Kızlar gece üç buçukta sol göğsümün açısıyla uyandım sonra titreme başladı göğsümün koluma yakın olan kısmı çok acıyor. Göğsümü soğuk suyun altına tutup ucundan salladım ama sonra ateşim yükseldi baygınlık geçirdim. Biraz sagmayi denedim ama hâlâ çok acıyor ne yapmalıyım öldüm resmen
Kızlar gece üç buçukta sol göğsümün açısıyla uyandım sonra titreme başladı göğsümün koluma yakın olan kısmı çok acıyor. Göğsümü soğuk suyun altına tutup ucundan salladım ama sonra ateşim yükseldi baygınlık geçirdim. Biraz sagmayi denedim ama hâlâ çok acıyor ne yapmalıyım öldüm resmen
Humana still tee içiyorum. İncir yiyorum bol su içiyorum ve düzenli beslenmeye çalışıyorum. Ayrıca gaz için de günde iki fincan rezene kimyon tohumu içiyorum
sabah 6.20 gibi uyuttum 7ye kadar ıkınıp ıkınıp durdu. Uyumadı bile düzgün. Gazdan değil mi bu durum? Allahtan diyorum gecenin daha erken saatlerinde vurmadı. Şimdi kaka yaptı. Gece yatmadan ilk defa mama vermiştim. O yaptı sanırım.
sabah 6.20 gibi uyuttum 7ye kadar ıkınıp ıkınıp durdu. Uyumadı bile düzgün. Gazdan değil mi bu durum? Allahtan diyorum gecenin daha erken saatlerinde vurmadı. Şimdi kaka yaptı. Gece yatmadan ilk defa mama vermiştim. O yaptı sanırım.
Kizlar hastanedeyiz hala.sinir oldum yan odadaki bebeklere uyuyoruz diye meme vermiyolarmis nasil anneler var hey Allahim dunden beri agliyolar gidip emziresim var o derece agliyolar dusunun.
Kizlar hastanedeyiz hala.sinir oldum yan odadaki bebeklere uyuyoruz diye meme vermiyolarmis nasil anneler var hey Allahim dunden beri agliyolar gidip emziresim var o derece agliyolar dusunun.
Kızlar doğum yapmadan önce de terleme artmıştı ama doğumdan sonra aşırı bir hal aldi. Uyuduğumda su gibi terlemiş uyanıyorum yastik çarşaf ıslanıyor terden. Normal mi bu kadari ne kadar daha böyle sürecek bilginiz var mi
Gayet normal. Hamileyken vücutta oluşan ödemi ter yolu ile ya da idrar yolu ile atılırmış ben 1 aylık olduk hala terliyorum. Korkmana gerek vücuttaki ödem gidiyo
Canım ben doğum yaptım 2-3 gün yoğundu sonrasında sarıya döner gibi oldu öyle öyle geldi biraz da. Şimdi kanama yok akıntı oluyor az az sarı şekilde. Çabuk bitti yani kanamam. Regl olmamışsındır daha ya öyle çabuk olunuyor muymuş? Bilemedim ama belki hala devam ediyodur kanaman?