2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim kızımın anlında kulaklarında Ve kulağının yanında yüz kısmında tüyler var fazlası ile.
Geçer diyorlar ama bilmiyorum.
Düşün geçmese anlı öyle tüylü olan insan yoktur kı.
Bilgimde yok. Bilmiyorum. Artık.

Ben yarın doktora götüreyim diyorum ya canım sıkıldı. Karbonatla silmek de daha çok yayıyormuş, damla varmış doktor onu yazar hiç değilse. Bizim kız da ne sever ya d vitamininden de tiksinio pof
Damla yazmaz tahminimce önce karbonatlı suyla temizletiyolar ben de gittim ilacı almıştım doktor birak kullanma önce karbonatli şu ile temizle ilaç son çare demişti. Ilaç göğsüne sur demişti

Bizde emekli sandığıyız canım. Emekli sandığı olunca niye yatmıyormuş ?

Eğer kanama kesildikten sonra birden böyle çok kan geldiyse adet kanıdır. Ve adet kanı kötü kokar.
Birden değil öyle çok değil. Kötü de kokmuyor ama anlamadım ki. Az az geliyor.

Kuzum sütüm çok olduğu zaman benim kızım da öyle sesler çıkararak emiyor. Sürekli o ritimde yutuyor. Bence bir sağlık problemi yok sadece sütümün fazla olmasından o sesi çıkarıyor. Dilini çıkarıyor üst damağına da değdiriyor. Bence sağlıklı senin kızın da içini ferah tut kuzum. Bir yerde okumuştum öyle ses çıkararak emerlermiş. için rahat etsin tabi göster doktora tekrar istersen.

Benim kızımın da kulak kepçesinde, kuyruk sokumunda ve omuzlarında var tüyler. Ben de dökülmesini bekliorum dört gözle eşim sekiz gözle beklio
Benim kızın da öyle kuyruk sokumu ve kulak kepçesinde var Allahtan saçları çok kapatıyor saçları bizde bekliyoruz dökülsün diye aynen benim eşim de benden fazla bekliyor

Sağol canım inşallah, bu sabah normal emdi çok nadir ses çıktı anlamıorm ki ben de

Kızlar bebeğim sabah sekizden beri uyanik ve inanılmaz kusuyor ,hem süt hem çökelek tarzında . Üç dört defadır üstümüzü değiştirdik. Geçen gün de böyle olmuştu hastaneye gittik kan tahlili falan yaptılar bir şey yok ama rahatlatmak için serum verdiler , sizinkiler de çok kusuyor mu ,.48 günlük oldu ama kilo alımı az sürekli kustugu için. 3.500 doğdu .şimdi 4700.

Bir ismi var bu tüylerin ama hatirlayamadim şimdi bana dökülür dediler ne zaman dökülür ben de bilmiyorum canim

Reflüsü mü var acaba aşırı kusması normal değil bence. Devamlı oluyorsa alerji doktoruna da gösterebilirsiniz alerjik olabilir

Kızlar bebeğim dün akşamdan beri aşırı kusmaya başladı fışkırırak hem de burnundan da geliyor yattığı zamanlarda. Daha önceden de çoktu kusması ama fışkırırak değildi kilo alımı da iyi olduğu için doktor çok emmesinden kaynaklı dedi üstünde durmadı. Ama ben şuan endişeleniyorum, burnu da tıkalı fizyolojikle açmaya çalıştım dışarı değil içeri aktı geniz akıntısı yaptı bu sefer balgamlı kustu tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım emdiği midesinde kalmıyor. Üşüttüm mü bilmeden anlamadım, hastaneye gitmek istiyorum ama önemli bişey değilse de perişan oluyoruz oralarda ne yapayım bilmiyorum şuan

İnek sütü alerjisi ihtimalini göz ardı etmeyin derim. Alerji hicbir testte çıkmayabilir.

Canım çok geçmiş olsun naptın biraz daha iyi misiniz ?
Yok canım Bugün hem küçüğünün birinci ay kontrolleri kalça göz aşı ve bizim beyinde kist vardı onun beyin usgsi. Oda küçülmemiş bile Büyüğünün kan tahlili idrar tahlili düşmeyen 39 ateş. Streptekok enfeksiyonu yinelemiş. Bir yığın ilaç. Ne yapacağımı şaşırdım.

Sağol canım inşallah, bu sabah normal emdi çok nadir ses çıktı anlamıorm ki ben de
İnşallah iyidir kuzum endişeni anlıyorum yine de doktora danış istersen ama beninki de aynı. Zor yutuyor süt fazla gelince öyle sesler çıkarıyor o da arada zor yuttuğu için .

İnşallah iyidir kuzum endişeni anlıyorum yine de doktora danış istersen ama beninki de aynı. Zor yutuyor süt fazla gelince öyle sesler çıkarıyor o da arada zor yuttuğu için .
İnşallah canım bi de dün akşamdan öğlene kadar emerken huysuzlandı çok ya böle bırakıo yine almaya çalışıo falan mememi. mama da veriyorum ya dedim meme reddi mi, ama red olsa almaya uğraşmaz sanırım delirdim vallaa ooff kescem memeyi direkt mama vercem ama kıyamıorm da 6 ay emsin bari istiorum

Bizimki de çok kusuyor ya ama doktorumuz gazı çok olduğundan kusuyor dedi. Zaten dikkat ediyorum gazını çıkaramazsa kusuyor daha çok. Bir de mecbur alt almak zorunda kalırsam ya da üstünü değiştirmek zorunda kalırsam kusuyor daha çok. Bu da normal sanırım. Doktora süt alerjisi olabilir mi dedim bir tek kusmayla anlaşılmaz başka bulgular da olması gerekiyor dedi. besleniyor, kusuyor, kaka yapıyor yine acıkıyor, haydi sil baştan şu an kızımın en sevdiği şarkı Şebnem Ferah Sil Baştan çünkü her alt değiştirme ve beslemede bunu söyler oldum resmen dinleyerek uyumaya başladı, bir de favorisi Tuğçe Kandemir Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan. Bu son sölediğimi açın dinletin ninni gibi gelio bzmkine belki sizinkilerde de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…