2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sukur kavusturana diyelim o zaman gozun aydin canim

Aynı dertten ben de muzdaribim canım. 10 liraya da emzik aldık, 60 liraya da ama hiçbirini tutmuyor
Benim kızım her akşam saat 11 civarı huzursuz olmaya başlıyor, qgliyor. Tek istediği sadece meme emmek ve saatlerce... Memede uyuyor, ağzından çektiğim an yine ağlama, çığlık... Artık göğüs uclarim çok acıyor , aynı pozisyonda durmaktan sırtım ve belim aşırı tutuluyor ve ağrıyor. Sütü emse neyse diyeceğim de 15-20 dakikadan sonrası bildiğin emzik niyetine tutuyor agzinda.

Bende aynı durumdayım sırtım omuzlarım hatta kıvırmaktan bacaklarım hepsi ağrıyor. Kaç günlük oldunuz? Bizim de gün içinde oluyor genelde huysuzluk saatlerimiz, 40ı çıktıktan sonra gündüz uykuları birden gidiverdi kuş uykusu gibi 15 dkda bir uyanıyor her seferinde de meme istiyor. Doysa da aç gibi iştahlı emiyor sonra midesi ağrıyor geri kusuyor falan sürekli böyle bir döngü halindeyiz

Bizde iki defa verdik topuk kani bisi cikmadi canim hatali cikiyor cogu zaman gonlunu ferah tut
İnşallah bizim de ikinci test güzel çıkar canım, bebeğin tuz degerlerini düşürürmüş bu hormondaki bozukluk. Tuz degeri normal seyrediyor ama yine de fakulteye endokrinoloji bolumune göstermemiz gerekiyor pazartesi

Sarılıkla ilgili bilgisi olan var mı? kızım 8 günlükken 12-13 saat ışın aldık 18 değerle.Şimdi 30 günlüğüz ama hala 12-13 civarı.Doktor anne sütünden oldığu için tedaviye gerek yok diyo ama bişey olur mu bu kadar sarılıktan,tedavi edilmezse her hastalık tehlikeli olabilir diye endişeleniyorum

Ya maşAllah iki damlayıdamı kullanıyorsunuz acaba ? İkiside bebişemş ?
Evet iki damlayı da kullanıyorum biogaiayı öğlen 5 damla sab simplex i de akşamüstü 5-5.30 da 7-8 damla veriyorum. Çok faydası oldu damlalardan sonra şükür inşallah böyle devam eder..

Maşallah Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallah
Benim oğlum şu anda 21 günlük . Tam 6 günlükken hastaneye yatış yaptık 2 gece kaldık 28 den 9 a düştü sarılığı öylece taburcu olduk. Bol bol emziriyorum ayrıca her gün sütümü sağıp 150-200 cc kadar ekstra olarak veriyorum. Hala sarılık var. Anne sütünden olabilirmiş yada kan uyuşmazlığından. İlk çocuğumdaki 2 ay sürmüştü. Dün kardeşim gördü çocuğu rengi yine biraz fazla sararmış gibi deyince çocuğu kaptığım gibi şehir hastanesine götürdüm. Ateş ölçer bir cihazla baktı doktor 11 çıktı . Pazartesi yine kontrole gel dedi. Bu hastalığın en iyi tedavisi bol bol anne sütü vermekmiş. Sizde bol bol emzirmeye devam edin. 15 in üstünü fototerapiye alıyorlar. 12-13 normal kabul ediliyor. Yavrular biran önce inşallah kurtulurlar sarılıktan da

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sonunda sen de aldın kucağına oğluşunu

Kızım 37 günlük canım.bugun doktor kontrolü vardı, doktora anlatınca gaz sancısı olduğunu doyledi. Meme emerek kendini rahatlatıyor dedi. 2 tane damla verdi.

Ya evet emzik büyük kolaylık Avent Yenidoğan emzik denedin mi canım

Gözün aydın canım kilosu boyu Çok iyi maşallah

Kızlar bugün 11 günlük olduk. Oğlum 11 günde 900 gr kilo almış. Çok değil mi? Yani doğduğu kilo 3475 gr dı. Şimdi 4300 gr çıkıyor tartıda. Sorun olur mu acaba? Ama doymuyor ne yapayım mecbur mama da veriyorum. Kusmuyor da hem emiyor hem mama yiyor anca susuyor yoksa ortalığı yıkıyor. Ne yapsam bilemedim. Bu hızla bir ayda obez olacak çocuk

Doktorun normal dediyse sıkıntı yoktur ama yinede mamayı azalt sadece emzirmeye devam:)

2 gündür aynı dertten muzdaribim kuş gibi oldu uykusu durmadan meme istiyor göğüslerim tekrar acımaya başladı bel sırt agrısından mahvoldum

Ay massallah :))))Mamayi hangi öğünler ne kadar veriyorsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…