Çatın darsa bişey diyemiycem canım hakkından en hayırlısı olsun inşallahBen en başından beri hep normal istedim canım ama dünkü muayenede belli oldu çatımın dar olduğu. Doktor direkt sezaryen demedi aslında normal olur ama seni biraz zorlayacak gibi dedi cuma günü tekrar muayeneye çağırdı. Yoksa dediğin gibi bebeğin kilosu şuan normal doğum için gayet ideal ama benim vücut yapıma göre zorlayabilir dedi.
Evet normal doğumun toparlanma süresi çok daha hızlı o yüzden bende normal taraftarıyım ama çokta zorlanmak istemiyorum ilk doğum korkusu var zaten bir de doktorum öyle diyince iyice tedirgin oldum.
39+ mı ? Bide seçeryan mı olacaksnz sizin tercihnz miKızlar bugün kontrolüm vardı 39 haftayım 30 kasımda doğumum var bebek tam 4 kilo 53.6cmhamileliğimi aldığım 7 kiloyla kapatıyorum çok şükür
Pandemi de 2 gün yatis yapıyolar mi canım.ilkinde bende 2 gün yatmıştım ama bu sefer 1 gün dedi doktor.Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Doktorumun her defasında benim saatime doğumu denk geliyor. Bugün tam ben girecekken doğuma çıktı, tamam olabilir tabi ki gidecek ama artık sabrım zorlandı. Zaten başka doktor aramaya da başlamıştım, özel üniversitesi hastanesinde bir prof bulmuştum ama annem kızım bunca haftadır devam ettin doğumunu da doktorun yaptırsın dedi diye son şans vereyim hadi dedim ama başından beri içime sinmeyen şeyler vardı. Giderken de çok dua ettim, sanki bir işaret bekledim. Neyse asistanına nomu verdim doğum bitince ararsınız gelirim diye. Eşimle çıktık arabayla gezerken eşim üniversitenin önünden geçiyordu ikimiz de aynı şeyi düşündük. Girdik hastaneye hoca da müsaitti. Muayenemi oldum çok şükür her şeyi iyi kızım 6 gün önde. 2580 gr 47 cm.ama hala dönmemiş, 38e kadar bekleyelim dönmezse sezaryen planlarız dedi doktor hanım. Ben her zaman normal doğum yanlısıyım ama 2. bebeğin olsa makat geliş de denerdik normali ama ilk bebek riske atamayız dedi. İlk kez nstye girdim çok şükür orda da sancım çıkmadı, kalp atışları da çok iyiydi kızımın. Hastane bomboş nerdeyse 1 senelik hastaneymiş, çok içime sindi. Hemşireyle baya muhabbet ettik, doğumhaneyi ve anne uyum odasını gezdirdi bana. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış, sezaryende 2, normalde 1 gece kalınıomş. Bana ve refakatçiye 200er tlden sürüntü testi yapılcakmış. Gündüz 2 şer kişi olmak üzere dönüşümlü ziyaretçi alınıomş. Süsleme, ikram yapılıo dedi hemşire hanım. Normal doğum 3000, sezaryen 3500 tlymiş. Doğum öncesi bana yapılan tahliller ile bebek doğunca yapılacak ilk tahlillerin ücreti de bu fiyatlara dahilmiş. Doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım şimdilik. Baya uzun oldu ama
Maşallah gelişimi çok güzelKızlar bugün kontrolüm vardı 39 haftayım 30 kasımda doğumum var bebek tam 4 kilo 53.6cmhamileliğimi aldığım 7 kiloyla kapatıyorum çok şükür
Doğum tarihi sürpriz mi?Şifremi unuttugum için sizlere katilamiyodum listeye beni de eklermisiniz 34 +6
Muhasebede öyle dediler, doğum katındaki hemşireler de durumunuza bağlı, doktor 1.5 günde de çıkarabilir dedi.Pandemi de 2 gün yatis yapıyolar mi canım.ilkinde bende 2 gün yatmıştım ama bu sefer 1 gün dedi doktor.
Sende haklısın canım bilmiyorum bi sinirle şikayetçi olurdum dedim ama karşımda öyle konuşsa bende yapamayabilirdim aslında yapmak lazım da işte ne bileyimCocuguyla gelip bakcak kimsem yok diye aglayinca icim el vermedi bilmiyorum artik iyi mi kotu mu yaptim
17 Aralık gibi görünüyor amaDoğum tarihi sürpriz mi?
Evet sürpriz bir de kız bebek bekliyoruzŞifremi unuttugum için sizlere katilamiyodum listeye beni de eklermisiniz 34 +6
Hem benim tercihim hemde doktor zorlanırsın bebekte zorlanır dedi ve bartholin kistimde alınacak o yüzden benim icin sezeryan daha iyi39+ mı ? Bide seçeryan mı olacaksnz sizin tercihnz mi
Sezeryan olucam canımMaşallah gelişimi çok güzelnormal doğum mu düşünüyorsun canım?
Hangi gün oluyor listeye ekleyeyim :)Kızlar bende gün aldım.38+2de olacak.ama hala karar veremedim.epidural mi genel anestezimi olsam diye
Gözünüz aydınKızlar bende 34+ 5 doğum yaptım .Rabbim sizleride bebeklerine kavuştursun inşallahhhh.
Benimde sezaryan olzcak 39+0 da bir hafta onceden aliyoruz dedi bana doktorHem benim tercihim hemde doktor zorlanırsın bebekte zorlanır dedi ve bartholin kistimde alınacak o yüzden benim icin sezeryan daha iyi
Canım geçmiş olsun gözünüz aydın ❤Kızlar bende 34+ 5 doğum yaptım .Rabbim sizleride bebeklerine kavuştursun inşallahhhh.
ARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık