2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Normal dogumda 17 gun kala onden cok agriniz olmusmuydu kizlar hatirliyormusunuz ayakta duramiyorum surekli yatar haldeyim bugun zorla markete gidip geldim

Allah analı babalı büyürsün önce kendini topla canım acil şifalar

Akşamüstü birden belim ağrımaya başladı kasılmalarim da var sırtımda ağrıyor bugün.Ve birden bağırsakların gurul grul oldu yarım saattir.acauip bir gaz var.İlk kasılmalar kaç dk da olur hemen sık sık olmaya başlamaz degilmi?

Benım kasılma sancı olmadan nısan geldı ve su bosaldı gıttıgımde 6 cm açıklık vardı 1 saat ıcınde normal dogurdum

Yarim saatle baslayip 10 ar dakika dusmustu suresi bende.bakalim bu ufaklikta nasil olacak hic suyum vs gelmedi

Öncelikle hayirli olsun..peki dogum sonrasi bel agrisi gibi olumsuz bir durum yasadiniz mi? Kisacasi epidurallu dogumu tavsiye edermisiniz? Bu benim 3.dogum olacak ama acayip korkuyorum ailemden cok uzakta yalniz olmakta bu korkumu dahada buyutuyor

Ya gerçekten şu Dr lari anlamak mümkün değil...Rahat biraksaniza anneyi de bebeği de doğal haline bebek nezaman isterse ozaman gelir o geleceği zamanı biliyordur ne bu acele yahu hem anneyi hem de bebeği strese sokuyorlar..benim gibisin sende canım benim de 1.de suni 2.de kendi sancimla gelmişti.. bunda da bekliycem 42 ye kadar gerekirse ama kendi sancimla olsun...sen kendini ve bebeği strese sokma canim bence o daha onemli

Maşallah Allah analı babalı büyütsün... Altını aç bebeğinin yada ıslak mendille ellerini kollarını boynunu falan sil uyandır mutlaka sarılık la uğraşma ilk günler sık emzirmen çok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…