2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Doktorumun her defasında benim saatime doğumu denk geliyor. Bugün tam ben girecekken doğuma çıktı, tamam olabilir tabi ki gidecek ama artık sabrım zorlandı. Zaten başka doktor aramaya da başlamıştım, özel üniversitesi hastanesinde bir prof bulmuştum ama annem kızım bunca haftadır devam ettin doğumunu da doktorun yaptırsın dedi diye son şans vereyim hadi dedim ama başından beri içime sinmeyen şeyler vardı. Giderken de çok dua ettim, sanki bir işaret bekledim. Neyse asistanına nomu verdim doğum bitince ararsınız gelirim diye. Eşimle çıktık arabayla gezerken eşim üniversitenin önünden geçiyordu ikimiz de aynı şeyi düşündük. Girdik hastaneye hoca da müsaitti. Muayenemi oldum çok şükür her şeyi iyi kızım 6 gün önde. 2580 gr 47 cm. ama hala dönmemiş, 38e kadar bekleyelim dönmezse sezaryen planlarız dedi doktor hanım. Ben her zaman normal doğum yanlısıyım ama 2. bebeğin olsa makat geliş de denerdik normali ama ilk bebek riske atamayız dedi. İlk kez nstye girdim çok şükür orda da sancım çıkmadı, kalp atışları da çok iyiydi kızımın. Hastane bomboş nerdeyse 1 senelik hastaneymiş, çok içime sindi. Hemşireyle baya muhabbet ettik, doğumhaneyi ve anne uyum odasını gezdirdi bana. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış, sezaryende 2, normalde 1 gece kalınıomş. Bana ve refakatçiye 200er tlden sürüntü testi yapılcakmış. Gündüz 2 şer kişi olmak üzere dönüşümlü ziyaretçi alınıomş. Süsleme, ikram yapılıo dedi hemşire hanım. Normal doğum 3000, sezaryen 3500 tlymiş. Doğum öncesi bana yapılan tahliller ile bebek doğunca yapılacak ilk tahlillerin ücreti de bu fiyatlara dahilmiş. Doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım şimdilik. Baya uzun oldu ama

Sağolasın canım senin de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun sağlıkla pazar günü doğum yaptım ben sabırsız çıktı benim kız
Anladım canım benimki de öyle sabırsız çıktı 37+5 de doğdu cimcimem daha fazla bekleyemem dedi. Şimdi de çok hareketli elleri falan hiç durmuyo tıpkı karnımdaki gibi sağol canım benim.

saglikla gelsinler de normal ya da sezeryan onemli degil canim sen vucudunu herkesten iyi tanirsin doktorunda senin icin en iyisini dusunecektir beraber karar verirsiniz. Hakkimizda hayirlisi olsun

Canim yeni doktor icine daha cok sindiyse hic dusunme gecen muayenede bende baska bi doktora gittim tesadufen ve daha cok icimiz isindi esiminde benimde yani bende degistirmeye karar verdim doktorumu. Bebisinde bi dahaki kontrole kadar doner umarim donmezse de uzulme onemli olan saglikli olmasi

Pes vallahi Allah ıslah etsin
Malesef alışan insan hep yapıyor
Sen vicdanen doğru olanı yapmışsın canım

Üzülüodum başlarda ama vardır bunda da bir hayır diyorum artık. Detaylıda notunu vermişti ama doktor bey, çok asi bir kız olacak, o ne isterse o olcak demişti, yandık sanırım

Doktorun içine sinmesi çok önemli bence canım, ben hep devam ettiğim doktordan da tam anlamıyla menmun değilim ama başka doktor da fiyasko oldu benim için bu hafta. Maşallah bebeğine, sağlıkla doğsun minik ❤ nasıl doğduğunun bi önemi çok yok o andan sonra.

Canım 37+5 2590 kg 48 cm olarak doğdu ekleyebilirsin

Cocuguyla gelip bakcak kimsem yok diye aglayinca icim el vermedi bilmiyorum artik iyi mi kotu mu yaptim

Sevgiliplath canım ben de ilk doğumda farklı bir nedenle son kontrolümde sezaryen kararı almıştı dr ben de ona çok güvendiğim için ve biraz da ilk doğum korkularımdan hemen kabul ettim ama son muayenede 3800 üzeri görünen oğlum 4 gün sonra 3500 civarı doğdu yani biz 4 kiloyu geçer diyorduk ama ölçümler hep doğru olmayabilir
Seni çok iyi anlıyorum şu an ama naçizane ben sonra çok üzüldüm normal denemediğime ama nasip
Sana da illa normal dene diyemem ama iyice bir düşün ve değerlendir derim

21 temmuz 2020de dogum yapacaktim
10 temmuzda doktor kontrolunde senin dogumun gecikecek 30unda aliriz demisti.
11 temmuz sabahi suyum geldi 6saat evde oyalandim, is yaptim yemek yaptim namaz kildim hastaneye gittim 3saat icerisinde yaptim bende :)
Suan bebisim 4bucuk aylik :)

Canım emeğine sağlık Teşekkür ederi MaşaAllah bizlere Allah hepimize kolay doğum yapılmasını nasip eylesin İn şa Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…