- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
Bebis ve bende iyiyiz canım. Aslında Epiduralsizbelki yapabilirdim ama kafası tam istediği gibi girmemiş kanala. 10 saat boyunca 7 cm de kaldık çok şiddetlendi sancilarim. Artik dayanamaz hale gelmiştim. PDA yi yaptırdıktan sonra oyle bir rahatladim ki anlatamam. Hicbirseyi sonradan uyusturmak zorunda kalmadilar hep uyusuktu. Pismanim daha önce almadigima. 3 kilo cikti dogumda 52 cm uzunluğu.Canım gözün aydın.
Çok şükür.
Ama öyle bir dedin kı ödüm koptu.
Öldüm dirildim nasıl ya ben daha da korktum.
İyi olmana sevindim canım. Bebeğin nasıl kg nasıl.
Maşaallah kilo su da iyi. Hayırlı vefalı evlat olsun inşaallahBebis ve bende iyiyiz canım. Aslında Epiduralsizbelki yapabilirdim ama kafası tam istediği gibi girmemiş kanala. 10 saat boyunca 7 cm de kaldık çok şiddetlendi sancilarim. Artik dayanamaz hale gelmiştim. PDA yi yaptırdıktan sonra oyle bir rahatladim ki anlatamam. Hicbirseyi sonradan uyusturmak zorunda kalmadilar hep uyusuktu. Pismanim daha önce almadigima. 3 kilo cikti dogumda 52 cm uzunluğu.
Valla canim ben hissettim çünkübana bide suni şancı verdiler. Basıncı hissettikce ilindim bende 3 ikinmadacıktı. Epiduralsiz yapamazdım kesinlikle.Gözün aydın canım epidurali kaç cm açıklıkla vurdular ikinabildin mi hissedilmiyomus ya
Buna bakarak yok canım yeşil sayı. Ama bende de düşüktü sayı ama belden yiyordum sancıyı. Kadın bana yok diyo sonra alltan muayne etti baktı açılma direk 9 cm olmuşBilen varmı hangisi sancı. Sancım varmı
Aaaaa anladım canım çok sağol.Buna bakarak yok canım yeşil sayı. Ama bende de düşüktü sayı ama belden yiyordum sancıyı. Kadın bana yok diyo sonra alltan muayne etti baktı açılma direk 9 cm olmuş
Gözün aydın canımBizde kavuştuk şükürler olsun ikimizde iyiyiz
Spinal sezeryan oldum biraz tedirgin oldum falan ama iyi geçti herşey şükür ❤
Oyy maşallah tosuncukHanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Salı günü 10:00 randevum vardı, burda yazıştık hatta :) Geldiğimde doktor 4 cm açıklığım var dedi ve hemen yatış verdi, iyi ki eşim bir kaç gün önceden bütün eşyaları arabaya yerleştirdi.
Formları doldurana kadar, odama geçene kadar saat 10:30 oldu. 20 dakikalık NSTye bağladılar. Sonra kontrol edince doktor 6 cm oldu, sancıları nefes kontrolü yaparken çok rahat dayanıyordum. Doktor biraz yürümeye izin verdi. 15 dk yürüdüm, tekrar makinaya bağladılar, sancılar 2 dk süreyle 1 dk arayla geliyordu, 11:40 gibi kontrol ettiler ve açılmam 8 cm oldu. Apar topar doğumhaneye aldılar, o arada artık ıkınma hissim vardı. Bebeğin kafası iri olduğu için birinci ıkınmamda yapamadım ve halsiz çok his ettim kendimi, doktor hafif kesti oramı, bebek rahat gelsin diye. İkincide yine yapamadım ve üçüncü ıkınmamda saat 12:04 benim paşamla kavuştuk çok şükür. Hemşireler ve doktor beni hiç bir zaman unutamayacaklar dedilerjet hızıyla doğum oldu. Oğlumun kilosu 3830 boyu ise 52, kafa çevresi 37 cm
Doğumhaneden yürüyerek oğlumla kucağımda geldim, eşim şok yaşadıtoparlamam da çabuk oldu. Dikişlerim var, acıyorlar ama genel durumum çok iyi. Sütüm geldi fakat bebek iri olduğu için yetmiyor ona Günde 4 defa mama ek olarak 30 ml veriyorum sarılık olmasın diye. Bugün sabah kontrollerimiz vardı, işitme testi geçtik, sarılık hafif yüzünde var dikkat edeceğiz göbeğine gelmesin ve bol bol emziricem oğlumu. Benim hikayem bu. Normal doğuma kendimi hazırladım ve her şey istediğim gibi oldu çok şükür .
Birde unutmadan yazayım. Hastanede ben, eşim ve kızım kaldık, ertesi gün sabah 8:00 taburcu olduk. Doğum boyunca maskesizdim.
