Merhaba bende sagiyorum ama oda sıcaklığında 3 saat içinde veriyorum bebeğime, buzluğa koyduktan sonra nasıl kullanıyoruz ? Çözülmesini bekleyip benmari usulü isiticaz mi ne kadar sürede tüketilmeli , çok soru sordum
Birkac gundur sancilar artmisti, bugun biraz daha yogun hissediyordum ama niyeyse dogum olmaz gibi geliyordu. Koltuga uzandim, vajinada pit diye bir his oldu, sivinin geldigini hissettim ayaga kalktim bayagi su geldi, pijamam islandi bayagi ama durmadi da hala gelmeye devam ediyor iki saattir falan ara ara. Aynen canım fos gibi diyebiliriz Acikligim azmis daha 1-2 cm'miş bekleyecegiz yani hastanede daha
Bn kızımı sevmemrkten bahsetmedim bn onun varlığına alışamadım dedim allaha şükür sorumsuz bir anne değilim işim gücüm onların iyiliği sağlığı herşeyleriyle ince ince ilgilenirim bnm tek sorunum ona alışamamış olmak
Yazdıklarını okudum canım bende aynı şeyleri yaşıyorum uyanamıyorum değil tam tersisürekli geceleri ağladığı için uyuyamıyorum ama bu sürece de daha tam alışmış değilim. 22 gün oldu ben doğum yapalı. Ama tam alışamadım varlığına. Ağlama krizlerine giriyorum sürekli ona bakamamaktan endişe ediyorum varlığına alışamadım dediğin gibi. Araştırdım lohusa depresyonuymuş bu çoğu kişi de yaşıyormuş zamanla geçen bir şeymiş. İnşallah biz de kısa zamanda atlatırız. Üzülme kuzum sen iyi bir annesin evladın için endişeleniyorsun. Sadece artan sorumlulukların verdiği endişeler var üstünde benim gibi. İnşallah atlatıcaz bu günleri. Sabırlı olmalıyız. Üzülme.
Selam kizlar bizde kavustuk benegimize. Eliz 3350 gr 54 cm. Biraz agrilarim var ama bebis daha tam ememiyor daha. Sadece spinal anestezide cookk zorlandim ben acayip tirriyordum. Uc kerede tansiyonum dustu ameliyata malesef ama suan iyiyim. Agrilarim oyle asiri cok degil.
Kızlar normal doğum yapıp da çok afedersiniz poposu ağrımayan var mı benim ağrım var sanki bağsur var gibi korkuyorum bakmaya da doktor kontrolüm var cuma günü artık bakalım ne diyecek. Gerçi sordum sıcak suya otur birde eline zeytinyağ sürüp o bağsuru içeriye doğru ittir dedi de nasıl yapılan ya ayy düşününce bile fena oluyorum birde epizyo yırtılmam falan da olmadı 3. Ikınmada doğdu çocuk ama bu bağsur nasıl oluyor anlamadım.
Canim hemoroid olmayabilir fissur de olmus olabilir yani catlak. Genel cerraha gorunsen fena olmaz ilerlemeden krem falan geciyo hemen ama ilerlerse kremde fayda etmiyor. Ilk dogumum normal dogumdu ve baya zorluydu dogumdan sonra oldu bende de baya ugrastim erkenden mudahale etmedigim icin derinlesmisti catlak. Doktora gorunene kadar da her tuvalet oncesi ve sonrasi sicak suya oturabiliyosan otur mutlaka ordaki kaslari gevsetiyo rahat tuvalete cikmani sagliyor. Kabiz olmasan bile catlak varsa agri oluyor.
Kızlar bu akşamüstünden beri benim kız yine zor uyanıyor ya, zorla sağdığım sütü verdim resmen. Sizce içtiğim süt artırıcı çaydaki rezene yüzünden olabilir mi? Sarılık oldu desem herhangi bir sarılık belirtisi yok. Doktora gitcez yarın ama çok canım sıkıldı
Benim evde baslamişti ilkönce çişim geldi de tutamiyorum sandim:)) sonra bacaklarimdan asagya ilik sular suzulmeye basladi tutman imkansiz ne yapsan akiyo ustumu degistirdim bacaklarim titremeye basladi tabi ben yusuf yusuf:) ustumu degistirdim doktorumu aradim hastaneye gittim ve degistirdgim ustum de batmisti aklima ped takmak hic gelmemisti o zaman
Kızlar girebildiğim zamanlar kontrol ediyorum sayfaları. Benim zamanım bebekle geçtiği için de değil iyi olmadığım için giremiyorum buraya. Biraz ameliyattan bahsedeyim spinal oldum. Bebek hemen çıktı 2870 doğdu 47 cm. Benim değerlerim çok düşüktü bilenleriniz vardır. Ben tam 1.5 saat ameliyatta kaldım biraz sorunlu geçti sanırım. Sonrasında da sancım çok oldu iki ünite kan verdiler biraz toparladım tabi şimdi iyi sayılırım bebekte iyi çok şükür. Allah hepinize kolaylık versin inşallah
Kızlar bu akşamüstünden beri benim kız yine zor uyanıyor ya, zorla sağdığım sütü verdim resmen. Sizce içtiğim süt artırıcı çaydaki rezene yüzünden olabilir mi? Sarılık oldu desem herhangi bir sarılık belirtisi yok. Doktora gitcez yarın ama çok canım sıkıldı
Ya neler neler yapıorum bi bilseenn, delirceeemmm uyanmıooo topuğunu sıkıorum soyuyorum ıslak mendille bacaklarını ayaklarını siliorum ağlıo hatta sonra yine dalıo. Zorla biberonla içirdim bugün 2 kere kendi ağlayıp emdiği de oldu gün içinde 40 dk boyunca ama akşamüstünden beri böle
Birkac gundur sancilar artmisti, bugun biraz daha yogun hissediyordum ama niyeyse dogum olmaz gibi geliyordu. Koltuga uzandim, vajinada pit diye bir his oldu, sivinin geldigini hissettim ayaga kalktim bayagi su geldi, pijamam islandi bayagi ama durmadi da hala gelmeye devam ediyor iki saattir falan ara ara. Aynen canım fos gibi diyebiliriz Acikligim azmis daha 1-2 cm'miş bekleyecegiz yani hastanede daha
Ya neler neler yapıorum bi bilseenn, delirceeemmm uyanmıooo topuğunu sıkıorum soyuyorum ıslak mendille bacaklarını ayaklarını siliorum ağlıo hatta sonra yine dalıo. Zorla biberonla içirdim bugün 2 kere kendi ağlayıp emdiği de oldu gün içinde 40 dk boyunca ama akşamüstünden beri böle
Sıkma canını alışacaktır sarılık olmaması için uyandırıp beslemen gerekli ister meme ister biberon zorlada olsa ver canım zamanla düzene girer merak etme. Uykucu fındık yerimmm
Sıkma canını alışacaktır sarılık olmaması için uyandırıp beslemen gerekli ister meme ister biberon zorlada olsa ver canım zamanla düzene girer merak etme. Uykucu fındık yerimmm