2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğiniz sağlıkla büyüsün. Sütünüzle ilgili yorumunuzu okudum, bu yüzden hassasiyet gösterdiğinizi anlayabiliyorum ama kimin bebeğini nasıl besledigiyle ilgili bir yorum yapmadım aslında, yeniden okursanız eminim bana hak vereceksiniz. Emziren annelerin sütüm yetmiyor endişesi taşımasının yersiz olabileceğini anlatmak istedim sadece.

Merhaba çok geçmiş olsun simdi nasılsınız
Bizde sarılık yaşadık fototerapi gördük 1 gece 2 gün kaldık hastanede değerimiz 19 su 10 olunca çıkış aldık çok zor gerçekten sarılık hala da var mı bilemiyorum mama ile destekledik kilo aldırdık

Hala da gün içinde birkaç kez mama veriyorum emiyor da çok şükür yeter ki iyi olsun

Bizimde 17ydı canım 15 demişlerdi ama 17 dedi bugün doktor dün gece hiç durmadı çok sık çıkarmak zorunda kaldım sakinleştirmek için çok fayda etmemiş o yüzden 14 küsür çıktı değeri bu gece de burdayız 12 ye kadar fototerapi ye devam dedi sakin kalsın diye dua ediyorum susturmak çok zor oluyor 11 12 olsa bile gönderebilirim dedi doktor yarını bekliycez inşallah 10lara düşer biizm de size de çok geçmiş olsun Allah bi daha düşürmesin canım sende Bursadaydın yanlış hatırlamıyorsam

Çok teşekkür ederim bu bilgiler için. Süt ve süt ürünleri diyetini uygulamayı deneyeceğim bende bakalım ne olacak.

Kizlar bişey sorcam size bebeğin kimliğini çıkarırken nüfus müdürlüğünden randevu alıyormusunuz özellikle istanbulda olanlar

Pek bi sakinledi aralik annisleri herkes dogurdu saglicakla masallah herkesin bebislerine guzel guzel buyusunler insallah bebeyi alan kaciyor gruptan
Yok herkes dogurmadi dogurmayan bi grup daha var:) bi de ocagi bulurmusuz:) 29 dedi son gittigim dr. Ama sanki hafta sonu gelir gibi geliyor benim ufaklik bana.gerci dogumagrisi sancim yok kasiklarda baski var bel agrisi var sadece.

Allah güç versin çok geçmiş olsun cnm çok zor durum ben aaa taneye yatacağını öğrendiğim gibi ağlamaya başladım bütün gece yanındaydım ellerini tuttum bir tek altını değiştirmek için çıkardım hala da geçti mi sarılık tam olarak bilemiyorum inşallah geçmiştir
Evet cnm bende Bursadayım

Canım bizimde ayımız bitti,ben annemde kalıyordum doğumdan beri yarın nasipse evimize gideceğiz. Dediğin şeyleri ben de yaşıyorum ama normal sanırım henüz adapte olamadık. Yalnız kalınca daha iyi olacağını düşünüyorum ben

Memenle kavga etmesi sütün az düğü için değil gazı veya karın ağrısı olduğu içindir canım ,ben kızım da aynı . O ağlayınca benim de ağlayasim geliyor ama yaoabilecegimiz bir şey yok, inşallah bu günler de geçecek.

Kızlar daha yeni yazmaya vaktim oldu evde 2saat sanci sonrasında hastaneye yetiştik.. 6cm acikligim oldu sonrasında şükür kendi sancilarimla beraber doğum ilerledi ve sabah 9.30da meleğimi kucağıma verdi Rabbim... tüm dilekleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden hepinize fırsat buldukça yazarım..Allah tüm bekleyenleri sağlıcakla kurtarsiz

maşallah canım ne güzel nerdeyse tam açıklıkla hastaneye gitmişsin Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallah

Masallah canım cook uzun sancılar cekmeden yavrunu kucagına almıssın darısı basıma :)

Canım kimseye ihtiyacımız yok, zorluklar bizi daha da güçlendirir. Yavrularımızı 9 ay karnimizda taşıdık bu zor günlerde en iyi şekilde bakacağımiza da inancım tam. Benimkilerde 7 günlükken gittiler ama geldiklerinde daha kötü etkilediler beni. Ilk iki gün eşimle üstesinden gelemezdik sezeryandı çünkü ama annem burnumdan getirdi o 7 günü. Oğlumun çok gazi var bazı günler hiç uyumuyor ama yavaş yavaş alışıyorum yeni yaşantıma ve bebeğime. Sütüm de gelmezse de sonuçta annelik emzirmek demek degilki.

Ya oyle vıdeolar ızledım sıkmaya korkuyorum bı damla sıkıyorum korkumdan nasıl korkmadan sıkacagım :'(
Ben 4 günlüktü kendim yaptım canım zaten genzine gitse de bir sorun olmuyor önce 1 burun deliğine hafif hızda sık sonra hemen çevir biraz bekle diğerine sık gör bak nasıl rahatlayacak bebişin, hiç korkulacak bir şey değil inan bizimki ağlamıyor bile artık o kadar alıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…