2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Valla haklısın canım artık bizi bi salsınlar yanım burayı her zaman okuyamiyorum ama hamileyken normal doğum sezaryen doğum kıyaslaması yapiliyordu, şimdi de anne sütü, mama konusu var. Herkes anne sütünün faydalarını biliyor.hangi anne sütü varken mamaya yönelir. İnsanı paikolojik olarak çökertmeye bayılıyorlar.

Gözün aydın canım
Maşallah ne güzel bir doğum olmuş

@meyyke kuzum sen sormuştun sanırım, burun tıkanıklığı için ben sterimar kullanıyorum. Çok tıkanmıyor kızımın burnu ama arada sıkıyorum. Aspiratör de kullanmıyorum. Hastanede bebek hemşiresi tıkanmadığı sürece burnu hiçbir ürün kullanmayın, aspiratör hele hiç kullanmayın, kılcal damarlara zarar veriyor dedi

Oğlumun her akşam tıkanıyor doktora sordum damla verdi ama pek faydası olmuyor ya da ben beceremiyorum youtube da izlediğim videolar da serum fizyolojiyi basıyorlar çocuğa fışkırıyor ama benim öyle bir cesaretim de yok

Bi de sterimar dene istersen. Onu sıkınca tıkalıysa burnu akıo zaten.

Tahin helvası evet arttiriyor evet. E bebekteki malt içeceğinden yeni aldım henüz içmedim.

Ay ona dikkat etmedim hiç zaten 1 kutu aldım.
He iyi canım o zaman ben 24lü alımda 12si hediye diye 24 aldım 4ü stevialı 20si normal satış temsilcisine güvendim normali daha güzel dedi, eşim de deneyelim ikisinden de dedi maskemi indirmek istemedim o an, şimdi de zorla içiorum elimde patladı yani

Kızlarr memeyi kabul etmiyor süt geliyor ama.Mama takviyesi yapıyoruz.Hastaneden geldik.Orda şırıngayla veriyordu hemşreler ama ben zarar vermekten korkuyorum.Avent yenidoğan cam biberonla mama veriyoruz anında götürüyor.Öncesinde meme veriyorum almıyor.Napacığımı şaşırdım.Önerilere açığım.

Kaşık biberonla vermeyi deneyebilirsin canım mamayı. Eczanelerde de var, internette de. Sarılık riski olmasa memeni alana kadar mama verme dicem ama o da olmaz anında sararıyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20201223-001000_Chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 24
Sütü sağın çoğalsın meme yumuşasın sıcak havlu ve sıcak duşta. İlk 4 gün bir kez bile emmedi hep mama verdik süt artınca memede yumuşayınca farklı pozisyonları denerken aldı ve hemen mamayı kestim asla aç kalır mı diye evham yapmadan anne sütünün bile artanı sağmıyorum hiç biberon vermemek için. Sarılık da olmadık çok şükür. Sezeryandan sonra ödem oluyormuş bu memede de oluyormuş buda meme reddine sebep olabiliyormuş ödemi de atmaya çalış

Plastik meme ucuyla deneyin birde bakalim belki alir kararlı olun elbet alacaktır. Siz denemekten vazgecmeyin mama dahi verseniz oncesinde meme teklif edin.

Yine foruma girebildiğimde bir doğuma denk geldim gözün aydın olsun

Bazen beni de reddediyor. Memeyi ben şöyle tutturuyorum . Emzirir pozisyonda emzik veriyorum .Bir kaç kere onu emince hemen çekip kendi mememi veriyorum. O hızla emiyor

Geçmiş olsun gözünüz aydın

El -Hadi ismi serifini bol bol bebeginize okuyun çok faydasıni gördüm ben

solgar b12 brewers yeast vitaminini dene lutfen. yemeklerden sonra 2 tablet iceceksin. gunde 6 tablet olmasi lazim. surekli emzirip sutun olmasada mama verirken EDS yontemini deneyebilirsin.(youtube da videolari izleyin) benim oglumda hic sutum yoktu bu sekilde ugrasarak cabalayarak getirdim ve 2 sene emzirdim.emzirme kampi var netten arastirip yapabilirsin. bunun yaninda keske sana bakn birileri olsa. surekli 3 ogun yemeklerini duzgun yiyebilsen az biraz uyuyabilsen birileri bebege bakarken ve bu dediklerimi yapabilsen sutun emin ol artar.

Ben hava nemlendirici aldim kizlar kullananlar cok memnun

Canım sütünü sağıp biberonla vermeyı dene istersen sadece öneri bilgim yok acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…