2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İn şa Allah Beni de doktor bu şekilde motive etti, bende kafamda kurdum ki kolay geçecek, umarım öyle de olur, sonuçta beyinimize hangi sinyal veriliyorsa onu uyguluyordur.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip eylesin İn şa Allah İkinci bebek daha geç geldi sizde Genelde ikinci daha erken geliyor diyorlar doktorlar.

Son düzenleme:
Bebegin emzirme saatini beklerken gireyim dedim. Uykusuz her gece modundayiz.esim tam buldumcuk oldu.ama çok da yardımcı oldu. Kızlar eşleriniz hastanede yanınızda olsun imkanınız varsa. Bebeği ile en çok iletişim kuracakları yer belki de buras i. O kadar çok şey ogreniyorlarki..emzirme konusunda bile eşim yardımcı olup göğsümü sıkıyor mesela hemşireden gorduklerini uyguluyor..sen yemek yerken bebeği oyalıyor. Gazını çıkarıyor.. ben sadece bebegin temel ihtiyaclarini karsilayan biri gibi hissediyorum henuz kendimi Bugün doğumu olan bir sürü arkadaşımiz vardi. hepinize güzel şanslar kızlar hayırlı doğumlar. Kacirdiklarim varsa da gözünüz aydın olsun.

İnşallah varis değildir canım ama aklımda olsun sorayım doktora teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…