Serumla veriliyorTam hatırlamıyorum canım damardanmiudi serummuydu ignemiydi. Ama şancı sürekli oluyor mola olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serumla veriliyorTam hatırlamıyorum canım damardanmiudi serummuydu ignemiydi. Ama şancı sürekli oluyor mola olmuyor
Neden geriledi ki sanmıyorum kuveze gerek olacağını tam olarak kaç haftalık görünüyor bebeğin canımKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da
Şuan kaç haftalıksın? 36yı geçtiysen endişelenme iğneyi de vurulmuşsun solunumu gelişmiş olur küvöze girmez Allahın izniyleKızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da
Bende hem heyecanlanıyorum hem de çok geriliyorumYa evet geceleri uyutmuyor artık tospik dün sabah 6’ydı uyuduğumda o yüzden Pazartesi diyince hem sevindim hem heyecanlandım hem endişelendim bütün duygular birbirine girdi bir andahayırlısıyla çok az kaldı
Allahım hepimize vakti zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Hiç olmadı bende saatlerce süren bir sertleşme2 3 saatir karnim cok sert onceden kasilma olurdu gecerdi simdi semsert sizdede saatlerce sert durdugu oluyormu
Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi![]()
Karın ağrısı bugün ve dün bende de wardı gerçi hala warKizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi![]()
Agrin duzenliyse yatirirlar canim cunku dogum belirtisi karin agrisiKizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi![]()
sanirim risk almamak icin yatis yapalim dedi bende istemedim zaten eve geldim yarin muayeneye gidicem dr ne diyecek bakalimnasıl ebeymiş o yaa çok tuhaf . Niye yatacakmışsın 1 cm açıkla şaka gibi . Bebeğin hareketleri normalse suyu vs yerindeyse kalp ritminde sıkıntı yoksa sakın gitme canım. Daha 35 haffalıksın üstelik. 1 cm açıklıkla günlerce doğum olmayabilir sancın gelmeyebilir suyun gelmeyebilir . Evinde takipte kal derim ben .
bugun temizlik yapmistim keske yapmasaydimKarın ağrısı bugün ve dün bende de wardı gerçi hala wardeğişik değişik ağrılar oluyo
bol bol dinlenmeye çalış inşallah geçer ağrıların
yok canim duzenli bi agrim yok dogum agrisi gibi degil karin agrim nstde de cok sanci cikmadi zatenAgrin duzenliyse yatirirlar canim cunku dogum belirtisi karin agrisi
O zaman niye yatirmak istedi olabildiğince hastanelerden uzak tutmaya çalışıyorlar bizi bu niye boyle sacma sapan davranmisyok canim duzenli bi agrim yok dogum agrisi gibi degil karin agrim nstde de cok sanci cikmadi zaten
ozel hastane oldugundan para icin mi hemen yatis yapmak istiyolar bilmiyorumkiO zaman niye yatirmak istedi olabildiğince hastanelerden uzak tutmaya çalışıyorlar bizi bu niye boyle sacma sapan davranmis
Merhaba. Sujok terapiden sizin için bir önerim var. Resimde kırmızı içine aldığım bölgeyi yönü avuç içinden parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak masajlayın aklınıza geldikçe. Isterseniz bölgeye önce lavanta yağı sürüp ardından kabuklu cevizi yine yönü parmak arasına doğru olacak şekilde bastırarak da yapabilirsiniz masajı. Cevizin sivri kısmı bilek yönünde, tombul kısmı parmak arası yönünde olmalı. Ayrıca yıne kırmızı işaretlediğim yeri tamamen kırmızıya boyayabilir ya da kına yakabilirsiniz. Ben kendime bebeğim yukarda olduğu için iki gündür cevizli masaj yapıyorum, bebeğim ilk gün aşağı indi.Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedikendi gelsin diye dua ediyoruz
Olmadı cnm stres falan yaşadın mı ?2 3 saatir karnim cok sert onceden kasilma olurdu gecerdi simdi semsert sizdede saatlerce sert durdugu oluyormu
İlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi![]()
bende anlamadim neden yatis yapmak istedigini para tuzagi diye dusunuyorum devlete gitsem biseyin yok diyip yollayacaklardi muhtemelenİlk gebeliğimde 36 haftada çatı muaynesinde 2 cm açılmam vardı 40 ta doğumum oldu. Bazen açılma yavaş yavaş olabiliyor sanırım. Yatış ne için anlamadım sancı çıkmamış zaten.