- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.208
- 373
1 ay 6 günlük gülümseyerek konusunca gülümsüyor karşılık olarak odada dikkatini çekecek başka bir şey yoksa ve bana odaklandıysa özellikleBebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
Benimki 44 günlük sürekli konuşuyorum onunla, ama gülmüyorBebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
Bizimki de bugün başladı sanki ama emin olamıyorumBebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
Baya erken başlamış desene, darısı bizim çatık kaşlıya inşallahBizimki de bugün başladı sanki ama emin olamıyorum34 günlük bugün
Benim ki de 41 günlük 1-2 kere güldü ama bilinçli olarak mı değil mi anlayamadım onun dışında konuşunca dinliyor ama daha bi reaksiyon göremedim kendisindenBenimki 44 günlük sürekli konuşuyorum onunla, ama gülmüyor
Ya ne güzel1 ay 6 günlük gülümseyerek konusunca gülümsüyor karşılık olarak odada dikkatini çekecek başka bir şey yoksa ve bana odaklandıysa özellikle
Bizimki maşallah çok güleryüzlü, mesela bugün temizlik yapıyordum babasındaydı Lidya da. Duştan çıktım eşim getirdi ağlayınca, kucağıma aldım 1 2 saattir beni duymadığından mıdır nedir sesimi duyup kucağıma alınca güldü ama hala bilinçli midir nedir bilemiorumBaya erken başlamış desene, darısı bizim çatık kaşlıya inşallah
Benim ki de 41 günlük 1-2 kere güldü ama bilinçli olarak mı değil mi anlayamadım onun dışında konuşunca dinliyor ama daha bi reaksiyon göremedim kendisindensenin bebeğin erkek mi?
Görevli bana 25 ocakta PTT den alabilirsiniz demişti , şimdi baktım bende ödeme aşamasında yazıyorAyın kaçında alacağınızı nerden biliyorsunuz biz 21 aralık 'ta başvurduk başvuru aşamasında yazıyo daha
Çok sevindim canım gözün aydın ben de senden haber bekliyordum bu ay.Biz bugün 2. ayımızı doldurduk2. ay kontrolümüzü de olduk, 4700 gr olmuş 1200 gr almış bu ay kızçem 2. kalça ultrasonunu da olduk çok şükür sol kalça tamamen düzelmiş sağ kalçada da baya ilerleme olmuş, şimdilik bir tedavi uygulamaya gerek yokmuş sadece bir dahaki ay tekrar kontrole gideceğiz içim çok rahatladı kalça çıkığı olmasından çok korkuyordum ama kendi kendine düzeliyor elhamdülillah
Yaa havaya gülümsemesine bile bayılıyorken bilinçli gülümsemesi delirtir insanıBizimki maşallah çok güleryüzlü, mesela bugün temizlik yapıyordum babasındaydı Lidya da. Duştan çıktım eşim getirdi ağlayınca, kucağıma aldım 1 2 saattir beni duymadığından mıdır nedir sesimi duyup kucağıma alınca güldü ama hala bilinçli midir nedir bilemiorumdarısı sizinkine inşallah
Çok normal bu ay sonunda daha çok dinlemeye odaklanmaya başlayacakmış doktor öyle demiştiYa ne güzelBenimki de bi kaç kere yüzüne konuşurken gülümsedi, sesler çıkarmaya başladı ama çoğunlukla bana değil de havalara gülüyor gibi
Maşallah canımm güzel kızımızamaşallah canım ya bizde dğn 2 aylık olduk yavaş yavaş sevmelerime karşılık vermeye başladı gülüyo
Gülümsüyor canım 7 gün sonra 2 aylık olucak 1 ayı geçince gülümsemeye başlamıştı. Şuan deli ediyor beni deli ben konuşurken sesler çıkararak gülümseyerek cevap veriyor nasıl kocaman kocaman gülücükler atıyor anlatamam. Yakında seninki de başlar o zaman deli olacaksın nasıl seveceğini bilemeyeceksin kesinlikle başka bir aşk başka bir duyguBebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
Anladım canım gecen gittigimde öyle yapmişti. Ya su virýsden dolayı hastaneye gitmek daha dogrurusu dışarı cıkmak hele bebekle işkence. Eşim başımın etini yiyor. Ona kalsa bebeğimle temas bile kurmayacağım. Aman ağzına dikkat et aman dokunma üstune değdirme. Vs vsAsıl sezeryan olduğu için gitmelisin canım ameliyat çünkü dikişlere bir baksın. Ultrasonla da içeri dikişlerini kontrol eder.
