2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Idrar yolu için bende tek dozluk bir ilaç kullandim canım doktorun ne dedi sana sonuçların nasıldı ben bu konuda biraz tedirgin oldum
3 gün ara ile kullanicakmisim 2 kez .canim idrarda enfeksyon var dedi.hamilelikte önemli kullanmamiz gerek. Sonuçları ben bilmiyorum anlamadım pek

Gördüm canım teşekkür ederim devlet hastanesi çalışıyordur muhtemelen

3 gün ara ile kullanicakmisim 2 kez .canim idrarda enfeksyon var dedi.hamilelikte önemli kullanmamiz gerek. Sonuçları ben bilmiyorum anlamadım pek
Ben sonuçlarımı doktora mail attım oda bana kullanmam gerek ilacı yazmış nasıl kullanacağımı falan ama pek açıklama yapmamış.. Randevum yarın o zaman ayrıntılı konuşacam bakalım geçermi geçmezmi çok bilemiyorum

Ayy devam ederse mecbur ilac kullancan kuzum. Bisiler yiyenler pek ilac kullanmuyor ama hic bisi yiyemezsen mecbur du bakalim tecrube yasayanlarda yazar simdi
Bol su içtim 2-3kuvvetli geğirme geldi kuscam sandım. Ondan sonra geçti rahatladım sanki. Akşam yemeğini normal yiyemedim naneli şeker yiyorum şimdi çok iyi geldi ferahladım. Tüm gün boyunca kusanlara Allah yardım etsin. 2saat midem kötü bulandı ne hale geldim, kusanları düşünemiyorum

Ben ekşi elmayla geçirdim bana o iyi geldi vala
ekşi elma deme ya ev yeşil elma çeşitleriyle doldu bi türlü benim istediğim elmayı alamadı kocam ve kayınbabam :) gerçi o elmanın ismini falan ben de bilmiyorum belki anlatamıyorum kendimi ama iri yeşil ekşi elmalar var ya içi yumuşacık kepek gibi oluyor. Ondan istiyorum bulamıyolar.
Mide bulantım geçti çok şükür

Bizim burda isimleri var onların. Benim söylediğim granny elma mesela. Senin söylediğin golden elma ben de iyiyim bugün dün biraz zorlamıştı mutfağa bile girememiştim hatta elma aldım geldim hemen o rahatlattı

Çizi benim mide ağrıma iyi geliyor ama deminki bulantı fenaydı çizi yeme düşüncesi bile midemi kaldırıyordu canım

Çok sevindim canım gözün aydın inşallah hepimiz mutluluktan ağlarız öyle

Canm bana iyi gelenler fırında patates , soda,kraker ,kaşarlı tost açık çay bunlsr midemi rahatlatıyor
Canım öğlen kaşarlı tost yapıp yedim ondan bi kaç saat sonra başladı mide bulantısı bende kendimi suçladım acaba zararlımıydı yedim bilmeden diye. Demekki sizler de yiyormuşunuz ondan değilmiş :)

Gozun aydin canim darisi duymayan bizlerin basina insallah Allahim bizede duymayi nasip etsin

yok canm ılerleyen zamanlarda bebege kilo aldıran gıdalardan kaşar bir zararı yok yıyebılırsın :)

Çok şükür kusmadım geçti. Ama öyle fena bulanıyordu ki sen neler çekmişsin diye düşündüm bi an. Rabbim yardımcın olsun kusmaların geçsin inşallah

Bas donmesi yapar o ben onu hamile kalmadan once kullanmistim klomenden sonra doktorum vermişti 10 gun ic die
Vallahi artik icicem cnm cok fazla kalkma yat dedi o yuzeen fazla dolanmiyorum aldiktan birsure sonra uyku yapiyor bolbol uyuyorum uyumaktan yoruldum yatmaktanda ama olsun melegim iyi olsunda ben raziyim

Koku deme ya. Odam 3.katta sabah uyurken penceremi de açık bırakmıştım, nane kokusuna uyandım bu ne ya dışardan nasıl baskın nane kokusu geliyor dedim. Neyse uyandım indim 1.kata baktım kayınbabam bahçeden nane dermiş yıkamış masaya bırakmış. O an şok oldum ah şu hormonlar 1den 3e nasıl aldım o nane kokusunu dedim

Oyyyy ya ben durup durup şimdi den ağlıyorum rabbim devamını nasip etsin canım hepimize Kaç haftalıksın canım ben de çarşamba gidicem inş kasık ağrın var mı canım bulantın falan ? Ben de yok gibi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…