2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

MaşaAllah canım! Kilosu çok iyi
Doktora güveniyorsun eğer onu dediği gibi yap. Hayırlısıyla bebişini kucağına al İn şa Allah, sezaryen mı, normal mı fazla farkı yok ki. Sağlıklı olsunlar minnoşlar, annişlerde de bol süt olsun

Benim de kizim 3900 dogdu normal dogum. Hatta doktorum bana normal olcak sezaryen dusunme hic falan diyodu. Bu kilolar normal dogum icin tek basina engel degil benim de fikrim bu yonde

HEr hamilelik her dogum hatta her bebek kendine ozel okuyor o yuzden guzrl dusunelim guzel olsun insallah

aynen canım beyfendiler daha nazlı oluyorlar benim de nst de falsn da sancı çıkmadı hiç doğma belirtisi yok üstelik bugün 37+3 .

Bende meyve bile çok yiyemiyorum canım hemen yukseltiyo şekerimi saglikli olsun da ne kilosu ne boyu hiç umrumda değil benim. En azından bi 37 yi görebilsek diye bekliyorum şimdi suyu azaldı malesef. Hayırlısı bakalım. Ne dicek sana da yarın haber ver bizede

Canım hafta olarak gayet iyi bence, pazartesi günü kendi doktorum bana suyu normal dediğinde 38+larda alırız ki ciğeri falan iyi gelişmiş olsun demişti. Genelde bu haftalarda oluyo planlı sezeryan.

Sağlıkla kucağına al inşallah canım,darısı başımıza. Bende hastane çantam arabada bekliyorum. Her an herşey olabilir 35+2 yim ama erken gelcek heralde bizimki

Valla dustum pesine kiza mesaj attim korkudan geri getirdi cok sukur
yuhh o almis yani gercekten yaziklar olsun bu insanlara ya guvenip evimize aliyoruz yaptiklarina bak 2 hafta sonra bende cagircam basindan ayrilmayim bari. Neyseki geri getirmis sikayetci olacak misin peki?

Almış mı gerçekteeen ne dedi peki
Meles Dolunay89 bebek icin kamera takmistik diyince basta kabullenmesede sonra kabul etti. Ben zaten emin olmasam sormaya cesaret edemezdim. ozur dilerim degerli oldugunu bilseydim almazdim sakin polise gitmeyin diye agladi sanki degersiz olsa alma hakkina sahipmis gibi bide bi guzel dislemis kontrol etmis heralde ama cebimde yamulmusrur diyo kabul etmiyor ben ondan daha cok utandim ya diger gittigi komsularimada haber verdim ama polise vermeyede kiyamadim kucuk kizi var diye umarim bir daha cesaret edemez.

yuhh o almis yani gercekten yaziklar olsun bu insanlara ya guvenip evimize aliyoruz yaptiklarina bak 2 hafta sonra bende cagircam basindan ayrilmayim bari. Neyseki geri getirmis sikayetci olacak misin peki?
Sakin ayrilma basindan ya ben corona yuzunden durmayayim dedim yaninda bide bendeki hata cok kullandigim seyler hemen cekmecede duruyordu saklamadim sen degerli seylerini sakla mutlaka benim sakladigim seyleri bulamamis. Cekmecedende anlamayayim diye bi parca ve ceptende para almis sadece hepsini alirsa dikkat cekmekten korktu sanirim. Esiyle ayri kucuk kizi var diye uzuldugumden sikayetci olmayi dusunmuyorum simdi baktim telefonumuda engellemis whatsapptan

ben olsam asla affetmezdim 1 kere yapan hep yapar sen muhtemelen ilk de degilsindir. Ne guzel calisiyosun hakkini aliyosun az ya da cok kazaniyosun namussuzlugun ne geregi var cok kiziyorum insanlarin birikimlerine emeklerine goz koyan insanlara

Evet canım baştan beri aynı doktordayım, doktoruma güveniyorum zaten direkt sezaryen ol demedi ama seni zorlayacak gibi görünüyor dedi yoksa bu zamana kadar hiç sezaryen seçeneğini konuşmamıştık normal bekliyorduk. Dediğin gibi herkesin vücut yapısı farklı kimi 5 kilo bebeği doğurabilir kimisi 3 kiloyu zor doğuruyor o yüzden riske atmak istemiyorum bende. Cuma günü netleştireceğiz bakalım. Teşekkür ederim bu arada yazdıkların iyi geldi

canim banada doktorum 160dan kisa olanlara 3.5 kilonun ustundeyse bebek normal dogum pek yaptirmiyorum zor oluyor demisti benim boyumda 160 uzulmustum ya 3.5 kilonun ustunde olursa diye ama bence cok kilolu degilse denenebilir en azindan. Bu arada gecen kontrolde baska bi doktora gitmistim daha cok isindim bi sonraki kontrolde yine ona gidicem bi sorarim bakalim onun gorusu ne

