2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
2 gun titreye titreye usudum oyle. Oglum ilk bikac gun sag gogsumu emmeyi reddetmisti elektrikli pompayla sagdim rahatladim. Sicak havlu koy bi sure masaj yap ve sag, o sutu mutlaka bosaltmalisin

Sıcak havlu koyup sağmaya çalış özellikle acıyan yere masaj yapmayı dene geçmezse doktora git canım geçmiş olsun

sabah 6.20 gibi uyuttum 7ye kadar ıkınıp ıkınıp durdu. Uyumadı bile düzgün. Gazdan değil mi bu durum? Allahtan diyorum gecenin daha erken saatlerinde vurmadı. Şimdi kaka yaptı. Gece yatmadan ilk defa mama vermiştim. O yaptı sanırım.

Emerken uyuyor genelde
Bazen gazını çıkarırken veya kucağıma yastık koyuyorum kızımı yan yatırıp sırtını pışpışlıyorum. Bazen de anakucağında
Benim kızım mememde uyumak istiyor sürekli eğer tam uykuya dalmadan memeden ayırırsam çok sinirleniyor emzik gibi kullanıyor memeyi

mastit olmuşsun canım sen pek bilgim yok ama bilen kızlar çıkar

bide canın bişe çekipte yemediysen o da yapar memenin üstü kızardımı ilk doğumumda bendede olmuştu

Beyaz lahana yaprağına sar göğsünü canım. İki saat bekle. Göğüs ucu açıkta kalacak ama.

Gayet normal. Hamileyken vücutta oluşan ödemi ter yolu ile ya da idrar yolu ile atılırmış ben 1 aylık olduk hala terliyorum. Korkmana gerek vücuttaki ödem gidiyo

@perlasmom kızlar kanamalarınız ne durum da 26 Kasım da doğum yaptım dünle bugün regli olmuş gibi ağrılarım var kanamam da cokk regli mi oldum acaba
Canım ben doğum yaptım 2-3 gün yoğundu sonrasında sarıya döner gibi oldu öyle öyle geldi biraz da. Şimdi kanama yok akıntı oluyor az az sarı şekilde. Çabuk bitti yani kanamam. Regl olmamışsındır daha ya öyle çabuk olunuyor muymuş? Bilemedim ama belki hala devam ediyodur kanaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…