2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Eee bugün yok mu doğum yapan suyu nişanı sancısı gelen kızlar...
Ben bugün sabaha kadar kabuslarla uğraştım sizde de oluyormu son haftalar hep bebeğimle yada doğumla ilgili kabuslar görüyorum

Bende de çok yanma var kan grubuyla mi alakalı acaba benimki 0 negatif
Tamamen alakalı diyemem ama ilişkisi çok yüksek. Belki duymuşsunuzdur, mizaca göre beslenme diye bir şey var doğu tıbbında. Psikolojide kullanılan mizaçtan farklı bir kavram bu. Her insanda tıpkı kan grubu gibi 4 farklı mizaçtan biri baskın oluyor. Beslenme mizaca uygun olmadığında terlemeden çok ciddi hastalıklara kadar bir çok sıkıntı başlıyor insanda. 0 ve A kan grupları genelde sovda ya da balgami denen mizaçta oluyor. Bu insanların mizacı soğuk oluyor ve sağlıklı kalmak için sıcak mizaçlı besinler almaları gerekiyor, çünkü mizaç dengesi böyle sağlanıyor. Eger soğuk mizaçlı insan soğuk beslenmeye devam ederse vücut aşırı soğuyor ve hararet yapıyor. Karda elleri üşüyen insanın eli karla ovunca bile ısınır ya onun gibi bir ısıyı yanlış algılama hali gelişiyor. Gebelikte özellikle fazla soğumanın sebebi modern tıbbın insanlar arasındaki bireysel farklılıkları hiç gözetmeden gebelere süt ürünleri ve eti şiddetle tavsiye etmesi ve sentetik ilaçlar kullanılması. Oysa 0 ve A kan grubu için süt ürünleri hastalık sebebidir, büyük baş hayvan eti hastalık sebebidir. Çünkü bunlar mizacı soğutur, maden suyu, sentetik vitamin dahil paketli tüm besinler mizacı soğutur. Sadece bunlar değil tabi ama en çok bunlar tüketildiği için bunları yazdım. Gebelikte bu yiyeceklere düşünce mizacı soğuyan anneyi hararet basıyor.

Zamanı gelmis anlayacağın baskıdan dolayı damla damla yapıyorum ben benimki de çok hareketli suya giriyim de biraz rahatlasın

Zamanı gelmis anlayacağın baskıdan dolayı damla damla yapıyorum ben benimki de çok hareketli suya giriyim de biraz rahatlasın
Bende de damla damla ama sanki kaç saattir tutuyorum da o ağrıyor yapıyor gibi. Bide arkası da çok baskı yapıyor. Ama işte düzenli değil diye geri yolladılar Şuan acayip yorgunum ve bebisde kıpır kıpır hani hiç doğacak modunda değil. Insan bi sakinler doğmaya yakın bu halay çekiyor sanki

Kızlar sezaryenden sonra dizden aşağım her iki bacağımda da fil gibi oldu yaa, sizde durumlar ne? Tuzlu ılık suya koyuorum, üstlerine bazen buz koyuorum inio gibi olyo ama yine şişio, ztn 3 lt su içiyorum sütün fazla olsun diye ama daha napılabilir? Ödem attırıcı bi şeyler falan kullanılabilir mi?

Bende de damla damla ama sanki kaç saattir tutuyorum da o ağrıyor yapıyor gibi. Bide arkası da çok baskı yapıyor. Ama işte düzenli değil diye geri yolladılar Şuan acayip yorgunum ve bebisde kıpır kıpır hani hiç doğacak modunda değil. Insan bi sakinler doğmaya yakın bu halay çekiyor sanki

Canım.merak etme 10 gün sonra düzelecek deneyimli olarak söylüyorum

Al benden de o kadar canım ama duş gerçekten onuda rahatlatiyo ben bunu anladım

Bir hafta öyle oluyo diye biliyorum canım su içmeye özen göster yüksekte tut ayaklarını ama onun dışında tansiyonunu sürekli olcmen gerek bazen narkozdan kaynakli da olabiliyo ne tuzlu ne tuzsuz ye .

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım hayırlı olsun adıyla yaşasın

Kızlarrr dua edin bugün 3 te yatış yapılacak suni için ...40+5 ...herşey yolunda gider inşallah sağlıkla bebşi kucağımza alırz Dualrnzı bekliyrum
Ay sen 40 ı geçmişsin. Benden önce kalan yok sanıyordum. Kendisi gelmiyor mu bebiş? Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Benim bebiş irilermiş doktorum açıklığın aynı dedi ilerlememiş ve bebek hareketleri azalmış nts pek iyi değil dedi o yüzden yarın oğlumla kavuşma günü hayırlısı böyleymiş demek ki diyorum normal olsun istedim hep biliyorsunuz önemli olan sağlıkla kavuşmak
Aynı bedende son gün bunu bilmek epey duygulu

Hayırlı olsun canım
Ben sen normali bekliyorsun sanıyordum
Öyleydi cnm ama ben bu sancılara dayanamıyorum normal doğuma hiç dayanamam DİE cesaret edemedim ikisininde zorluğu war elbet kolay bişey yok ama artık gece gündüz çok zorlanıyorum bakalım artık hayırlısıyla sağlıkla kawuşalım da

Ya evet canım göğüslerimin acısından hemen uyanmasın, emmesin diye dua eder olmuştum Gümüş kapağın bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim taktığım an rahatlattı ve emzirmeye başlarken daha az acıyor 1-2 güne o da geçer diye umuyorum
Ya bizim ki altını açınca, üstünü değiştirirken falan çok ağlıyor çıplaklıktan korkuyor sanırım. Ağlamadığı çok nadirdir o yüzden masaj yağı falan süremiyorum henüz. Altını alırken bile kan ter içinde kalıyorum biraz alışsa masaj yapıcam inşallah Ablamın oğluda kolik bir bebekti Sap simplex, nurs harveys, zinco, acı elma yağıyla masaj, kimyon, rezene Allah ne verdiyse kullanmıştık sancı hafiflese de illaki oluyordu 3 ay sonra falan geçiyormuş bakalım umarım bizimki o seviyeye gelmez kimyonla rezeneyle falan atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…