Doktoruma güveniyorum canım kayınvalidemle de konuştum o da senin söylediklerini söyledi hatta benim bebek kilo olarak hep önde gidiyordu o da o zamanlardan düşünüyormuş normal zorlar mı diye ben anlatınca söyledi Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de normal, sezaryen farketmez
Valla dustum pesine kiza mesaj attim korkudan geri getirdi cok sukur
Ay inanmıyorum şok oldum ama itiraf etmesine sevindim. Ben olsam affetmezdim sanırım çünkü muhtemelen sen ilk değilsin, son da olmayacaksın canım. Bir de değerli olduğunu bilmiyordum demiş ama ısırmış bakmış yani
Ki değerli olmaması almasına hak değil ben olsam şikayet ederdim gerçekten

Bende 1.65’im canım boy olarak konuşmadık ama çatı muayenesinden sonra söyledi. Benim aşırı heyecan ve stres durumunda bayılma durumum oluyor acıya çok dayanıklıyım ama psikolojik olarak böyle bir rahatsızlığım var bayılıyorum ve korkum o aslında çok zorlanır da bebek kanaldayken bayılırsam riske atmaya gerek var mı diye düşünüyorum yoksa şuan bebek çok aşırı kilolu değil normal olabilir ama 2 hafta sonrası kilo da almaya devam edeceği için zorlar gibi. Sende sor bakalım doktorun ne diyecek inşallah en sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

İnşallah seninki de bekler canım biraz daha.
Haber veririm tabi

Ohh ne güzel canım maşallah ne güzel kurtuldun sende darısı başımıza beklemedeyiz hastane süreci nasıldı test falan yaptılar mı kaç kişi kalabiliyor ve ziyaretçi kısıtlaması var mı
Çok teşekkür ederim canım aynen güzelce aldım kucağıma kızımı. özelde doğum yaptım ben kuzum kan aldılar yatırdıkları akşm kandan bir sürü test yapmışlar covid testi de kandan baktılar. Eğer kanda bir şey çıksaydı sürüntü testini de öyle yapcaklardı şükür çıkmadı. Annem kaldı başımda isteseydim belki annemin yanında eşim de kalabilirdi ama onları eve gönderdim ben babamla ikisi evde sabahladılar. ziyaretçi yasağı yoktu sadece benim ve bebeğim için fazla ziyaretçi kabul etmesem iyi olacağını söylediler o kadar. darısı başınıza inşallh kolay doğumlar yaparsınız sizler de
Çok teşekkür ederim çok sağolun gerçekten öyle mi böyle mi derken birden çıktı geldi küçük kızım haftasını beklemeden. valla ben hiç beklemiyordum kesinlikle çünkü perşembe günü haftalık kontrolümüzde herşey normaldi açılma falan hiçbir doğum belirtisi yoktu. Pazar günü öğlen nişanım geldi hafif adet sancılarım vardı ama ben yalancı sancı zannettim. Nişanımı görünce Dr aradım konuştuk çağırdı bakıldı çok küçük açılmam vardı. O gece sancılarla geçti pazartesi günü çoğaldı tekrar Dr la haberleştik. Gittim 1.5 cm açılma vardı akşam tekrar gel duruma göre yatış vericem dedi. Akşam gittik 2 cm açılmam vardı. Rahim ağzı iyice yumuşamış dedi. O gece sabaha kadar sancılarla geçti sabah epidural yapıldı sabah 8: 32 de kızımı dünyaya getirdim. Böyle geçti. hiç aklımda yokken birden oldu herşey. Sormak istediklerinizi sorun ben gördükçe cevap vereyim.
Canım benim gözün aydın Güzel kızın adıyla, sağlıkla yaşasın
Ne güzel kokuyordur şimdi Böyle okudukça heyecanlanıyorum Allahım bizim de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet canım mis gibi kokuyor kızım. çok teşekkür ederim bitanem benim darısı başınıza inşallah güzelce alırsınız kucağınıza siz de.
Senin de hayırlı olsun bebişin canım daha yeni gördüm bende seni. Sen hangi gün doğum yaptın? Aynen sende kendimi gördüm günler su gibi akıyor resmen buraya girmeye bende fırsat bulamıyorum. Allah analı babalı büyütsün gözün aydın senin de kuzum
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir avazda kurtulursun dualarım seninle inşallah güzelce alırsın kucağına bebeğini. Korkma kucağına aldığın an her şey bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…