Evet muhtemelen öyle oldu zaten ikinci kontrolde aradan sadece 17 gün geçti ona rağmen çok çabuk ilerleme olmuş. İlk değerler baya kötüydü, ben kendim de bebekken alçıya alınmışım o yüzden üstüne düşüp endişelendim ama geçiyor çok şükürDoktora gittik bugün pamukçukmuş. 7 gün şurup kullanıcaz ama tülbentle sürücez içirmicez, 3 günden sonra da karbonatlı su uygulaması ve gliserinli solüsyon verdi onu da suyla seyreltip uygulayacağız. Sadece dilinde var inşallah yayılmaz, yani emmesinde vs de sorun olmadan da pamukçuk oluomuş öğrenmiş olduk.tugcekb sen de şüphe ediosan götür kuzum ilerlemesin.
Bir de kızlar şu bilgiyi de vereyim bizim doktorumuz kalça ultrasonunu 2. ay sonunda yapacağını söyledi, çünkü kız bebeklerin kalça kemikleri erkeklere göre daha geç sertleşiyormş ilk ay yaparsak gevşek kalça çıkma ihtimali fazla oluyor aileler de tedirgin olyor bu nedenle dedi. H Hufezaa senin bebişin de belki bu nedenle yanıltıcı oldu ultrasonu
Çok sağol canım, hayırlı haberler aldık çok şükürÇok sevindim canım gözün aydın ben de senden haber bekliyordum bu ay.bizim de ayın 18 inde randevumuz bakalım o gün çekilecek kalça ultrasonu bakalım ne çıkacak. Maşallah kızına çok mutlu oldum darısı benim kızın başına
Benim kızım biraz geç gülmeye başladı tam 55. günün sabahına uyandığımızda ilk bilinçli gülücüğünü attı banaBebişleri 1 ayını geçmiş olanlar, bebeğiniz bilinçli bir şekilde size gülümsüyor mu?
bende carsamba gunu asi icin saglik ocagina goturcem o zaman gosteriyim canim ilerlemedenDoktora gittik bugün pamukçukmuş. 7 gün şurup kullanıcaz ama tülbentle sürücez içirmicez, 3 günden sonra da karbonatlı su uygulaması ve gliserinli solüsyon verdi onu da suyla seyreltip uygulayacağız. Sadece dilinde var inşallah yayılmaz, yani emmesinde vs de sorun olmadan da pamukçuk oluomuş öğrenmiş olduk.tugcekb sen de şüphe ediosan götür kuzum ilerlemesin.
Bir de kızlar şu bilgiyi de vereyim bizim doktorumuz kalça ultrasonunu 2. ay sonunda yapacağını söyledi, çünkü kız bebeklerin kalça kemikleri erkeklere göre daha geç sertleşiyormş ilk ay yaparsak gevşek kalça çıkma ihtimali fazla oluyor aileler de tedirgin olyor bu nedenle dedi. H Hufezaa senin bebişin de belki bu nedenle yanıltıcı oldu ultrasonu
Yaa yerim onuBenim kızım biraz geç gülmeye başladı tam 55. günün sabahına uyandığımızda ilk bilinçli gülücüğünü attı banaçok bekledim gülmesini hep kaşları çatık çatık bakıyordu bu kız hep böyle ciddi mi olacak diyorduk ama her bebekte değişiyormuş kimi ilk ayında gülerken kimi 2. ayında başlıyormuş gülmeye
Ya maşallahMaşallah canımm güzel kızımızaçok sevimli oluyorlar ya karşılık verince insan deliriyor ya
Gülümsüyor canım 7 gün sonra 2 aylık olucak 1 ayı geçince gülümsemeye başlamıştı. Şuan deli ediyor beni deli ben konuşurken sesler çıkararak gülümseyerek cevap veriyor nasıl kocaman kocaman gülücükler atıyor anlatamam. Yakında seninki de başlar o zaman deli olacaksın nasıl seveceğini bilemeyeceksin kesinlikle başka bir aşk başka bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?