2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Fışkırarak kusma ciddi dr görür bence

Arkadaşlar Bebeğimin 3 haftasında saç derisinde alnında minik kırmızı sivilceler çıkmaya başladı Şimdi ise yüzüne yanaklarından yayıldı.. sizde bu gibi bir durum oldu mu halk arasında süt yaramış diyorlar ama bir durum beni fazlasıyla rahatsız ediyor geçmesi için ne yapabilirim sizce

Benimkide öyle pıtır pıtır

Cnm kilo alimi bence iyi. Doktor bir şey demediyse normaldir. Merak etme. Bizimki de gaz cikarirken kusuyor. Çökelek tarzı olması sindirme geçtiği için olabilir.

Emzik emerken bizimki de cuk cuk ses çıkarıyor .onceden yoktu. Emiş gucu arttk dkye dusunuyordum.ama ben onu normal sanıyordum. Degil miymis

Reglidir o. Benim de kanamam durdu. Süründü şeklindeydi derken birden ped doldurmaya başladı. Regl olduğumu düşündüm. Doktora gidemedim henüz ama öyledir yani. Internette de öyle okudum

Öyle yorgunum ki bebeğim sabahtan beri agliyor, ıkınıyor ve kakasını yapamadi. Çok zor anne olmak. 2. 3. Çocuğu olanlar nasil dayaniyorsunuz? Allahim sabir versin bize
Bilincli olarak 2. 3. Cocuk sahibi olanlari alkışlıyorum bana 1 tanesi meşakatli geliyor. Vallahi helal olsun.

Göğüslerin yumuşak olması süt bittiği icinn degil cnm, yağlı süt kaldığı için.doyurucu yani. Miktarı için bir şey diyemiyorum ama sağmaya çalışma bebegin emiyorsa. Ben arada mama veriyorum, o sırada dinlenince biraz daha artıyor. Gün-de 2 mama vermesem sanki doymuyor gibi geliyor. Bir de sağacaksan saat kur, gece 4 -6 gibi sağ.

Sela kızlar.bebğim 14 günlük ve sürekli ıkınma halinde.ıkınmaktan uykuya zor dalıyor. Başına böyle bişey gelen var mı?

Allah yardımcınız olsun canım telaş etme 1 yaşına kadar düzelir inşallah ilk 1 yıl doktor lar inceledikçe bisey cikiyo illaki. Büyük içinde geçer inşallah ilaçları kullandıkça.

Reglidir o. Benim de kanamam durdu. Süründü şeklindeydi derken birden ped doldurmaya başladı. Regl olduğumu düşündüm. Doktora gidemedim henüz ama öyledir yani. Internette de öyle okudum
Olabilir canım.ben dede 40 günden bir hafta sonra hemen adet görmeye başladım ve öyle devam etti ilk hamileliğimde.kimisi bir yıl olmuyor kimisi beş ay..kişiden kişiye değişiyor

Kuzum gazı olunca öyle yapıyor Bebişler gazı olunca benim de öyle yapıyor kızım memeyi almaya çalışıyor ama bırakıyor falan. Gazını çıkarıp tekrar memeye koyunca devam ediyor emmeye kuzum meme reddi değil merak etme meme reddi olsa hiç almak istemez. kesme kuzum emiyorsa besle mutlaka

Çok saçma geldi bana bu kadar çabuk olması kuzum ya. Ped doldurmuyor sızıntı şeklinde gibi. Çözemedim nolduğunu.

Şoktan bi boza alayım dedim daha önce de hiç içmemiştim çok değişik geldi bana içerken içim tuhaf oldu. Gercek bozanın tadi da bu şekilde mı arkadaşlar benlik birşey değilmiş onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…