2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba bugün yoğun geçti kızımı hastaneye götürdüm kontrolü vardı endokrin de gelince de telefondan derse girdi daha yeni elime aldım da bakabiliyorum doğum yapanlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bekleyenler için ki bende dahilim Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş yarın hastaneye gidiyorum kontrolüm var

Haklısın canım ultrasonda kiloda yanılma payı oluyor onu da düşündüm belki bebek 3 kilo bile olabilir. Eşimle de az önce bunu konuşuyorduk. Cuma günü gideyim de kontrole ondan sonra karar veririm artık

Alina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacakti ...
...senin de bu doğum un daha kolay olur inşallah.. bakalım benim bu 3.nasil olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…