Teyzeler ben geldim :)
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla bol sütle büyüsün paşaHanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Salı günü 10:00 randevum vardı, burda yazıştık hatta :) Geldiğimde doktor 4 cm açıklığım var dedi ve hemen yatış verdi, iyi ki eşim bir kaç gün önceden bütün eşyaları arabaya yerleştirdi.
Formları doldurana kadar, odama geçene kadar saat 10:30 oldu. 20 dakikalık NSTye bağladılar. Sonra kontrol edince doktor 6 cm oldu, sancıları nefes kontrolü yaparken çok rahat dayanıyordum. Doktor biraz yürümeye izin verdi. 15 dk yürüdüm, tekrar makinaya bağladılar, sancılar 2 dk süreyle 1 dk arayla geliyordu, 11:40 gibi kontrol ettiler ve açılmam 8 cm oldu. Apar topar doğumhaneye aldılar, o arada artık ıkınma hissim vardı. Bebeğin kafası iri olduğu için birinci ıkınmamda yapamadım ve halsiz çok his ettim kendimi, doktor hafif kesti oramı, bebek rahat gelsin diye. İkincide yine yapamadım ve üçüncü ıkınmamda saat 12:04 benim paşamla kavuştuk çok şükür. Hemşireler ve doktor beni hiç bir zaman unutamayacaklar dedilerjet hızıyla doğum oldu. Oğlumun kilosu 3830 boyu ise 52, kafa çevresi 37 cm
Doğumhaneden yürüyerek oğlumla kucağımda geldim, eşim şok yaşadıtoparlamam da çabuk oldu. Dikişlerim var, acıyorlar ama genel durumum çok iyi. Sütüm geldi fakat bebek iri olduğu için yetmiyor ona Günde 4 defa mama ek olarak 30 ml veriyorum sarılık olmasın diye. Bugün sabah kontrollerimiz vardı, işitme testi geçtik, sarılık hafif yüzünde var dikkat edeceğiz göbeğine gelmesin ve bol bol emziricem oğlumu. Benim hikayem bu. Normal doğuma kendimi hazırladım ve her şey istediğim gibi oldu çok şükür .
Birde unutmadan yazayım. Hastanede ben, eşim ve kızım kaldık, ertesi gün sabah 8:00 taburcu olduk. Doğum boyunca maskesizdim.
Yaa canım ne güzel bir doğumun olmuş maşallahHanımlar herkese iyi geceler. Sizi merakta bıraktım çok özür diliyorum. Benim telefonum hastanede WC düştüşifreyi unuttum. Bilgisayarımda bilgiler, o da yazlıkta. Bugün geldik yazlığa hafta sonu için ve ancak fırsat buldum.
Kendini üzmen gereken en son konu ve yer burası olabilir canım. Boşuna kendini yıpratma ben kötü niyetli bir paylaşım olduğunu düşünmüyorum. İçini ferah tutGünaydın kizlar . Dün ki paylaşımın uygunsuzlugundan dolayı şikayette bulunulmuş . O mesajla uyanmak gerçekten beni üzdü. Yaklaşık 9 aydır her şeyimizi paylaşır olduk ilk gebeligim olmasına rağmen burda bildiğim kadarıyla kendimce sınırsız bilgi paylasim yaptim ve sizden de bir çok şey öğrendim . Fotoğrafta bı uygunsuzluk yoktu açıkçası burdaki paylaslara göre normal biseydi ben yeri geldi +18lik içeriğe sahip bile gördüm. Doktoruma ulaşmakta güçlük çektiğim için burda nerden baksanız doğum yapmayan parmak kişi kalındığıni için resim paylaşımında bulundum. Neyse kimseyle benim alıp veremedigim yok polemige girmem buda yanlış anlaşılmasın üzüntümü dile getiriyorum yeterince hassasım zaten bu iki gündür buda tuzu biberi oldu . Keyfen atılan bişey asla degildi banlanma olabilirmiş bı süre onun bilgisini aldım velhasıl varsa hakkım helal edin ..
Günaydın canım, ben de sağmaya çalıştım dün çok çok az geldi damla damla. Bebiş açlıktan uyumuyormuş, sütüm pek yokmuş yani. Mama ile destekletti hastane onu da pek istemedi bebek ama dün gece aç kalınca mamayı yedi mecbur. Sağmak sütün artması için önemliymiş canım devam ettikçe artıyormuş. Doğum yapalı tam 48 saat oldu benim deKızlar günaydın
Dün gece kuzumu fototerapi için aldılar 9 gibi göreceğim. Yalnız sütümü sağıyorum o kadar az ki. Sizde de böyle oldu mu? Artacak mı?
