Kızlar bebeğim dün akşamdan beri aşırı kusmaya başladı fışkırırak hem de burnundan da geliyor yattığı zamanlarda. Daha önceden de çoktu kusması ama fışkırırak değildi kilo alımı da iyi olduğu için doktor çok emmesinden kaynaklı dedi üstünde durmadı. Ama ben şuan endişeleniyorum, burnu da tıkalı fizyolojikle açmaya çalıştım dışarı değil içeri aktı geniz akıntısı yaptı bu sefer balgamlı kustu tekrar. Ne yapacağımı şaşırdım emdiği midesinde kalmıyor. Üşüttüm mü bilmeden anlamadım, hastaneye gitmek istiyorum ama önemli bişey değilse de perişan oluyoruz oralarda ne yapayım bilmiyorum şuan
Arkadaşlar Bebeğimin 3 haftasında saç derisinde alnında minik kırmızı sivilceler çıkmaya başladı Şimdi ise yüzüne yanaklarından yayıldı.. sizde bu gibi bir durum oldu mu halk arasında süt yaramış diyorlar ama bir durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor geçmesi için ne yapabilirim sizce
Arkadaşlar Bebeğimin 3 haftasında saç derisinde alnında minik kırmızı sivilceler çıkmaya başladı Şimdi ise yüzüne yanaklarından yayıldı.. sizde bu gibi bir durum oldu mu halk arasında süt yaramış diyorlar ama bir durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor geçmesi için ne yapabilirim sizce
Kızlar bebeğim sabah sekizden beri uyanik ve inanılmaz kusuyor ,hem süt hem çökelek tarzında . Üç dört defadır üstümüzü değiştirdik. Geçen gün de böyle olmuştu hastaneye gittik kan tahlili falan yaptılar bir şey yok ama rahatlatmak için serum verdiler , sizinkiler de çok kusuyor mu ,.48 günlük oldu ama kilo alımı az sürekli kustugu için. 3.500 doğdu .şimdi 4700.
Cnm kilo alimi bence iyi. Doktor bir şey demediyse normaldir. Merak etme. Bizimki de gaz cikarirken kusuyor. Çökelek tarzı olması sindirme geçtiği için olabilir.
Kızlar ya bizim bir sorunumuz var. Lidya 1 haftalık falandı emerken cuk cuk sesler gelmeye başladı nadiren. Ama 1 2 gündür hem biberonda hem de mememde sürekli cuk cuk yapıyor. İnternette dil ve dudak bağından tutun da damak düşmesi vs ye kadar hastalık var. Bugün doktora sordum dil bağına bakalım dedi ama kaldırmadı kızım dilini, zorlamadık biz de. Yaşayan var mı aranızda, ilk çocuklarınızda falan?
Kızlar bugün doğum yapalı 53 gün oldu. İlk bir hafta kanamam vardı sonrasında kahverengiye sonrasında da sarı akıntıya dönüşmüştü. Bugün duşa girmeden wc girip peçeteye sildiğimde kan gelmişti. Şimdi de pedime gelmiş. Adet olmuş olma olasılığım nedir sizce?
Reglidir o. Benim de kanamam durdu. Süründü şeklindeydi derken birden ped doldurmaya başladı. Regl olduğumu düşündüm. Doktora gidemedim henüz ama öyledir yani. Internette de öyle okudum
Öyle yorgunum ki bebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Sutum cok guzel geliyordu goguslerim hep doluydu ne olduysa dunden beri goguslerim yumusacik bebegim surekli emmek istiyor ac kaldi gece mama verip uyuttum bugun hala yumusak goguslerim ve bebegim kisner gibi ses cikartiyor surekli bestlak damla ve hipp cay iciyorum bir anda sut neden gider ne yapsam duzelir bilen var mi
Göğüslerin yumuşak olması süt bittiği icinn degil cnm, yağlı süt kaldığı için.doyurucu yani. Miktarı için bir şey diyemiyorum ama sağmaya çalışma bebegin emiyorsa. Ben arada mama veriyorum, o sırada dinlenince biraz daha artıyor. Gün-de 2 mama vermesem sanki doymuyor gibi geliyor. Bir de sağacaksan saat kur, gece 4 -6 gibi sağ.
Memelerimizin belli bir süre sonra eskisi kadar sert olmaması normalmiş, kanallar başta dar olduğundan o kadar sertleşirmiş. Ama zamanla kanallar genişlediğinden memeler yumuşak olsa da yine de süt aynı şekilde üretiyormuş
Yok canım Bugün hem küçüğünün birinci ay kontrolleri kalça göz aşı ve bizim beyinde kist vardı onun beyin usgsi. Oda küçülmemiş bile Büyüğünün kan tahlili idrar tahlili düşmeyen 39 ateş. Streptekok enfeksiyonu yinelemiş. Bir yığın ilaç. Ne yapacağımı şaşırdım.
Allah yardımcınız olsun canım telaş etme 1 yaşına kadar düzelir inşallah ilk 1 yıl doktor lar inceledikçe bisey cikiyo illaki. Büyük içinde geçer inşallah ilaçları kullandıkça.
Reglidir o. Benim de kanamam durdu. Süründü şeklindeydi derken birden ped doldurmaya başladı. Regl olduğumu düşündüm. Doktora gidemedim henüz ama öyledir yani. Internette de öyle okudum
Olabilir canım.ben dede 40 günden bir hafta sonra hemen adet görmeye başladım ve öyle devam etti ilk hamileliğimde.kimisi bir yıl olmuyor kimisi beş ay..kişiden kişiye değişiyor
İnşallah canım bi de dün akşamdan öğlene kadar emerken huysuzlandı çok ya böle bırakıo yine almaya çalışıo falan mememi. mama da veriyorum ya dedim meme reddi mi, ama red olsa almaya uğraşmaz sanırım delirdim vallaa ooff kescem memeyi direkt mama vercem ama kıyamıorm da 6 ay emsin bari istiorum
Kuzum gazı olunca öyle yapıyor Bebişler gazı olunca benim de öyle yapıyor kızım memeyi almaya çalışıyor ama bırakıyor falan. Gazını çıkarıp tekrar memeye koyunca devam ediyor emmeye kuzum meme reddi değil merak etme meme reddi olsa hiç almak istemez. kesme kuzum emiyorsa besle mutlaka
Şoktan bi boza alayım dedim daha önce de hiç içmemiştim çok değişik geldi bana içerken içim tuhaf oldu. Gercek bozanın tadi da bu şekilde mı arkadaşlar benlik birşey değilmiş onu anladım
Allah yardımcınız olsun canım telaş etme 1 yaşına kadar düzelir inşallah ilk 1 yıl doktor lar inceledikçe bisey cikiyo illaki. Büyük içinde geçer inşallah ilaçları kullandıkça.