Anladım canım benimki de öyle sabırsız çıktı 37+5 de doğdu cimcimemSağolasın canım senin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun sağlıklapazar günü doğum yaptım ben sabırsız çıktı benim kız
saglikla gelsinler de normal ya da sezeryan onemli degil canim sen vucudunu herkesten iyi tanirsin doktorunda senin icin en iyisini dusunecektir beraber karar verirsiniz. Hakkimizda hayirlisi olsunBende 1.65’im canım boy olarak konuşmadık ama çatı muayenesinden sonra söyledi. Benim aşırı heyecan ve stres durumunda bayılma durumum oluyor acıya çok dayanıklıyım ama psikolojik olarak böyle bir rahatsızlığım var bayılıyorum ve korkum o aslında çok zorlanır da bebek kanaldayken bayılırsam riske atmaya gerek var mı diye düşünüyorum yoksa şuan bebek çok aşırı kilolu değil normal olabilir ama 2 hafta sonrası kilo da almaya devam edeceği için zorlar gibi. Sende sor bakalım doktorun ne diyecekinşallah en sağlıklı şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Canim yeni doktor icine daha cok sindiyse hic dusunme gecen muayenede bende baska bi doktora gittim tesadufen ve daha cok icimiz isindi esiminde benimde yani bende degistirmeye karar verdim doktorumu. Bebisinde bi dahaki kontrole kadar doner umarim donmezse de uzulme onemli olan saglikli olmasiKızlar ben de kontrole gittim bugün. Doktorumun her defasında benim saatime doğumu denk geliyor. Bugün tam ben girecekken doğuma çıktı, tamam olabilir tabi ki gidecek ama artık sabrım zorlandı. Zaten başka doktor aramaya da başlamıştım, özel üniversitesi hastanesinde bir prof bulmuştum ama annem kızım bunca haftadır devam ettin doğumunu da doktorun yaptırsın dedi diye son şans vereyim hadi dedim ama başından beri içime sinmeyen şeyler vardı. Giderken de çok dua ettim, sanki bir işaret bekledim. Neyse asistanına nomu verdim doğum bitince ararsınız gelirim diye. Eşimle çıktık arabayla gezerken eşim üniversitenin önünden geçiyordu ikimiz de aynı şeyi düşündük. Girdik hastaneye hoca da müsaitti. Muayenemi oldum çok şükür her şeyi iyi kızım 6 gün önde. 2580 gr 47 cm.ama hala dönmemiş, 38e kadar bekleyelim dönmezse sezaryen planlarız dedi doktor hanım. Ben her zaman normal doğum yanlısıyım ama 2. bebeğin olsa makat geliş de denerdik normali ama ilk bebek riske atamayız dedi. İlk kez nstye girdim çok şükür orda da sancım çıkmadı, kalp atışları da çok iyiydi kızımın. Hastane bomboş nerdeyse 1 senelik hastaneymiş, çok içime sindi. Hemşireyle baya muhabbet ettik, doğumhaneyi ve anne uyum odasını gezdirdi bana. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış, sezaryende 2, normalde 1 gece kalınıomş. Bana ve refakatçiye 200er tlden sürüntü testi yapılcakmış. Gündüz 2 şer kişi olmak üzere dönüşümlü ziyaretçi alınıomş. Süsleme, ikram yapılıo dedi hemşire hanım. Normal doğum 3000, sezaryen 3500 tlymiş. Doğum öncesi bana yapılan tahliller ile bebek doğunca yapılacak ilk tahlillerin ücreti de bu fiyatlara dahilmiş. Doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım şimdilik. Baya uzun oldu ama
Ayy almış mı ciddenValla dustum pesine kiza mesaj attim korkudan geri getirdi cok sukur
Pes vallahi Allah ıslah etsin@Meles @Dolunay89 bebek icin kamera takmistik diyince basta kabullenmesede sonra kabul etti. Ben zaten emin olmasam sormaya cesaret edemezdim. ozur dilerim degerli oldugunu bilseydim almazdim sakin polise gitmeyin diye agladi sanki degersiz olsa alma hakkina sahipmis gibibide bi guzel dislemis kontrol etmis heralde ama cebimde yamulmusrur diyo kabul etmiyor ben ondan daha cok utandim ya diger gittigi komsularimada haber verdim ama polise vermeyede kiyamadim kucuk kizi var diye umarim bir daha cesaret edemez.
