2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
17 günüm var doğuma ve bebeğim 2. Kilo 100 gr.
Çok üzgünüm.
Bebeğim çok küçükmüş.
17 günde ne kadar kg alır ki
Sağlıklı olsun yeter ki canım kilo doğumdan sonra da alır hem hastane takibinde mutlaka onun için de bir önlem alıcaklardır güzel haberler alırsın inşallah hep canını sıkmamaya çalış

Oyy kıyamam ya banyoda da ağlıyordur o zaman. 4 aya yakın sürüyor genelde canım. İnşallah kolay bir süreç olur
İlk banyoda ağlamadı ama 2. sinde biraz ağladı. Acaba canı mı yanıyor diyorum ya ayın 16sında doktor randevumuz var detaylıca baksın bakalım. İnşallah çabuk adapte olur

Çok üzgünüm.
Bebeğim çok küçükmüş.
Bir haftada ortalama 200-300 gr alir canim sen sut kasar ceviz falan yemeye calis bolbol 2.5 kg dan sonra kucuk sayilmiyor diye biliyorum zaten onemli olan sagligi hem kucuk bebekler daha cabuk buyuyor sen hic onu dusunme

Doğum yapacak olmak sonrasını düşünmek lohusalık zaten zor dönemler ama insanlar bu zor dönemlerde destek olacağına daha da strese sokuyorlar malesef iki lohusalığımda da yaşadım malesef Allah hidayet versin canım umarım hele ki şu ortamda kalabalığın iyi bişey olmadığını ve küçük bebeğin öpülüp durulmayacağını anlarlar da sende sıkıntıya düşmezsin

Bebegi gormeye sevmeye geliceklermis her gun gormezlerse ozlerlermis ama ben esime bir sey desem ben suclu olucam anlayamiyorum cidden amac yardim etmek degil zaten simdiye kadar kendi kafasina gore ordugu elisleri disinda bir faydasini gormedim. Ama esime bu durumu nasi anlaticam bilmiyorum annesine en ufak bir sey diyince sen bizimkileri istemiyorsun tribe giriyor. Keske dusunceli insan olsalar

Insallah herkes anlar hic umudum yok ama umarim esimle bu sebepler yuzunden kavga etmeyiz daha cok stres olmam

Bende her seferinde gerek olmadigini soyledim ona ama benden istedigini duyamayinca esime yolunu yapmis resmen. Nasil olucak bilmiyorum allah hepimize sabir versin

Aynen öyle canım hazırlıksız gitmekten çok çekiniyorum başından beri şuan benim normal gorunuyo ama yapabilirmiyim riske atmakta istemiyorum süreçten dolayı kafam çok karışık olduğundan ana biraktim artık çok stresleniyo çünkü insan hele şu şu meselesini çok kafaya taktim

Çok üzgünüm.
Bebeğim çok küçükmüş.
Canım hiç mi kontrolde kg durumunu söylemediler belkide rahim damarlarında sıkıntı vardı beslenmede sıkıntı yoksa kaşar peynir muz kuruyemiş tüket canım olabildiğince ama dışardan daha güzel kilo aliniyo merak etme

Kv denler virüs için dikkat eden insanlar mi eğer öyle değilse bunu kullan geldiklerinde maske kullanma şartı koy bebeği de kucaklarina alamayacaklarini beşiğinde sevmeleri gerektiğini soyle bu şartları kabul ediyorlasa buyursun gelsinler öyle hergün gelene hizmet edilmez ilk bişeyler ikram edersiniz sonraları çayı ocağı koyarsanız esin doldursun dursun sen yanlarına çıkma hiç odan dur temizliğide eşine yaptir hadi askim tatlım diye diye

Hayırlısı olsun canım da neye göre normal doğum önermiyor. Madem açıklık var suni sancı da deneyebilir. Başka bir sorun yoksa tabii. O zamana kadar 3 olur bence canım
Bebek minyon olduğu için önermiyorum dedi.
Biraz da sezeryan kolaylarina geliyor demek ki bilmiyorum ki canm.
Doktor riske atmayalım deyince ben de ille normal istiyorum diyemedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah tek düşündüğüm bebeğim şu anda o sağlıkla gelsin de gerisi çok önemli değil.

Benim de haftaya Salı ya da Cuma olacak. Bugün anneme aldırdım valla korkuyorum her an gelecek gibi

İnsanlar kendi düşünmediği sürece duvarla konuşuyor gibi hissediyor insan strese giriyor ben saldım artık biri gelince çocuğu uzaktan gösterip uykusu var diyorum yatak odasına geçiyorum

Bende her seferinde gerek olmadigini soyledim ona ama benden istedigini duyamayinca esime yolunu yapmis resmen. Nasil olucak bilmiyorum allah hepimize sabir versin
Zaten arkadan işguzarlik yaptığı için herşeye dahada sinir oluyor insan.Bugun beni arayıp yer yapmaya çalıştığı kırılma gücenme yok risk herkes icin var ben kendimi çocuklarımı düşüncem sende kendini çünkü bu hastalıkta sonra kimsenin kimseye faydası yok diye yolunu görüntülü konuşuruz biraz zaman geçince de bakarız dedim.Ayrica zaten ne bana bakar ne çocuğa sıkıntıdan gezmeye gelecek.Bakalim ne olacak o durmaz yine gelir de.Benim eşim çok bağlı zaten annesine ne laf söyler ne birşey.Zaten stresimiz yetiyor kendimize rahat bıraksınlar.

Bence de tamamen sezaryen kolayına geliyor gibi
Maşallah bebeğin kilosu gayet güzel bence kendi açılman filan da var
Ben erken planlı sezaryen için sorun olmadığında çok sıcak bakmıyorum vaktini beklemek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…