2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bugüne kadarki en heyecanlı kontrolümü atlatmış bulunmaktayım
Önce çatı muayenesi oldum 1-2 cm açıklık var dedi ebe.
Sonra doktoruma gittim ultrasonda bebeğin karın çevresi yine 2 hafta geri kalmış.
Böyle durumda ben normal doğum önermiyorum fazla bekletmek istemiyorum haftaya alalım dedi.
Perşembe günü tam 38+0'da alacak doğuma yani bana erken gibi geldi ama bişey de diyemedim.
2850 gram olmuş kızım çok ufak daha ya

Allah kabul etsin şimdiden cnm akika kurbanını biliyorum ama saç kesilme olayını bilmiyodum bide kaçıncı gün kesilmesi gerekiyo kurbanın bi zamanı olduğunu bilmiyodum kusura bakma

İlk yataktan kalkmayı atlat gerisi gelecek Allahın izninle Sağlıkla büyüsün

Maşallah canım ikinize de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun evladın vatana millete size inşallah kuzum

Allah kabul etsin şimdiden cnm akika kurbanını biliyorum ama saç kesilme olayını bilmiyodum bide kaçıncı gün kesilmesi gerekiyo kurbanın bi zamanı olduğunu bilmiyodum kusura bakma
7'inci gün kuzum ama şart değilmiş dosya ekleyemiyorum diyanetin sitesinden bak yazıyor

Erken değil canim ideal merak etme 3 kg rahat doğar dışardan çok çabuk kg aliniyo zaten

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canım inşallah bian önce ayaklanirsin

Canım tarihimiz aynıydı bak cuma doğuralım demiştik sen cidden cuma doğuyorsun ben pazartesi hayırlısıyla
şimdiden geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider

Gecmis olsun canim ne sorun varmis ki bir sikayetin yoktu sanirim
Kan değerlerim normal çıkmıyor.
Geçen sefer eşime demiş doktora gidin. Eşim anlamamış.
Bugün kontrole gittim randevumuz vardı.
Doktor kızdı. Apar topar kaldırdı bizi hastaneye.
Mide bulantım hep vardı.
Bir ara kusmalarım vardı. .
Dişlerim kanıyordu.
Ama kendimi iyi hissediyordum.
Bebeğim iyi olsun yeter çok üzgünüm

Bebek doğum kanalında sancılarım kasılmalarım var 38 i doldurdursun istiyor dr.pandemi süreci bir gün bile karnında kalsa bizim için iyi bu süreçte yoğun bakım riski azalsın istiyor.Her an baslayabilir sancın artar şu gelir vs yeme içmeyi bırak hemen dedi sezeryan için.Simdi korkuyorum hem sancı çekip tokluktan dolayı bekletirlerse diye inşallah haftaya planladigimiz günde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…