2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ilık su dolu kabın içine poşeti koyup oda sıcaklığında çözüldükten sonra biberona koyup sıcak suyun içinde bekleterek ılıtıyordum ben...

O pit bende sık sık oluyor ama su falan gelmedi kolay bir doğum olur inşallah

Yazdıklarını okudum canım bende aynı şeyleri yaşıyorum uyanamıyorum değil tam tersisürekli geceleri ağladığı için uyuyamıyorum ama bu sürece de daha tam alışmış değilim. 22 gün oldu ben doğum yapalı. Ama tam alışamadım varlığına. Ağlama krizlerine giriyorum sürekli ona bakamamaktan endişe ediyorum varlığına alışamadım dediğin gibi. Araştırdım lohusa depresyonuymuş bu çoğu kişi de yaşıyormuş zamanla geçen bir şeymiş. İnşallah biz de kısa zamanda atlatırız. Üzülme kuzum sen iyi bir annesin evladın için endişeleniyorsun. Sadece artan sorumlulukların verdiği endişeler var üstünde benim gibi. İnşallah atlatıcaz bu günleri. Sabırlı olmalıyız. Üzülme.

Çok geçmiş olsun kuzum maşallah bebeğine de sana da. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canim hemoroid olmayabilir fissur de olmus olabilir yani catlak. Genel cerraha gorunsen fena olmaz ilerlemeden krem falan geciyo hemen ama ilerlerse kremde fayda etmiyor. Ilk dogumum normal dogumdu ve baya zorluydu dogumdan sonra oldu bende de baya ugrastim erkenden mudahale etmedigim icin derinlesmisti catlak. Doktora gorunene kadar da her tuvalet oncesi ve sonrasi sicak suya oturabiliyosan otur mutlaka ordaki kaslari gevsetiyo rahat tuvalete cikmani sagliyor. Kabiz olmasan bile catlak varsa agri oluyor.

Kızlar bu akşamüstünden beri benim kız yine zor uyanıyor ya, zorla sağdığım sütü verdim resmen. Sizce içtiğim süt artırıcı çaydaki rezene yüzünden olabilir mi? Sarılık oldu desem herhangi bir sarılık belirtisi yok. Doktora gitcez yarın ama çok canım sıkıldı

Haberdar et canım bizi sagsalim kavuşmak nasip olsun inşallah bu su meselesi fos diye mi oluyo herkes öyle anlatiyo kafamda deli sorular
Benim evde baslamişti ilkönce çişim geldi de tutamiyorum sandim:)) sonra bacaklarimdan asagya ilik sular suzulmeye basladi tutman imkansiz ne yapsan akiyo ustumu degistirdim bacaklarim titremeye basladi tabi ben yusuf yusuf:) ustumu degistirdim doktorumu aradim hastaneye gittim ve degistirdgim ustum de batmisti aklima ped takmak hic gelmemisti o zaman

Geçmiş oldun canım şükür ki toparlamışsınız

Ah kuzum 40 böyle geçer sonrası bu kız niye uyumuyor oluyor genelde

Uyandır canım ayağını çimdikle soğuk ellerle karnına dokun ama uyandır kaç günlüktü

Uyandır canım ayağını çimdikle soğuk ellerle karnına dokun ama uyandır kaç günlüktü
Ya neler neler yapıorum bi bilseenn, delirceeemmm uyanmıooo topuğunu sıkıorum soyuyorum ıslak mendille bacaklarını ayaklarını siliorum ağlıo hatta sonra yine dalıo. Zorla biberonla içirdim bugün 2 kere kendi ağlayıp emdiği de oldu gün içinde 40 dk boyunca ama akşamüstünden beri böle

Allah kolay doğumlar nasip etsin canım

Sıkma canını alışacaktır sarılık olmaması için uyandırıp beslemen gerekli ister meme ister biberon zorlada olsa ver canım zamanla düzene girer merak etme. Uykucu fındık yerimmm

Günü gününe uymuyor çoçukşar sarılık riskiniz kalktıysa zorlama o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…