2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım siringayla yada kaşıkla verebilirsin ilk başta o yüzden pek fazla biberon onerilmiyomus ama alır tekrardan merak etme biberon ne kullaniyosun bilmiyorum ama anne memesine en yakın tercih edilirse red yasanmiyomus Philips avent mamajoo ve tomme tipe oneriliyo diye biliyorum .

Kanala yerlestiyse olabilir canım zaten vajinanın şekli degisiyo kilo alıyoruz filan ben öyle biliyorum
Kasılmalarım çok artınca korktum canım ya daha haftamız erken bebek zayıf zaten. Dediğin gibi kanala yerlesti herhalde.
Ah bu cahillik çok zor. Allah nasip ederse ikinci hamilelikte gülerim bu hallerime

Kasılmalarım çok artınca korktum canım ya daha haftamız erken bebek zayıf zaten. Dediğin gibi kanala yerlesti herhalde.
Ah bu cahillik çok zor. Allah nasip ederse ikinci hamilelikte gülerim bu hallerime
Benim de ilk ne yiyeceğimi şaşırır oldum sırf kilo alsın diye neyin ne olduğunu bilmiyoruz o yüzden böyle doktorum içinden diyodur bu bı dogurdaydi öyle hissediyorum bide ablamında taniyo aynı doktora gidiyoruz ama yine ablamla kiyasliyorum kendimi de ben iyiyim o elinde kagitla gidip sorular soruyodu bı keresinde karnını plastik masaya carpigi için gitmişti annelik işte ay engel olamiyo hormonlar şimdi karnimizda kucagimizda oluncada bı savunma psikolojisi oluyo lohusalık derken her sey yanlış anlasiliyo haliyle bitmek bilmiyo ama dediğin gibi ikinciler çok rahat geciyo deneyimle alakalı bı durum bide gamsizlik olacak

Ah bir de ben şekerden yiyemiyorum da üzülüyorum kilo alamıyor yeterince diye
2500ü geçsek biraz içim rahat edecek.
Ablan kadar değiliz şükür canım ama evham var her annede Dediğin gibi ikincilerde böyle olmayız ama hayırlısıyla ilkleri doğursak

Canım kefir süt ürünleri iç bari geçersin merak etme yanılma payları illaki oluyomus belkide daha fazla çıkacaklar ne belli doğunca toparlarnirlar inşallah

Canım psikolojik olarak normal doğuma hazır olmaman ayrı ama 4 kiloya yakın bebek fazla kilolu değil bence ki kızım 3870 doğdu ve doğumu gayet kolaydı doktorların hemen sezaryene yönlendirmeleri de ilginç mecburi durumlar dışında bence anneye normal için destek verilmeli ama Allah korusun bir sıkıntı olursa tabi ki sezaryen olmalı sonuçta sağlıkla kavuşmak önemli. Normal doğumun toparlanma süreci çok daha hızlı

Ya ne güzel canım bizimde öyle kolay doğumlarımız olur da hepimiz sağlıkla alarız inşallah kucaklarımıza

Hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebeğini. Ben de sezeryan oldum 5 gun önce. İlk 2 gün biraz zorlanabilirsin ama 2.gunden sonra ağrıların epey azalmış olacak hiç merak etme.

Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün

Gözünüz aydın canım. Inşallah bir an önce toparlarsın sen de.

Uzun, sağlıklı ömürleri olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah canım darısı başımıza

N nsl4721 gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün hayirli evlâd olsun inşallah

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim kızlar ,darısı hayırlısıyla sizin başınıza olsun inşallah

Aslında öyle çok tombiş değil canım ama benim çatım darmış doktor normal olur ama seni zorlayacak gibi duruyor dedi. Yani benim vücut yapıma göre kilosu fazlaymış. Bir de muayeneden sonra senin sancıların anca 2 haftaya başlar dedi o zaman biraz daha kilo almış olacak o yüzden sezaryeni düşünmeye başladım yoksa en başından beri normal doğum istiyordum.

Ben en başından beri hep normal istedim canım ama dünkü muayenede belli oldu çatımın dar olduğu. Doktor direkt sezaryen demedi aslında normal olur ama seni biraz zorlayacak gibi dedi cuma günü tekrar muayeneye çağırdı. Yoksa dediğin gibi bebeğin kilosu şuan normal doğum için gayet ideal ama benim vücut yapıma göre zorlayabilir dedi.
Evet normal doğumun toparlanma süresi çok daha hızlı o yüzden bende normal taraftarıyım ama çokta zorlanmak istemiyorum ilk doğum korkusu var zaten bir de doktorum öyle diyince iyice tedirgin oldum.

canım bende öyleyim hala not alıp giderim 2. Hamileliğim bu arada unutuyorum yoksa soracaklarımı .

Çatıyla ilgili doğum anında bile açıldığı söyleniyor. Sen kendini tamamen doğumun akışına bırak canım düşünme bence böyle şeyler. Hatta gerekirse başka doktora da git .

Canım kaşıkla vermeyi deneseniz ara ara da memeyi teklif etsen. Biberonla emdikçe memeyi istemeyecek çünkü. Sağarak da bir yere kadar. Bebek emmesi gibi olmuyor çünkü. Emzik de almaya başladıysa onu da bir süre vermeden memeye alıştırmaya çalışabilirsin

Canım kefir süt ürünleri iç bari geçersin merak etme yanılma payları illaki oluyomus belkide daha fazla çıkacaklar ne belli doğunca toparlarnirlar inşallah

_Lila Canim pazartesi salıdan beri 3 ayrı ultrason cihazında ölçtüler bebeğimi 1. De 2500, 2. De 2350, 3. De 2150 dediler dedim gitgide azalıyor en son bakan ultrason uzmanı +- 400 gram oynar dedi. Cihazdan cihaza çok farkeder dedi ölçüm. En iyi sonucu her zaman gittiğimiz doktorda aynı cihazla alırız o yüzden bence.

Aynen kasar, kefir, çiğ kuruyemiş, yumurta, süt ürünleri çok iyi kilo aldırıyor bebise bende şekerden dolayı hep onları yiyorum.

Doğru söylüyorsun canım aslında akışına bırakmak lazım vücudumuz normal doğumu kaldırabilecek yapıda sonuçta ama ilk olunca biraz tedirgin oldum haliyle yoksa doktorumdan memnunun aslında direkt beni yanıltacağını sanmıyorum da ben biraz evham yaptım Sizlere danışmak iyi geldi

Maşallah çok güzel bu beyefendiler pek nazlı bence yada keyifleri yerinde Dün doktorum böyle giderse sancıların anca 2 haftaya başlar dedi 2 hafta dediğide ben 40 oluyorum zaten bi zahmet başlasın Sağlıkla gelsinler inşallah

Üst kısmı benim de şiş
İlk gebeliğimde böyle miydi hatırlamıyorum
Bir anlamı var mıdır bende merak ediyorum

Benim doktoruma sorarsan da hiç belli olmaz diyor. İlk gebeliğimde şöyle olmuştu falan desem de her doğum farklıdır biz bilemeyiz diyor ilk gebeliğimde 36 haftada 2 cm açılmam olmasına rağmen 40 ta doğum yaptım. Bir anda Herşey olabilir belli olmaz düşüncesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…