Merhaba bugün yoğun geçti kızımı hastaneye götürdüm kontrolü vardı endokrin de gelince de telefondan derse girdi daha yeni elime aldım da bakabiliyorum doğum yapanlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bekleyenler için ki bende dahilim Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş yarın hastaneye gidiyorum kontrolüm var
Sevgiliplath
canım ben de ilk doğumda farklı bir nedenle son kontrolümde sezaryen kararı almıştı dr ben de ona çok güvendiğim için ve biraz da ilk doğum korkularımdan hemen kabul ettim ama son muayenede 3800 üzeri görünen oğlum 4 gün sonra 3500 civarı doğdu yani biz 4 kiloyu geçer diyorduk ama ölçümler hep doğru olmayabilir
Seni çok iyi anlıyorum şu an ama naçizane ben sonra çok üzüldüm normal denemediğime ama nasip
Sana da illa normal dene diyemem ama iyice bir düşün ve değerlendir derim
Haklısın canım ultrasonda kiloda yanılma payı oluyor onu da düşündüm belki bebek 3 kilo bile olabilir. Eşimle de az önce bunu konuşuyorduk. Cuma günü gideyim de kontrole ondan sonra karar veririm artık
Yarın doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar, herşey su gibi aksın geçsin inşallah Darısı da bizim başımıza olsun Benim de 30 kasım pazartesi olacak çok heycanlıyım
İyi akşamlar yarın sezeryana girecek arkadaşlar Allah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallah doğumdan sonra bakalim bizim nasıl bir hikayemiz olucak
Yarın doğuma girecek arkadaşlar allah bi avazda kurtarsın inşallah sıra bize geliyor 4 Aralık dedi doktorum banada bi yandan heyecan bi yandan korku aldı başını gidiyor bende
İkinci doğum senin de değil mi ?
Daha kolay doğarmış derler.
ben yine de 5 dk ya kadar bekleyemem ya ne biliyim doktorlar daha iyi bilir tabii herkes bir değil. Benim de hastane yakın. İlk kızım suni sancıyla doğmuştu bunda kendi sancım gelir mi bilemiyorum bakalım
Evet canım, 2 doğum bende İn şa Allah olucak.
Aynen öyle diyorlar. Birde dahimin yumuşaklığına bakınca doktor çok iyi dedi hemen açılır dedi, fazla sancı çekmezsin. İn şa Allah öyle olucak. Ama hamileliğim da ilkine göre çoook rahat geçti çok şükür.
Ben sancılarla başlar diye sanmıyorum, kızımla suyum gelmeye başlamıştı, bu sefer de öyle olucak bence. Nişanım geldi galiba ama sancılarım hiç yok. Geçen araştırdım, doğum sancılardan başlayınca daha hızlı ve daha kolay geçiyor, su torbasını tam açılma olunca patlatıyorlar. Bakalım nasıl olucak bu sefer. Heyecanlıyım çok :)
Sen yine de hastaneye hemen gitme suyun gelmezse, evde daha rahat edemez misin?
Alina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacakti ...
...senin de bu doğum un daha kolay olur inşallah.. bakalım benim bu 3.nasil olck