Günaydın canım, ben de sağmaya çalıştım dün çok çok az geldi damla damla. Bebiş açlıktan uyumuyormuş, sütüm pek yokmuş yani. Mama ile destekletti hastane onu da pek istemedi bebek ama dün gece aç kalınca mamayı yedi mecbur. Sağmak sütün artması için önemliymiş canım devam ettikçe artıyormuş. Doğum yapalı tam 48 saat oldu benim de
Humana’nın süt arttırıcı çayını denediniz mi? Ben 2 gündür içiyorum bana faydası oldu. Bir de göğüsleriniz boşta olsa sık sık emzirin sonra mama takviyesi yaparsınız. Bebeğin emmesi süt kanallarını açıyor. Ben ilk 4 gün sürekli emzirdim sütüm azdı günde 2 kere de mama takviyesi yaptım ama kaşıkla verdim. Sarılıkta olmadı bebeğim. Doktora gittiğimde çok iyi yapmışsın mama vererek bazen bebekler aç geliyor, sapsarı olmuş o duruma gelmeden mutlaka mama verilmeli dedi.Kızlar günaydın
Dün gece kuzumu fototerapi için aldılar 9 gibi göreceğim. Yalnız sütümü sağıyorum o kadar az ki. Sizde de böyle oldu mu? Artacak mı?
Sarilik her bebekte oluyor ya cok cok nadir olmayan doysada doymasada bikere o sınıra geliuorHumana’nın süt arttırıcı çayını denediniz mi? Ben 2 gündür içiyorum bana faydası oldu. Bir de göğüsleriniz boşta olsa sık sık emzirin sonra mama takviyesi yaparsınız. Bebeğin emmesi süt kanallarını açıyor. Ben ilk 4 gün sürekli emzirdim sütüm azdı günde 2 kere de mama takviyesi yaptım ama kaşıkla verdim. Sarılıkta olmadı bebeğim. Doktora gittiğimde çok iyi yapmışsın mama vererek bazen bebekler aç geliyor, sapsarı olmuş o duruma gelmeden mutlaka mama verilmeli dedi.
Canım hiç üzülme burası gebelik topigi bu tür paylasimlari ben normal görüyorum şikayet eden neye göre etmiş anlamadım yerine göre +18lik konular konuştuk onu niye etmemiş nisanin nasıl bişey olduğunu bilmeyip burdan öğrenen insanlar var o yüzden için rahat olsun şu an durumun nasıl ağrıların siklastimiGünaydın kizlar . Dün ki paylaşımın uygunsuzlugundan dolayı şikayette bulunulmuş . O mesajla uyanmak gerçekten beni üzdü. Yaklaşık 9 aydır her şeyimizi paylaşır olduk ilk gebeligim olmasına rağmen burda bildiğim kadarıyla kendimce sınırsız bilgi paylasim yaptim ve sizden de bir çok şey öğrendim . Fotoğrafta bı uygunsuzluk yoktu açıkçası burdaki paylaslara göre normal biseydi ben yeri geldi +18lik içeriğe sahip bile gördüm. Doktoruma ulaşmakta güçlük çektiğim için burda nerden baksanız doğum yapmayan parmak kişi kalındığıni için resim paylaşımında bulundum. Neyse kimseyle benim alıp veremedigim yok polemige girmem buda yanlış anlaşılmasın üzüntümü dile getiriyorum yeterince hassasım zaten bu iki gündür buda tuzu biberi oldu . Keyfen atılan bişey asla degildi banlanma olabilirmiş bı süre onun bilgisini aldım velhasıl varsa hakkım helal edin ..
Yani canım tutup da anlamsız alana konu açıp da resim paylasmadim. Burda neler neler konusuluyo bu arkadaşlar hiç mi regli olmadan hamile kaldı yada leke görmedi zaten kusura bakmayın dedim basinda da ben sonrasında doktora atmaya bile çekindim ama yolunda gitmeyen biseydi bu... Uyarı alacak da bişey yaptığıma inanmıyorum kim ne saygısızlığı mi gördü muamma burda ortaya çıkar kim yada kimlrr gerçekten böyle yüzü varsa ... Neyse artık daha fazla konuşmak istemiyorum... Gece hic uyuyamadım çok kasıldı sürekli kalktım gezdim kestiremiyorum belim kasıklarım sanciyo ama dayanilmayacak cinsten değil bazen kramp şeklinde giriyo geciyo düzene girmedi sanırım dk tutmuyorum ama akıntım yoğun bı şekilde devam ediyo inşallah bebekte bı enfeksiyon riski oluşturmaz yinede içim rahat etmesi için gitmeyi planlıyorum akşamCanım hiç üzülme burası gebelik topigi bu tür paylasimlari ben normal görüyorum şikayet eden neye göre etmiş anlamadım yerine göre +18lik konular konuştuk onu niye etmemiş nisanin nasıl bişey olduğunu bilmeyip burdan öğrenen insanlar var o yüzden için rahat olsun şu an durumun nasıl ağrıların siklastimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?