek zira ablam kız kardeşim yok çoğu akrabam da tedbir amaçlı temastan karantina da.. Artık Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin idare edicem umarım buda normal olur sezaryen olursa annesiz çok zor

Inşallah covid değilsindir canım hem olsa bile bayağ zaman geçmiş demekki ağır gecmicek diye düşün. Inşallah sağlıkla vaktinde doğumlarımiz olur. Dünden beri psikolojik olarak çok yıprandım bende bugün sanki üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum. Eltin uyumluysa daha iyi olur. Benim kv de aşırı çok konusuyo yoruldu uyudu o gün de vaktimiz az kaldı ama akıl sağlığınızla atlatırız inşallah

Bir adet diz yada dirsek artık canım cidden çok yaniyo iki gündür dur durak bilmiyo bu cadı kız

Artık doğmak istiyolar sanırım bende de kasılma çok var bugün ama sancı şeklinde değil. Bugünkü kadın doktora kalsam bu akşam alacaktı beni sezeryana ya

Kızlar iyi akşamlar, benim bebişim doğdu çok şükür , dün geceden beri sancım vardı ama açılma olmayınca bebek de yukarıda olunca sezeryan a aldı doktor . Ağrılarım var biraz ama çok şükür kızım da bende iyiyiz , darısı başınıza olsun inşallah

Artık doğmak istiyolar sanırım bende de kasılma çok var bugün ama sancı şeklinde değil. Bugünkü kadın doktora kalsam bu akşam alacaktı beni sezeryana ya
Zorlaştı artık bebisler doğmadan düzen kalmadi alismamiz içinmis bunlar bakalım bende pazartesiye bekliyorum bu kadar kasılmaya sancı çıkmazsa sasacagim cidden canım bir gün bile çok önemli inşallah en hayırlı zamanda gelirler

Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebeğini. Ben de sezeryan oldum 5 gun önce. İlk 2 gün biraz zorlanabilirsin ama 2.gunden sonra ağrıların epey azalmış olacak hiç merak etme.

Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün

Merhaba. Memeyle kavga ederek emmek yoğun gaz ve besin alerjisi belirtisidir. Benim kızım alerjikti, perhiz yapmadığım zaman sinirle, tepinerek emer emer bırakırdı memeyi. Bir süre süt ve süt ürünlerini tüketmeden bebeği takip etmenizi tavsiye ederim. Perhizle huysuzluğu azalırsa hayvan sütü alerjisi vardır. Artık hemen her bebekte hayvan sütü alerjisi var.

bilmem oluyor mu ki oyle odada 3 yatak mi oluyor o zaman
kız zaten gece kimse uyuyamıyor ki
Bir tane tekli koltuk vardı yatak olanlardan
İki de sandalye. Annem kv kardeşim ben küçücük odada kalmıştık. 1 gece olunca sorun olmadı zaten kızım da mıkır mıkır hiç uyumamıştı gece. Ama bu sefer eşimle kalmak istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…