2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba canım
Güzel haberlerine sevindim. Meme acısı çok zor gerçekten gümüş kapaktan bende umutluyum. Gaz için hergün rezene ve kimyonu içmeye çalış bebeğe gaz için masaj yapabilirsin karnına saat yönünde ve bacaklarına egzersiz yaptırabilirsin. Ayakları sıcak olsun genelde bebeklerin ayakları soğuk oluyor. Sende yediklerine dikkat et gaz yapacak şeyler tüketmemeye çalış. Ama hala gazı varsa doktor gaz damlası verecektir ben kızımda kullanmıştım önce bitkisel şeyler veriyorlar biogaia gibi ama hala etki etmezse sap simplex gibi daha etkili damlalar veriyorlar. İnşallah kısa sürer gaz sancılarınız

Gerçekten birden bire boşalan bişey hazırladım artık ben kendimi bişey olursa artık çocuk bezi koycan
Ben doğum yaptığım gece wcye kalktım, işim bitti tam çıkıcam foşurrr diye birden boşaldı suyum eşime dedim suyum geldi pijamayı falan indiirp tekrar wcye oturdum gelmeye devam etttğ bitti sanıp kalktğm her an geldi, kanlı ve pembe gelmeye başlayınca orkid taktım 2 tane ama bebek bezi daha mantıklı ya da hasta külodu çünkü hareket ettikçe hala gelmeye devam ediyordu. Eşim arabanın koltuğuna hasta bezi serdi, gerçi orkid sızdırmamış ama ameliyata girerken orkidimi çıkarttğmda 3 kg falan su taşıodu resmen eşim hep suyun gelince battal çöp poşeti bağlıcam altına diodu mantıklıymış cidden.

Kizlar gunaydin ya birsey sorucam benim nişana benzer bisi geldi gibi 2 gun once ama kanlanma yoktu hic olmadi da. Bugun surekli gece akintim oldu ben kesedeki suyu birden bosalircasina bekliyorum ama sızıntı seklinde de olabilir mi? Bugun kontrolum var dualariniza ihtiyacim var.

Valla canım mantıklı cidden bende alt açma bezi filan koyacağım dediğin gibi çöp poşeti de mantıklı batmasın

Eger bebek doğum kanalına yerleşmiş veya yüzere ise suyun birde fos diye gelmez canım. Bana hastanede öyle dedi ebe ve doktor. Eve yolladılar akşam 17 den beri işte nefes egzersizi ile idare ediyorum bende. Suyum gelmediği icin eve yolladılar benide

Kızlar ben gece üstümü örtmeden yatıyorum.
Ayaklarım yanıyor. Ateş basıyor. Sizde varmı böyle birşey.
Ben normalde çok üşüyen bı insanım ama sırılsıklam kalıyorum ayaklarıma kolonyalar döküyorum öyle ferahliyorum. Regliden olmadığımız dan dolayı daha doğrusu hormonel bişey bu emzirirken daha da terleniyomus inşallah usutmeyiz

Naptın canım artti mi sancılar ? Evde beklemek daha mantıklı bu süreçte

Naptın canım artti mi sancılar ? Evde beklemek daha mantıklı bu süreçte
Yani çoğalır gibi ama işte düzensiz bazıları 30 sn bazı daha uzun veya kısa. Ağırlıklarida değişik. 1 saat sonra kendi doktorumda randevum var ama bana kalsa hiç çekemem. Sürekli geliyor ama işte değişik değişik şiddetle. Arada biraz da kanlı akıntı var. Tuvalete abone oldum anlayacagin

Ilık su dolu kabın içine poşeti koyup oda sıcaklığında çözüldükten sonra biberona koyup sıcak suyun içinde bekleterek ılıtıyordum ben...

Kızlar ben gece üstümü örtmeden yatıyorum.
Ayaklarım yanıyor. Ateş basıyor. Sizde varmı böyle birşey.
Ne diyorsun yahu resmen gibi oluyorum geceleri ...pike koydum ayak ucuma ateş basınca onu ortuyorum artik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…