2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?

Bebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
1 ay 6 günlük gülümseyerek konusunca gülümsüyor karşılık olarak odada dikkatini çekecek başka bir şey yoksa ve bana odaklandıysa özellikle

Doktora gittik bugün pamukçukmuş. 7 gün şurup kullanıcaz ama tülbentle sürücez içirmicez, 3 günden sonra da karbonatlı su uygulaması ve gliserinli solüsyon verdi onu da suyla seyreltip uygulayacağız. Sadece dilinde var inşallah yayılmaz, yani emmesinde vs de sorun olmadan da pamukçuk oluomuş öğrenmiş olduk. tugcekb sen de şüphe ediosan götür kuzum ilerlemesin.
Bir de kızlar şu bilgiyi de vereyim bizim doktorumuz kalça ultrasonunu 2. ay sonunda yapacağını söyledi, çünkü kız bebeklerin kalça kemikleri erkeklere göre daha geç sertleşiyormş ilk ay yaparsak gevşek kalça çıkma ihtimali fazla oluyor aileler de tedirgin olyor bu nedenle dedi. H Hufezaa senin bebişin de belki bu nedenle yanıltıcı oldu ultrasonu

Bizimki de bugün başladı sanki ama emin olamıyorum 34 günlük bugün
Baya erken başlamış desene, darısı bizim çatık kaşlıya inşallah
Benimki 44 günlük sürekli konuşuyorum onunla, ama gülmüyor
Benim ki de 41 günlük 1-2 kere güldü ama bilinçli olarak mı değil mi anlayamadım onun dışında konuşunca dinliyor ama daha bi reaksiyon göremedim kendisinden senin bebeğin erkek mi?

1 ay 6 günlük gülümseyerek konusunca gülümsüyor karşılık olarak odada dikkatini çekecek başka bir şey yoksa ve bana odaklandıysa özellikle
Ya ne güzel Benimki de bi kaç kere yüzüne konuşurken gülümsedi, sesler çıkarmaya başladı ama çoğunlukla bana değil de havalara gülüyor gibi

Bizimki maşallah çok güleryüzlü, mesela bugün temizlik yapıyordum babasındaydı Lidya da. Duştan çıktım eşim getirdi ağlayınca, kucağıma aldım 1 2 saattir beni duymadığından mıdır nedir sesimi duyup kucağıma alınca güldü ama hala bilinçli midir nedir bilemiorum darısı sizinkine inşallah

Kızlar bugün doğum yapalı 53 gün oldu. İlk bir hafta kanamam vardı sonrasında kahverengiye sonrasında da sarı akıntıya dönüşmüştü. Bugün duşa girmeden wc girip peçeteye sildiğimde kan gelmişti. Şimdi de pedime gelmiş. Adet olmuş olma olasılığım nedir sizce?

Çok sevindim canım gözün aydın ben de senden haber bekliyordum bu ay. bizim de ayın 18 inde randevumuz bakalım o gün çekilecek kalça ultrasonu bakalım ne çıkacak. Maşallah kızına çok mutlu oldum darısı benim kızın başına

Yaa havaya gülümsemesine bile bayılıyorken bilinçli gülümsemesi delirtir insanı bizimki biraz asabi bakalım ne zaman gülecek

Selamlar herkese bebeğin göz rengi kaç aylıkken netlesir yani kendi rengini alınır deneyimli anneler ya da bilgisi olan var mi bir de bebisimin bazı bölgelerinde küçük tüyler var mesela bel kısmında kulağında falan dökülür dediler saçları bir iki tel elime geldi ama ne zaman dokulmeye başlar acaba

maşallah canım ya bizde dğn 2 aylık olduk yavaş yavaş sevmelerime karşılık vermeye başladı gülüyo
Maşallah canımm güzel kızımıza çok sevimli oluyorlar ya karşılık verince insan deliriyor ya
Gülümsüyor canım 7 gün sonra 2 aylık olucak 1 ayı geçince gülümsemeye başlamıştı. Şuan deli ediyor beni deli ben konuşurken sesler çıkararak gülümseyerek cevap veriyor nasıl kocaman kocaman gülücükler atıyor anlatamam. Yakında seninki de başlar o zaman deli olacaksın nasıl seveceğini bilemeyeceksin kesinlikle başka bir aşk başka bir duygu

Asıl sezeryan olduğu için gitmelisin canım ameliyat çünkü dikişlere bir baksın. Ultrasonla da içeri dikişlerini kontrol eder.
Anladım canım gecen gittigimde öyle yapmişti. Ya su virýsden dolayı hastaneye gitmek daha dogrurusu dışarı cıkmak hele bebekle işkence. Eşim başımın etini yiyor. Ona kalsa bebeğimle temas bile kurmayacağım. Aman ağzına dikkat et aman dokunma üstune değdirme. Vs vs

Evet muhtemelen öyle oldu zaten ikinci kontrolde aradan sadece 17 gün geçti ona rağmen çok çabuk ilerleme olmuş. İlk değerler baya kötüydü, ben kendim de bebekken alçıya alınmışım o yüzden üstüne düşüp endişelendim ama geçiyor çok şükür
Çok sağol canım, hayırlı haberler aldık çok şükür inşallah sizinkinin de sonuçları iyi gelir sağ salim atlatırsınız kontrolü 18inde kaç günlük oluyor tam olarak? 40ından önceyse acele etmeyin biz boşuna endişelenmişiz anca stres oluyor insan

Benim kızım biraz geç gülmeye başladı tam 55. günün sabahına uyandığımızda ilk bilinçli gülücüğünü attı bana çok bekledim gülmesini hep kaşları çatık çatık bakıyordu bu kız hep böyle ciddi mi olacak diyorduk ama her bebekte değişiyormuş kimi ilk ayında gülerken kimi 2. ayında başlıyormuş gülmeye

bende carsamba gunu asi icin saglik ocagina goturcem o zaman gosteriyim canim ilerlemeden

Yaa yerim onu bende o günlere gelmek istiyorum bi an önce
Ya maşallah aynen bende gülümsemeye başlayınca ne yaparım bilmiyorum artık bi an önce gelse o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…