2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım bebek şekerden kof kilo alır o da bir işe yaramaz zaten. En güzeli protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek. Şeker yiyememek seni biraz üzer yoksa bebeğe böylesi daha faydalı

Aynen canım makinayla alakalı yoksa doktor kafaya göre ölcmuyo ki pazartesi bekliyorum bende 3 kg ye yaklaşmıştır diye umuyorum ama nasip yiyorum zaten onları da

Doğrusuda bu aslında doktorunun dediği gibi her doğum farklıdır ama ilk olunca haliyle tedirginlik daha fazla oluyor. Benim dün 1 cm açılma var rahim ağzıda yumuşamış dedi. Yumuşama derken ne demek diye sormak hiç aklıma gelmedi Böyle giderse bende 40’ı göreceğim sanırım ama artık ayaklarım vücudumu taşımıyor, uyuyamıyorum son haftalar iyice zorlamaya başladı canım, Allah hepimize kolaylıklar versin

Aynı gün doğum yapacağız

Kızlar yardımcı OLUN LÜTFEN bi hafta önce 37+2 de bebek 3600 kg dı ...normal doğum istyrum...Şu an 38+4 deyim bu hafta gittiğimde doktor kiloyla ilgili bşy demedi ...normal doğum başlayana kadar sıkıntı olur mu acaba ağırlığı ?n zaman başlayacağıda belli değil sonuçta doktor 10 güne olablr dedi ..nst de sancı düzensz bi iki defa 50 üstüne çktı onun dışında 10-40 arası gidip geliyor bi hafta önce açılma yoktu

Canım bebek şekerden kof kilo alır o da bir işe yaramaz zaten. En güzeli protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek. Şeker yiyememek seni biraz üzer yoksa bebeğe böylesi daha faydalı
Üst kısmı benim de şiş
İlk gebeliğimde böyle miydi hatırlamıyorum
Bir anlamı var mıdır bende merak ediyorum
ladylone epey farketmiş canım benim aynı doktor hep ama kızım minyon biraz.
Ben de her gün 2 yumurta kuruyemiş süt ürünleri bolca tüketiyorum bazen çok güzel aldırıyor bazı gittigimde yine geri çıkıyor gelişimi anlamadım gitti. Sağlıkla gelsin inşallah da takılmayacağım artık kilosuna.

P perlasmom Evet aslında şekerin bebeğe faydası yok ama normal sebze veya başka gıdaları da doya doya tüketemiyorum herşey yükseltiyor biraz fazlaya kaçınca.
Diğer konuya gelince ben yeni farkettim üst kısmı değil de daha alt kısımlar şiş baskilaniyor gibi umarım bebek doğum kanalına filan girmemiştir yarın kontrolde öğreneceğim artık.

Kasılmalarım çok artınca korktum canım ya daha haftamız erken bebek zayıf zaten. Dediğin gibi kanala yerlesti herhalde.
Ah bu cahillik çok zor. Allah nasip ederse ikinci hamilelikte gülerim bu hallerime
Doğum kanalina 36 dan once girmiyor normalde canim erken senin icin hepimizde vardir siskinlik ama goremedigimiz icin pek dikkat edemiyoruz

Bastan beri ayni doktordaysan bence guven derim herkes normal doğum ister ama kilo fazla olunca riskleri var evet belki doğurursun ya zorlanirsan bende normal dogumu bekliyorum ama doktorum bir sıkıntı gorurse hic tereddut etmem sezeryan icin baskalari doğurabilir 4 5 kilo ya sen doguramazsan ?

Senin haftanda bIz 2700 duk masallah masallah kimse burdan bisi diyemez ama doktorun duruma gore sana bulgi verir catin musaitse olur neden olmasin

Sezeryanlat bu haftada aliniyor genelde canim cunku dogum kanalina girme ihtimalleri vat risk oluyor bence tam zamani hayirlisi olsun insallah

Maşallah minigine 4 kg ya yakın olunca normal zor oluyo diye biliyorum alttan dikiş filan fazla oluyomus o yüzden yanasmiyolar pek şuan açılma varmiymis

Doğum kanalina 36 dan once girmiyor normalde canim erken senin icin hepimizde vardir siskinlik ama goremedigimiz icin pek dikkat edemiyoruz
Yarın 35+0dayiz ama evet erken daha canm yarın doktora gidince öğreneceğim bakalım
Belki de daha önceden beri öyle ben yeni farkettim

Kızlar normalde doğumum cuma diye planlandı ama dün bana yatış verdi doktorum. Bebeğin hareketlerini hissetmedim çok diye. Dün geceyi hastanede geçirdim. Nstye bağlandım sürekli sancım yok şimdilik. Covid testi falan da oldum bu arada. Bu gece de kalcak gibiyiz bakalım belki yarın doğuma alabilir. Aniden olunca kaldım öyle. Herşeyinizi hazır şekilde bekleyin bence. Ben birkaç şeyi sona bırakmıştım eşim telefondan halletmeye çalıştı ama zor oldu. Yani her an herşey olabiliyor ona göre bekleyin

Bende anlatıyım o zaman :)
Eğenim 2 gebelikte 39 haftada normal kontrole gidiyor, doktor bakınca 7 cm açılma kız farkında değil. Oğlu kreşte, eşi yurt dışında sonraki gün gelecekti, annesi şehir dışında 6 saat yol kız kaldı ortada. Ben doğurmayacağım dedi, eve gitmem lazım dedi, 50 dk sonra minik bebeği emziriyordu, stresten o kadar hızlı her şey gelişti ki... hiç acı çekmedi. Tabi akrabalar her şeyi çözdüler, oğlunu da kreşten aldılar, kocası da gece geldi, annesi de. Yani gerçekten çok kolay doğumlar oluyor.
Bu arada benim de ilk doğumumda 6 cm kadar açılmada canım acımadı, hafif adet sancısı gibi oluyor. Ama ben hep yürüyordum hastanede, nst bağlandığı zaman bile yürüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…