2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah bende rahat bı şekilde atlatırım ne olursa ana birakmak istiyorum kasılıp duruyorum şuan

İnşallah bende rahat bı şekilde atlatırım ne olursa ana birakmak istiyorum kasılıp duruyorum şuan
Aynen canım ana bırakmak daha doğru olur senin için de inşallah canım atlatırsın merak etme sakin ol çok güzel olacak inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bebeğini

Bu gelen nisanmis kivrandirici ağrım olursa gideceğim öyle yazmis bekliyorum adet sancısı gibi sancım var şuan . Ama mantıksız herkesin ağrı eşiği çok farklıdır şuan hissediyorum ben zaten.
Düzene girerse eğer doğum sancısıdır. Evet dayanamayacak gibi demem anlamsız çümkü herkesin ağrı eşiği farklı. Benim doktorum da açılmama bakınca sancın oluyor sen hissetmiyorsun demekki dedi 3 cm açılma sancısız olmazmış

Aynen canım şuan kasılma ve belden vuran ağrılar hissediyorum bakalım çok siıklasirsa gideceğim .

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için Ben gebeligimde beni rahatlatan pek kimseyle karşılaşamamış olmanın eksikliğini çok yaşadığım için faydalı olabileceğimi hissettiğimde yazmayı önemsiyorum. Yazdıklarımın iyi gelmesine çok sevindim. Herkesin hayatında ilaç gibi insanlar olsun, en dar zamanlarda yetişsinler inşallah

Hanımlar iyi akşamlar doğumdan sonra forumu okuyamıyorum ama bebişi olanlara hayırlı olsun. Çok tatlı bir telaş gerçekten. Tecrübeli annelerin ilk kez anne olan yanında ilgilenecek de kimsesi olmayanlara -benim gibi- tavsiyelerinizi merak ediyorum. Babamız işe başlayacak ben yalnızken acaba nelere dikkat etmem gerekiypr daha gaz sancıları tam başlamadı başlayınca zor olduğunu söylüyorlar acaba olmaması için bişey yapamıyor muyuz? Bugün ilk banyomuzu yaptık bu arada güzel geçti

Ben kaka yapma muhabbetinden korkuyorum yoksa bekleyelim tabii onlar zamanını bilir. Doktorum 41 i bekliyor ama 42 yi beklemeyi tavsiye etmiyor. Bana da riskli geliyor açıkçası

Aynen yazdıklarınız gerçekten çok iyi geliyor. Bilmediğim bir çok konu hakkında merak duygum kabardi, araştırma gereği hissediyorum yazdıklarınız sayesinde. Bu bilgi birikimi ve ruhsal dinginliğe nasıl ulasabilirim diye düşünmeye başladım. Hem kendime hem etrafimdakilere faydalı olabilmek adına. Önereceğiniz kaynaklar varsa çok sevinirim

Ben kaka yapma muhabbetinden korkuyorum yoksa bekleyelim tabii onlar zamanını bilir. Doktorum 41 i bekliyor ama 42 yi beklemeyi tavsiye etmiyor. Bana da riskli geliyor açıkçası

Ben de bu sefer kendi sancilarimla doğum başlasın istiyorum. Suni sanciya gerek kalmaz inşallah. 40. Haftaya dayanip gelmezse bir kaç gün daha bekleriz demişti benim de dr.um. Beklemek isterim ama 41den sonrasi ister istemez beni de tedirgin eder sanirim. İnşallah daha fazla beklemeye gerek kalmadan şu birkac gün içinde kolay bi doğum olur canim senin için de

Ben nst de 120-130 u gördüm ve daha da yükselmeden tam açıklıkla doğuma alındım . 120-130 baya şiddetli doğum sancısıydı Missyloves bence 100 ü görüyorsan bedenini iyi takip et mutlaka bir işaret verecektir

Ben de görümceme ve kardeşime kolonya şişeleri yaptım bebeleri için. Yakında satışa da başlarım Ay yok valla yorucu sırf zaman geçsin diye. Doğuma son 3 gün korkmaya başladım

Eklentiler

• 37E92EE0-6137-468E-918C-DA6E5B7AE7A4.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 4E25A4A3-CBDA-408F-AFA1-C97D58415162.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 46
Amin inşallah biz de size çok teşekkür ederiz burada bizleri rahatlattığınız için. Kesinlikle daha çok yazmalısınız burada sizin gibi insanlara ihtiyaç var gerçekten. Çünkü bir çok konuda biz tecrübesiz anneler çok panik yapıyoruz, yazdıklarınız gerçek anlamda rahatlatıyor çok sağolun

Forumu çok zor okuyabiliyorum malum bebek. Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun doğum bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde evlatlarına kavuşurlar Birdbugün oğlumun doğumunun 7. Günüydü babası saçlarını kazıdı sadakasını verdik ve ilk banyosunu da bugün yaptırdık kulağına ezan okudu eşim ismini söyledik falan çok güzeldi herşey sonra sağlık ocağına gidip kilo tartımı yaptırdık 3 günde çok şükür 130 g almış yavrum . Yalnız oğlumda sarılıkta var olduğu için birde çocuk doktoruna götürelim dedik iyiki de getirmişiz değeri 18 çıktı ve hastaneye yatış yaptık bebeğim fototerspi alıyor şu anda . Bize dua edin kızlar biran önce toparlayıp inşallah hastaneden çıkalım

Canım surekli kontrole gidersen birşey olmaz Allah'ın izniyle ben ikinci kızımı 42de doğurdum...aman bizim annelerimiz hafta mi saymış sancısı geldimi gitmiş hastaneye biraz modern zaman kaygıları bence..kaka yutma meselesi de çocuk strese girdiği zaman kaka yutuyor bu konuyu bir araştır ben de sen gibi düşünüyordum kaka yutmaya sebep geç doğum diye ama erken dönemlerde de o kadar risk olabiliyormuş..mesela suni sancı bebeği strese sokan şeylerden biri

Canım gününün güzel geçmesine sevindim adıyla yaşasın inşallah bebişin çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelip hastaneden çıkarsınız dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…