Alina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacakti ...
...senin de bu doğum un daha kolay olur inşallah.. bakalım benim bu 3.nasil olck
İn şa Allah Beni de doktor bu şekilde motive etti, bende kafamda kurdum ki kolay geçecek, umarım öyle de olur, sonuçta beyinimize hangi sinyal veriliyorsa onu uyguluyordur.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip eylesin İn şa Allah İkinci bebek daha geç geldi sizde Genelde ikinci daha erken geliyor diyorlar doktorlar.
Bebegin emzirme saatini beklerken gireyim dedim. Uykusuz her gece modundayiz.esim tam buldumcuk oldu.ama çok da yardımcı oldu. Kızlar eşleriniz hastanede yanınızda olsun imkanınız varsa. Bebeği ile en çok iletişim kuracakları yer belki de buras i. O kadar çok şey ogreniyorlarki..emzirme konusunda bile eşim yardımcı olup göğsümü sıkıyor mesela hemşireden gorduklerini uyguluyor..sen yemek yerken bebeği oyalıyor. Gazını çıkarıyor.. ben sadece bebegin temel ihtiyaclarini karsilayan biri gibi hissediyorum henuz kendimi Bugün doğumu olan bir sürü arkadaşımiz vardi. hepinize güzel şanslar kızlar hayırlı doğumlar. Kacirdiklarim varsa da gözünüz aydın olsun.
Belki Varis olabilir canım Dr a mutlaka sor..bende varis var sol bacağımda ve vajinada (dudağın bir tarafı şişlik var) Dr 38. Haftada çatı muayenesinde bakayım dedi belki iç tarafta da olabilir varis mutlaka kontrol etmem lazım normal doğum için sıkıntı olablyr dedi..