• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Idrar yolu için bende tek dozluk bir ilaç kullandim canım doktorun ne dedi sana sonuçların nasıldı ben bu konuda biraz tedirgin oldum 🤔🤔
3 gün ara ile kullanicakmisim 2 kez .canim idrarda enfeksyon var dedi.hamilelikte önemli kullanmamiz gerek. Sonuçları ben bilmiyorum anlamadım pek

Şuan açıklama yapıyir canım basbakan sokağa çıkma kesinleşti ama randevunu bilemiycem doktorun çalışıyorsa gidebilirsin sonuçta hastanelere gidenlere birşey demiyorlar randevu evrakini gösterdikten sonra
Gördüm canım teşekkür ederim devlet hastanesi çalışıyordur muhtemelen

3 gün ara ile kullanicakmisim 2 kez .canim idrarda enfeksyon var dedi.hamilelikte önemli kullanmamiz gerek. Sonuçları ben bilmiyorum anlamadım pek
Ben sonuçlarımı doktora mail attım oda bana kullanmam gerek ilacı yazmış nasıl kullanacağımı falan ama pek açıklama yapmamış.. Randevum yarın o zaman ayrıntılı konuşacam bakalım geçermi geçmezmi çok bilemiyorum 🙄

Ayy devam ederse mecbur ilac kullancan kuzum. Bisiler yiyenler pek ilac kullanmuyor ama hic bisi yiyemezsen mecbur du bakalim tecrube yasayanlarda yazar simdi
Bol su içtim 2-3kuvvetli geğirme geldi kuscam sandım. Ondan sonra geçti rahatladım sanki. Akşam yemeğini normal yiyemedim naneli şeker yiyorum şimdi çok iyi geldi ferahladım. Tüm gün boyunca kusanlara Allah yardım etsin. 2saat midem kötü bulandı ne hale geldim, kusanları düşünemiyorum

Ben ekşi elmayla geçirdim bana o iyi geldi vala
ekşi elma deme ya ev yeşil elma çeşitleriyle doldu bi türlü benim istediğim elmayı alamadı kocam ve kayınbabam :) gerçi o elmanın ismini falan ben de bilmiyorum belki anlatamıyorum kendimi ama iri yeşil ekşi elmalar var ya içi yumuşacık kepek gibi oluyor. Ondan istiyorum bulamıyolar.
Mide bulantım geçti çok şükür

ekşi elma deme ya ev yeşil elma çeşitleriyle doldu bi türlü benim istediğim elmayı alamadı kocam ve kayınbabam :) gerçi o elmanın ismini falan ben de bilmiyorum belki anlatamıyorum kendimi ama iri yeşil ekşi elmalar var ya içi yumuşacık kepek gibi oluyor. Ondan istiyorum bulamıyolar.
Mide bulantım geçti çok şükür
Bizim burda isimleri var onların. Benim söylediğim granny elma mesela. Senin söylediğin golden elma 😊😊😊 ben de iyiyim bugün dün biraz zorlamıştı mutfağa bile girememiştim hatta 😁 elma aldım geldim hemen o rahatlattı

Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğin için sevindim inşaallah eşine bir teselli olacaktır bebeğiniz. Rabbim sabır versin.

Vicdan azabı duyacagin bir durum yok ki canım, zararlı olsa doktorun vermezdi ben de bir sürü ilaç kullanıyorum bu dönemde ama hepsi bebeğimin sağlıklı olması icin ve benim iyiliğin için.

Canım önceki yaşadığın olumsuz duruma üzüldüm, benim de bir kaybım oldu oncesinde ama progesteron fitil ile senin daha öncesinde kullandigin fitil birbirinden çok farklı şeyler. Ben vajinadan Progesteron jel kullaniyorum mesela ve jeli tüple vajinadan içeri sikiyorum zararlı olmuş olsa doktorlar böyle birşey kullandirmazlar asla. Progesteron fitilin yan etkisi çok az ama hap ciddi baş dönmesi ve uyku yapıyor yatmadan önce almanı tavsiye ederim.

Bana çubuk kraker ve çizi iyi geliyor canım.

Çizi benim mide ağrıma iyi geliyor ama deminki bulantı fenaydı çizi yeme düşüncesi bile midemi kaldırıyordu canım

Kızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah 🙏 🙏
Çok sevindim canım gözün aydın 😍 inşallah hepimiz mutluluktan ağlarız öyle 🤗

Canm bana iyi gelenler fırında patates , soda,kraker ,kaşarlı tost açık çay bunlsr midemi rahatlatıyor
Canım öğlen kaşarlı tost yapıp yedim ondan bi kaç saat sonra başladı mide bulantısı bende kendimi suçladım acaba zararlımıydı yedim bilmeden diye. Demekki sizler de yiyormuşunuz ondan değilmiş :)

Kızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah 🙏 🙏
Gozun aydin canim darisi duymayan bizlerin basina insallah Allahim bizede duymayi nasip etsin🤲🤲🤲

Canım öğlen kaşarlı tost yapıp yedim ondan bi kaç saat sonra başladı mide bulantısı bende kendimi suçladım acaba zararlımıydı yedim bilmeden diye. Demekki sizler de yiyormuşunuz ondan değilmiş :)
yok canm ılerleyen zamanlarda bebege kilo aldıran gıdalardan kaşar bir zararı yok yıyebılırsın :)

Çubuk kraker iyi geliyordu ilk zamanlar sonra onu düşününce bile kusasım geliyor artık. Ama yine en iyi birseyler yemek bastırıyor ve geçiriyor benim sürecimde gerci oda kesmiyor artık. soda beni kusturuyor.ilac sadece kesiyor beni 😔 yeşil elmada iyi diye duymuştum ama
Çok şükür kusmadım geçti. Ama öyle fena bulanıyordu ki sen neler çekmişsin diye düşündüm bi an. Rabbim yardımcın olsun kusmaların geçsin inşallah

Bas donmesi yapar o ben onu hamile kalmadan once kullanmistim klomenden sonra doktorum vermişti 10 gun ic die 😍
Vallahi artik icicem cnm cok fazla kalkma yat dedi o yuzeen fazla dolanmiyorum aldiktan birsure sonra uyku yapiyor bolbol uyuyorum uyumaktan yoruldum yatmaktanda ama olsun melegim iyi olsunda ben raziyim😍😍

Tam akşam yemeğim olan haşlanmış patateslerimi yerken mesajları okuyordum 🙈😂 benim 2 gündür yediklerim peynirli tost ve haşlanmış patates. Hiç kusmadım ama her şey kokuyor. Normalde de koku hassasiyeti olan bir insandım şuan herşeyin kokusu x10 geliyor. O kokuyla iştahta gitti bu ikisi kokmuyor allahtan ❤
Koku deme ya. Odam 3.katta sabah uyurken penceremi de açık bırakmıştım, nane kokusuna uyandım bu ne ya dışardan nasıl baskın nane kokusu geliyor dedim. Neyse uyandım indim 1.kata baktım kayınbabam bahçeden nane dermiş yıkamış masaya bırakmış. O an şok oldum ah şu hormonlar 1den 3e nasıl aldım o nane kokusunu dedim 😂

Oyyyy ya ben durup durup şimdi den ağlıyorum rabbim devamını nasip etsin canım hepimize 🤲🏼 Kaç haftalıksın canım ben de çarşamba gidicem inş kasık ağrın var mı canım bulantın falan ? Ben de yok gibi de

Back
X