10. günden herkese merhaba
Doğum yapınca yazamaz oldum buraya. Aslında vakit buldukça okuyorum fakat sayfalara yetişemediğim için yazamıyorum
Doğum yapan anneler gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün bebişleriniz
Yapacak olanlara da şimdiden kolaylıklar dilerim, sağ sağlim evlatlarınıza kavuşun inşallah
Bizde baya toparladık artık. Göğüslerim 2. günden beri acıyordu ben sürekli lansinoh krem sürdüm ama acı devam etti en son kanamaya başladı. 3 gündür de dönüşümlü olarak kantaron yağı ve susam yağı sürüyordum. İyi geldi ama sürekli bir sızlama hali vardı bir de ilk emerken inanılmaz bir acı çekiyordum ha geçti ha geçecek diye gümüş kapakta almamıştım ama dün eşime söyledim artık gitti aldı taktığım gibi rahatladım gerçekten
çamaşıra sürtmediği için yanma hissi anında gitti. Emzirmeye başlarken daha az acı hissediyorum artık 10 gün boşa acı çekmişim almak isteyen ama tereddüt edenleriniz var ise bence alınmalı.
Bir de 2. İyi ki almışım dediğim de emzirme yastığı onu da çok kararsız kalarak almıştım ama iyiki almışım. Bu arada çok sert olanları var ben arkadaşımdan gördüğüm daha yumuşak olanını aldım çok rahat ettim.
Ve gelelim Demir bey’e
2 gündür gece apartmanı inletiyoruz gaz sancılarımız başladı. Ben kimyonlu su içmeye başladım az biraz etkisi oldu ama bebişi pek rahatlatmadı. Bugün rezene aldım içtim, 2 kaşıkta bebişe verdim daha iyi gibi ama bir günü bir gününü tutmuyor. İyi geldi dediğim şey ertesi gün fayda etmiyor o yüzden ilerleyen zamanlarda göreceğiz işe yaradı mı yaramadı mı
Bizim gibi gaz sancısı çeken var mı? Varsa neler yapıyorsunuz ve en önemlisi işe yarıyor mu