Seninki beklemeyecek anlaşılan sağlıkla gelsin inşallahKizlar nisanim geldi sanirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki beklemeyecek anlaşılan sağlıkla gelsin inşallahKizlar nisanim geldi sanirim![]()
belkideCanm dün çatı muayenesi olmuşsun ya acaba ondan mı geldi belki nişan değildir.
En iyisi doktora gidip öğrenmek. Benimki de lekelenmen kanaman olursa hemen gel demişti.
belki de muayeneden dolayidir canim bilmiyorum ama ilac kullanmadi yag surdu sadece parmaginaÇatı muayenesi sonrası bende de iki gün ara ara geldi canım ama nişan değildi. Muayene öncesi ilaç kullanıyor ya doktor o ve biraz kanama birleşince kahverengi oluyor diye biliyorum. Çatı muayenesi olmuştun değil mi?
Tövbe canım bizim Aralık bebişlerinin ne acelesi var anlamadımKizlar nisanim geldi sanirim![]()
Bence sen git bi doktora görün geç olmadan içiniz rahat eder en azındanbelki de muayeneden dolayidir canim bilmiyorum ama ilac kullanmadi yag surdu sadece parmagina
Dünkü muayene kaynaklı olabilir mi ?Kizlar nisanim geldi sanirim![]()
Nişanı çok erken gelip doğumu 2-3 hafta sonra olanlar var canım. Ağrın sancın yoksa bekle bakalım. Yavaştan, kendini çok yormadan son hazırlıklarını da yaparsın hayırlısıyla, vaktinde gelsin miniklercanim bilmiyorumki tam olarak nisan nasil olur ama tuvalete gidiyim dedim bi baktim rengi kahverengiye donuk yapis yapis bisey gelmis gelirken hissetmedim yani belki de daha acik renkti durdukca kurumaya baslayinca koyulasti bilemiyorum en son sabah gitmistim cunku wcye
Sen yine bir doktora Git istersen canım haftan daha tam dolmamış. Gerekirse belki ciğer geliştirici falan yaparlarbende bugun dolabini son bi kez silip hurctaki kiyafetlerini yerlestirecektim hemen yapiyim bari sanci falan baslamadan![]()
insallah canim 38 bari olsaydi daha 36ya yeni girmistikTövbe canım bizim Aralık bebişlerinin ne acelesi var anlamadıminşallah çatı muayenesinden kaynaklanan birşeydir ama nişansa da artık sağlıkla kolayca kavuşman için dua edicez
![]()
belki de bilmiyorumkiDünkü muayene kaynaklı olabilir mi ?
pazartesiye kadar beklicem pazartesi muayeneye giderimNişanı çok erken gelip doğumu 2-3 hafta sonra olanlar var canım. Ağrın sancın yoksa bekle bakalım. Yavaştan, kendini çok yormadan son hazırlıklarını da yaparsın hayırlısıyla, vaktinde gelsin minikler![]()
pazartesi gidicem canim simdi doktor yok zatenSen yine bir doktora Git istersen canım haftan daha tam dolmamış. Gerekirse belki ciğer geliştirici falan yaparlar
Benimde tek umudum emzirirken zayiflamakBenim doğum öncesinden de kilom vardı ondan benim 6 ay falan sıkmam lazımemzirirken de nasıl sıkcaksam neyse umarım sütüm olur da emzirmek de baya kg verdiriomuş diolaarr
![]()
Belki nisan degildir ya doktora gidince daha iyi soyler zaten bence sen yine cok yorma kendinide sancin falan baslamasin caniminsallah canim 38 bari olsaydi daha 36ya yeni girmistik
belki de bilmiyorumki
pazartesiye kadar beklicem pazartesi muayeneye giderim
pazartesi gidicem canim simdi doktor yok zaten
Allah yardımcın olsun canım bebekler bizden daha güçlüler canını sıkma sen içini ferah tut ki sütun gelsin bebeğin de bian önce toparlansn insallhKızlar lütfen dua edin bugün akşam bebegim nefessiz kaldı çok ağladım 112 yi aradık Allahtan yanim da gorumcem eşi kayinvalidem vardı gorumcem burnundan ağzıyla birşey varsa diye çekti sonra hemen annemi aRadi kayinvalidem gelin diye herkes çok panik oldu ilk cocugumda hiç böyle birşey yaşamadım 112 gelmesine yakın zar zor nefes almaya başladı yavrum 112 den gelenler şuan için iyi dediler ama az önce yine tuhaf sesler çıkarmaya başlayınca fakülteye götürdüler ben zaten sezeryan dan dolayı çok kötüyüm ağrılarım çok fazla bir de odemim aşırı fazlalaştı sürüm de gelmedi doğru düzgün herşey üst üste geldi ne olur dua edin
Cok sukur canim cok gecmis olsunKızlar hepinize tek tek yazamadım şuan herşey yolunda çok.sukur Allah sorandan da sormayandan da razı olsun Allah kimsenin başına vermesin
Ewet benim kahverengi gelmişti nisanm adetinin son günleri gelen leke rengine yakın gelmiştiKahverengi de olabiliyormuş canım bir yazıda okumuştum
gecmis olsun canim allah tekrarini yasatmasinKızlar hepinize tek tek yazamadım şuan herşey yolunda çok.sukur Allah sorandan da sormayandan da razı olsun Allah kimsenin başına vermesin
İyi olmanıza çok sevindim canım aklım sizdeydiKızlar hepinize tek tek yazamadım şuan herşey yolunda çok.sukur Allah sorandan da sormayandan da razı olsun Allah kimsenin başına vermesin
Nisan geldikten sonra 48 saat içinde acilma ve sancı başlar diye okumuştum canım acele etme bu doğumun başlamasının ilk belirtisi suyun gelirse veya sancin başlayıp da 5dk bir e düşerse gidersin bir avazda doğurur gelirsin inşallah güzel guzelbugun agrim sizim olmayinca gitmeyim dedim gerekirse pazartesi giderim diye dusunmustum![]()
Dun cati muayenesi olmustum bazi arkadaslar ondan olabilecegini soyluyor kafam karisti nisan mi degil mi anlamadimNisan geldikten sonra 48 saat içinde acilma ve sancı başlar diye okumuştum canım acele etme bu doğumun başlamasının ilk belirtisi suyun gelirse veya sancin başlayıp da 5dk bir e düşerse gidersin bir avazda doğurur gelirsin inşallah güzel guzel
Pembe çizgiler önemsiz, kırmızı çizdiğim alana çalışın yeterli.Çok teşekkür ederim deneyeceğim. T şeklinde olan koyu pembe çizginin üstünden tamamen geçecek miyim bastırırken yoksa sadece avuç içinden parmak arasına olan düz çizgiye mi masaj uygulayacağım.