Üzülüodum başlarda ama vardır bunda da bir hayır diyorum artık. Detaylıda notunu vermişti ama doktor bey, çok asi bir kız olacak, o ne isterse o olcak demişti, yandık sanırımCanim yeni doktor icine daha cok sindiyse hic dusunme gecen muayenede bende baska bi doktora gittim tesadufen ve daha cok icimiz isindi esiminde benimde yani bende degistirmeye karar verdim doktorumu. Bebisinde bi dahaki kontrole kadar doner umarim donmezse de uzulme onemli olan saglikli olmasi
Doktorun içine sinmesi çok önemli bence canım, ben hep devam ettiğim doktordan da tam anlamıyla menmun değilim ama başka doktor da fiyasko oldu benim için bu hafta. Maşallah bebeğine, sağlıkla doğsun minik ❤ nasıl doğduğunun bi önemi çok yok o andan sonra.Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Doktorumun her defasında benim saatime doğumu denk geliyor. Bugün tam ben girecekken doğuma çıktı, tamam olabilir tabi ki gidecek ama artık sabrım zorlandı. Zaten başka doktor aramaya da başlamıştım, özel üniversitesi hastanesinde bir prof bulmuştum ama annem kızım bunca haftadır devam ettin doğumunu da doktorun yaptırsın dedi diye son şans vereyim hadi dedim ama başından beri içime sinmeyen şeyler vardı. Giderken de çok dua ettim, sanki bir işaret bekledim. Neyse asistanına nomu verdim doğum bitince ararsınız gelirim diye. Eşimle çıktık arabayla gezerken eşim üniversitenin önünden geçiyordu ikimiz de aynı şeyi düşündük. Girdik hastaneye hoca da müsaitti. Muayenemi oldum çok şükür her şeyi iyi kızım 6 gün önde. 2580 gr 47 cm.ama hala dönmemiş, 38e kadar bekleyelim dönmezse sezaryen planlarız dedi doktor hanım. Ben her zaman normal doğum yanlısıyım ama 2. bebeğin olsa makat geliş de denerdik normali ama ilk bebek riske atamayız dedi. İlk kez nstye girdim çok şükür orda da sancım çıkmadı, kalp atışları da çok iyiydi kızımın. Hastane bomboş nerdeyse 1 senelik hastaneymiş, çok içime sindi. Hemşireyle baya muhabbet ettik, doğumhaneyi ve anne uyum odasını gezdirdi bana. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış, sezaryende 2, normalde 1 gece kalınıomş. Bana ve refakatçiye 200er tlden sürüntü testi yapılcakmış. Gündüz 2 şer kişi olmak üzere dönüşümlü ziyaretçi alınıomş. Süsleme, ikram yapılıo dedi hemşire hanım. Normal doğum 3000, sezaryen 3500 tlymiş. Doğum öncesi bana yapılan tahliller ile bebek doğunca yapılacak ilk tahlillerin ücreti de bu fiyatlara dahilmiş. Doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım şimdilik. Baya uzun oldu ama
Allah analı babalı büyütsünKızlar bende 34+ 5 doğum yaptım .Rabbim sizleride bebeklerine kavuştursun inşallahhhh.
Canım 37+5 2590 kg 48 cm olarak doğdu ekleyebilirsin�2020 ARALIK BEBEKLERİ
Bebeğine Kavuşan Annemiz Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu Bebeğin Boyu beti8892 04.11.2020 Kız Rüya 35+5 3200 gr 53 cm dgulkts 10.11.2020 Erkek Mücahit Yaman 38+4 3250 gr 45 cm Hufezaa 10.11.2020 - - - 2170 gr 44 cm Tubaaaa81 16.11.2020 - - - 2760 gr - anreb3232 16.11.2020 - - 36+5 2600 gr - Kuzeylitekeli 16.11.2020 Kız Gülce 37+6 3000 gr 49 cm A acemianne92 17.11.2020 Kız Ela _Sitare_ 17.11.2020 @nil5347 18.11.2020 İkiz 3200 gr-2500 gr @elf21 18.11.2020 Kız 3220 gr / 50 cm @cyd86 19.11.2020 Kız Beyza @beklemede27 22.11.2020 34+6 2775 gr 48 cm
hemen hemen ayni şeyleri koymusuz canim.cok sagolBen bunları koydum canım. Eksik kalmamıştır diye düşünüyorum inşallah
Gözün aydın canım. Normal doğum mu yaptın. Nasıl geçti. Herşey yolunda mı. Bebeğin kg ne kadarKızlar bende 34+ 5 doğum yaptım .Rabbim sizleride bebeklerine kavuştursun inşallahhhh.
Cocuguyla gelip bakcak kimsem yok diye aglayinca icim el vermedi bilmiyorum artik iyi mi kotu mu yaptimDoktoruma güveniyorum canım kayınvalidemle de konuştum o da senin söylediklerini söyledi hatta benim bebek kilo olarak hep önde gidiyordu o da o zamanlardan düşünüyormuş normal zorlar mı diye ben anlatınca söylediDediğin gibi sağlıkla gelsinler de normal, sezaryen farketmez
Ay inanmıyorum şok oldum ama itiraf etmesine sevindim. Ben olsam affetmezdim sanırım çünkü muhtemelen sen ilk değilsin, son da olmayacaksın canım. Bir de değerli olduğunu bilmiyordum demiş ama ısırmış bakmış yani
Ki değerli olmaması almasına hak değil ben olsam şikayet ederdim gerçekten
Oy masallahKızlar bugün kontrolüm vardı 39 haftayım 30 kasımda doğumum var bebek tam 4 kilo 53.6cmhamileliğimi aldığım 7 kiloyla kapatıyorum çok şükür
21 temmuz 2020de dogum yapacaktimBende anlatıyım o zaman :)
Eğenim 2 gebelikte 39 haftada normal kontrole gidiyor, doktor bakınca 7 cm açılmakız farkında değil. Oğlu kreşte, eşi yurt dışında sonraki gün gelecekti, annesi şehir dışında 6 saat yol kız kaldı ortada. Ben doğurmayacağım dedi, eve gitmem lazım dedi, 50 dk sonra minik bebeği emziriyordu, stresten o kadar hızlı her şey gelişti ki... hiç acı çekmedi. Tabi akrabalar her şeyi çözdüler, oğlunu da kreşten aldılar, kocası da gece geldi, annesi de. Yani gerçekten çok kolay doğumlar oluyor.
Bu arada benim de ilk doğumumda 6 cm kadar açılmada canım acımadı, hafif adet sancısı gibi oluyor. Ama ben hep yürüyordum hastanede, nst bağlandığı zaman bile yürüyordum
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
B btl2 26 Kasım
@Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık